Find billige flybilletter til Anchorage

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Anchorage (ANC)
tir.. 20.4.
tir.. 27.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Anchorage. De nuværende restriktioner til Anchorage er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Anchorage

Find de billigste fly til disse Anchorage-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Anchorage

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Anchorage

København (CPH) til Anchorage (ANC)

Fly til Anchorage ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Anchorage, hvor den gennemsnitlige pris er 5.762 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ANCHORAGE FRA KØBENHAVNmarts11% billigereAt flyve fra København til Anchorage ​​koster i gennemsnit blot 5.138 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ANCHORAGE FRA KØBENHAVNdecember32% dyrereDet koster cirka 7.620 kr. at flyve til Anchorage ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ANCHORAGE FRA KØBENHAVNjuli518% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Anchorage fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Anchorage?

Fly til Anchorage er ofte dyre fra maj til august, hvor temperaturerne er højest med 5-15 °C. Uden for højsæsonen er det muligt at finde billige flybilletter til Anchorage, hvoraf september og oktober som regel er måneder med billige flybilletter. Prisen varierer og ligger i omegnen af ca. 4.500-9.000 DKK.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Anchorage?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Anchorage på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.138 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Anchorage i marts, så er april den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Anchorage i april har en gennemsnitlig pris på omkring 5.262 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Anchorage?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Anchorage fra Danmark er 37 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 5.762 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Anchorage på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Anchorage fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 5.565 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 6.282 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Anchorage.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Anchorage?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Anchorage, hvor du kan finde priser helt ned til 5.089 kr.. Hvis du flyver fra Anchorage om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 6.186 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Anchorage?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Anchorage. Hvis du har planer om at flyve til Anchorage, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Kenai (102 km fra Anchorage centrum).


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Anchorage?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Anchorage. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Anchorage nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Anchorage

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Anchorage fundet af momondos brugere for nylig
Delta
6. maj
07:50København Kastrup
43t. 14min.
2 stop
03:04Anchorage
10. maj
04:29Anchorage
16t. 36min.
2 stop
21:05København Kastrup
6.714 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Anchorage

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Anchorage, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
17. aug.
03:05København Kastrup
17t. 20min.
1 stop
20:25Anchorage
4.033 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. aug.
03:05København Kastrup
23t. 27min.
2 stop
02:32Anchorage
4.095 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. aug.
08:50København Kastrup
25t. 40min.
2 stop
10:30Anchorage
3.493 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Anchorage?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Anchorage

Du kan finde billige flybilletter til Anchorage hos traditionelle flyselskaber som Iceland Air og Alaska Airlines.

Hvem flyver direkte til Anchorage?

Der afgår ikke direkte fly til Anchorage fra Danmark. I stedet kan du mellemlande i for eksempel Reykjavik og Seattle, hvorfra turen går videre til Anchorage.

Hvor lang tid tager det at flyve til Anchorage?

Korteste rejsetid for flyafgange til Anchorage er 11 t og 40 min med en mellemlanding i Reykjavik.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Anchorage samt afstand til centrum

Anchorage International Airport ligger ca. 6 km fra centrum. Vil du billigt til centrum, kan du benytte en bus. Buslinje nummer 7 forbinder lufthavnen med bymidtens transitcenter, hvorfra du kan komme rundt i Anchorage. Prisen for en enkeltbillet er ca. 2 USD (ca. 10 DKK). En anden mulighed er at benytte en af de mange taxier, der holder parkeret uden for lufthavnsterminalerne.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Anchorage?

Busnetværket People Mover sørger for gode transportmuligheder i Anchorage. Busserne er nemme at bruge og har mange direkte afgange fra centrum til specifikke lokaliteter. Prisen for en almindelig billet er ca. 1.75 USD (ca. 8.5 DKK), mens pensionister, børn og unge rejser billigere. De fleste busser i centrum afgår fra 6th Avenue og G Street.


Kan man rejse til Anchorage uden pas eller visum?

Der er visumfri indrejse i op til 90 dage, men du skal ansøge om ESTA. Det skal ske mindst 72 timer inden afrejse. Herudover skal du medbringe et gyldigt pas.


Tips og gode råd til Anchorage

Hvad skal man se i Anchorage?

Alaska Native Heritage Center giver dig mulighed for at opleve de indfødte befolkningsgrupper via artefakter og udstillinger om dans, kunst og lege. En anden populær seværdighed er Anchorage Museum, som indeholder en bred vifte af kunsthistoriske genstande. På første sal i centeret finder du Spark!Lab med teknologiske udstillinger for børn. Alaska Zoo er hjem for adskillige arter, herunder bjørne, ulve, moskusokser og rensdyr. Desuden byder stedet på en kollektion af eksotiske dyr. Alaskas dyreliv kan også opleves på tæt hold i Alaska SeaLife Center, hvor du kan se blæksprutter, søløver og sæler. Alaska er kendt for sin fantastiske natur med gletsjere og bjerge. Omkring Kenai Peninsula finder du Kenai Fjords National Park, der dækker mere end 4.600 km2. Parken kan opleves på en guidet tur fra luften, i båd eller til fods. I Alaska er det også muligt at dyrke skisport ved at indlogere sig hos et af de mange ski-resorts.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at investere i en rejseforsikring, specielt når du rejser uden for Europa. Så er du sikret, hvis uheldet er ude, og der for eksempel sker noget med din bagage eller sygdom opstår.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Alaska.

Giver man drikkepenge i Anchorage?

I USA er der tradition for at give drikkepenge. På restauranter giver du typisk 15 % i drikkepenge, hvis du er tilfreds med servicen. Bemærk dog, at nogle restauranter tillægger regningen et servicegebyr. Her behøver du ikke betale ekstra.

Hvor er der gode shoppingområder?

Er du på udkig efter souvenirs, bør du besøge Anchorage Downtown Market. Her finder du alt, også tøj og mad. I indkøbscenteret 5th Avenue Mall i centrum finder du mere end 110 butikker. (Priser checket: 28/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class