Find billige fly til Anchorage

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 12.12
man. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Anchorage

Få indsigter om din flyrejse til Anchorage, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Anchorage?

Den billigste måned at flyve til Anchorage fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 6.110 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Anchorage i februar, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 6.556 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Anchorage på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Anchorage fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 7.382 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en onsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Anchorage på en onsdag på 8.373 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Anchorage?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Anchorage på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Anchorage om formiddagen helt ned til 7.049 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Anchorage, så priserne er ofte dyrere på omkring 8.547 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Anchorage?

Rejsetiden fra Danmark til Anchorage afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Anchorage Intl tager det i gennemsnit 24t. 46min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Anchorage Intl. Anchorage Intl er den mest populære lufthavn i Anchorage.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Anchorage?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Anchorage på, er omkring 58 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 7.346 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Anchorage

Find de billigste fly til disse Anchorage-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Anchorage

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Anchorage

København (CPH) til Anchorage (ANC)

Fly til Anchorage ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Anchorage Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 7.346 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ANCHORAGE FRA KØBENHAVNfebruar17% billigereAt flyve fra København til Anchorage ​​koster i gennemsnit blot 6.110 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ANCHORAGE FRA KØBENHAVNdecember18% dyrereDet koster cirka 8.647 kr. at flyve til Anchorage ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ANCHORAGE FRA KØBENHAVNjuli484% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Anchorage fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Anchorage

Fly til Anchorage er ofte dyre fra maj til august, hvor temperaturerne er højest med 5-15 °C. Uden for højsæsonen er det muligt at finde billige flybilletter til Anchorage, hvoraf september og oktober som regel er måneder med billige flybilletter. Prisen varierer og ligger i omegnen af ca. 4.500-9.000 DKK.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Anchorage. Hvis du har planer om at flyve til Anchorage, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Kenai (102 km fra Anchorage centrum).


Gode tilbud på fly til Anchorage

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Anchorage fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til Anchorage

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Anchorage

Hvilke flyselskaber flyver til Anchorage?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Anchorage

Hvilke flyselskaber flyver til Anchorage?

Lufthansa er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Anchorage. Icelandair, KLM og Delta er også populære valg på flyrejser til Anchorage fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Anchorage, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Delta-fly til Anchorage

Delta flyver omkring 27 fly til Anchorage om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Seattle Tacoma, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Delta var på 6.295 kr. (København Kastrup til Anchorage). Brugerne har bedømt Delta med 7,8/10 i over 698 anmeldelser på momondo.

KLM-fly til Anchorage

6.723 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med KLM til Anchorage, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Aalborg. KLM har 7 fly til Anchorage de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 175 momondo-brugere har anmeldt KLM, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,5/10.


Lufthavne i nærheden af Anchorage

Neden for finder du alle lufthavne i Anchorage samt deres afstand til centrum

Anchorage International Airport ligger ca. 6 km fra centrum. Vil du billigt til centrum, kan du benytte en bus. Buslinje nummer 7 forbinder lufthavnen med bymidtens transitcenter, hvorfra du kan komme rundt i Anchorage. Prisen for en enkeltbillet er ca. 2 USD (ca. 10 DKK). En anden mulighed er at benytte en af de mange taxier, der holder parkeret uden for lufthavnsterminalerne.


Populære fly til Anchorage

Find dine flybilletter til Anchorage blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Anchorage
Hurtigste flyvetid24t. 46min.
Laveste pris6.691 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Anchorage

Busnetværket People Mover sørger for gode transportmuligheder i Anchorage. Busserne er nemme at bruge og har mange direkte afgange fra centrum til specifikke lokaliteter. Prisen for en almindelig billet er ca. 1.75 USD (ca. 8.5 DKK), mens pensionister, børn og unge rejser billigere. De fleste busser i centrum afgår fra 6th Avenue og G Street.


Visumkrav for Anchorage

Der er visumfri indrejse i op til 90 dage, men du skal ansøge om ESTA. Det skal ske mindst 72 timer inden afrejse. Herudover skal du medbringe et gyldigt pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Anchorage


De bedste oplevelser og seværdigheder i Anchorage

Alaska Native Heritage Center giver dig mulighed for at opleve de indfødte befolkningsgrupper via artefakter og udstillinger om dans, kunst og lege. En anden populær seværdighed er Anchorage Museum, som indeholder en bred vifte af kunsthistoriske genstande. På første sal i centeret finder du Spark!Lab med teknologiske udstillinger for børn. Alaska Zoo er hjem for adskillige arter, herunder bjørne, ulve, moskusokser og rensdyr. Desuden byder stedet på en kollektion af eksotiske dyr. Alaskas dyreliv kan også opleves på tæt hold i Alaska SeaLife Center, hvor du kan se blæksprutter, søløver og sæler. Alaska er kendt for sin fantastiske natur med gletsjere og bjerge. Omkring Kenai Peninsula finder du Kenai Fjords National Park, der dækker mere end 4.600 km2. Parken kan opleves på en guidet tur fra luften, i båd eller til fods. I Alaska er det også muligt at dyrke skisport ved at indlogere sig hos et af de mange ski-resorts.

Det er altid en god idé at investere i en rejseforsikring, specielt når du rejser uden for Europa. Så er du sikret, hvis uheldet er ude, og der for eksempel sker noget med din bagage eller sygdom opstår.

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Alaska.

I USA er der tradition for at give drikkepenge. På restauranter giver du typisk 15 % i drikkepenge, hvis du er tilfreds med servicen. Bemærk dog, at nogle restauranter tillægger regningen et servicegebyr. Her behøver du ikke betale ekstra.

Er du på udkig efter souvenirs, bør du besøge Anchorage Downtown Market. Her finder du alt, også tøj og mad. I indkøbscenteret 5th Avenue Mall i centrum finder du mere end 110 butikker.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Anchorage. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Anchorage, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Anchorage.

Prisagenter på fly til Anchorage er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.