Find billige fly til Anchorage

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 7.12
tor. 14.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Anchorage

Få indsigter om din flyrejse til Anchorage, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Anchorage?

Den billigste måned at flyve til Anchorage fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 6.325 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Anchorage i november, så rejs fra Danmark i oktober, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 6.893 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Anchorage på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Anchorage fra Danmark på en søndag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en søndag helt ned til 7.150 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en torsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Anchorage på en torsdag på 9.356 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Anchorage?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Anchorage på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Anchorage om aftenen helt ned til 7.150 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Anchorage, så priserne er ofte dyrere på omkring 9.943 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Anchorage?

Rejsetiden fra Danmark til Anchorage afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Anchorage Intl tager det i gennemsnit 35t. 57min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Anchorage Intl. Anchorage Intl er den mest populære lufthavn i Anchorage.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Anchorage?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Anchorage på, er omkring 14 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 8.039 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Anchorage

Find de billigste fly til disse Anchorage-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Anchorage

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Anchorage

København (CPH) til Anchorage (ANC)

Fly til Anchorage ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Anchorage Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 8.039 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Anchorage

Fly til Anchorage er ofte dyre fra maj til august, hvor temperaturerne er højest med 5-15 °C. Uden for højsæsonen er det muligt at finde billige flybilletter til Anchorage, hvoraf september og oktober som regel er måneder med billige flybilletter. Prisen varierer og ligger i omegnen af ca. 4.500-9.000 DKK.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Anchorage?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Anchorage. Hvis du har planer om at flyve til Anchorage, kan du overveje at booke flyrejse til Kenai Lufthavn (102 km fra Anchorage centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Anchorage Intl Lufthavn?

Priser for fly til Anchorage Intl Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Anchorage Intl Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Anchorage Intl Lufthavn er 6 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Anchorage Intl Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Anchorage Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Anchorage Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Anchorage Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Anchorage Intl Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Anchorage

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Anchorage fundet af momondos brugere for nylig
British Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
35t. 57min.
ANCAnchorage Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Anchorage

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Anchorage, så se nogle af vores tilbud herunder fra British Airways
British Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
35t. 57min.
ANCAnchorage Intl

Hvordan rejser jeg rundt i Anchorage

Busnetværket People Mover sørger for gode transportmuligheder i Anchorage. Busserne er nemme at bruge og har mange direkte afgange fra centrum til specifikke lokaliteter. Prisen for en almindelig billet er ca. 1.75 USD (ca. 8.5 DKK), mens pensionister, børn og unge rejser billigere. De fleste busser i centrum afgår fra 6th Avenue og G Street.


Visumkrav for Anchorage

Der er visumfri indrejse i op til 90 dage, men du skal ansøge om ESTA. Det skal ske mindst 72 timer inden afrejse. Herudover skal du medbringe et gyldigt pas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Anchorage

Hvad skal man se i Anchorage?

Alaska Native Heritage Center giver dig mulighed for at opleve de indfødte befolkningsgrupper via artefakter og udstillinger om dans, kunst og lege. En anden populær seværdighed er Anchorage Museum, som indeholder en bred vifte af kunsthistoriske genstande. På første sal i centeret finder du Spark!Lab med teknologiske udstillinger for børn. Alaska Zoo er hjem for adskillige arter, herunder bjørne, ulve, moskusokser og rensdyr. Desuden byder stedet på en kollektion af eksotiske dyr. Alaskas dyreliv kan også opleves på tæt hold i Alaska SeaLife Center, hvor du kan se blæksprutter, søløver og sæler. Alaska er kendt for sin fantastiske natur med gletsjere og bjerge. Omkring Kenai Peninsula finder du Kenai Fjords National Park, der dækker mere end 4.600 km2. Parken kan opleves på en guidet tur fra luften, i båd eller til fods. I Alaska er det også muligt at dyrke skisport ved at indlogere sig hos et af de mange ski-resorts.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at investere i en rejseforsikring, specielt når du rejser uden for Europa. Så er du sikret, hvis uheldet er ude, og der for eksempel sker noget med din bagage eller sygdom opstår.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Alaska.

Giver man drikkepenge i Anchorage?

I USA er der tradition for at give drikkepenge. På restauranter giver du typisk 15 % i drikkepenge, hvis du er tilfreds med servicen. Bemærk dog, at nogle restauranter tillægger regningen et servicegebyr. Her behøver du ikke betale ekstra.

Hvor er der gode shoppingområder?

Er du på udkig efter souvenirs, bør du besøge Anchorage Downtown Market. Her finder du alt, også tøj og mad. I indkøbscenteret 5th Avenue Mall i centrum finder du mere end 110 butikker.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Anchorage?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Anchorage. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Anchorage med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Anchorage, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Anchorage?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Anchorage.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Anchorage lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Anchorage er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Anchorage på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.