Find billige flybilletter til Anchorage

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 31.10
søn. 7.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Anchorage.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Anchorage

Find de billigste fly til disse Anchorage-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Anchorage

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Anchorage

København (CPH) til Anchorage (ANC)

Fly til Anchorage ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Anchorage, hvor den gennemsnitlige pris er 5.941 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ANCHORAGE FRA KØBENHAVNmarts11% billigereAt flyve fra København til Anchorage ​​koster i gennemsnit blot 5.297 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ANCHORAGE FRA KØBENHAVNdecember32% dyrereDet koster cirka 7.856 kr. at flyve til Anchorage ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ANCHORAGE FRA KØBENHAVNjuli518% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Anchorage fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Anchorage?

Fly til Anchorage er ofte dyre fra maj til august, hvor temperaturerne er højest med 5-15 °C. Uden for højsæsonen er det muligt at finde billige flybilletter til Anchorage, hvoraf september og oktober som regel er måneder med billige flybilletter. Prisen varierer og ligger i omegnen af ca. 4.500-9.000 DKK.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Anchorage?

  Den billigste måned at flyve til Anchorage fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.297 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Anchorage i marts, så rejs fra Danmark i april, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 5.425 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Anchorage?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Anchorage på, er omkring 37 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 5.941 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Anchorage på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Anchorage fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 5.738 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Anchorage på en søndag på 6.477 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Anchorage?

  Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Anchorage på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Anchorage om aftenen helt ned til 5.248 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Anchorage, så priserne er ofte dyrere på omkring 6.379 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Anchorage?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Anchorage. Hvis du har planer om at flyve til Anchorage, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Kenai (102 km fra Anchorage centrum).


Kan jeg flyve til Anchorage fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Anchorage

De fleste rejsende fra Danmark vil ikke blive tilladt indrejse i Anchorage.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 timer inden afrejse til Anchorage.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Anchorage.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Anchorage?

Hjemrejse til Danmark fra Anchorage

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Anchorage skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Anchorage er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Anchorage nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Anchorage

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Anchorage fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
7. nov.
CPH08:10København Kastrup
19t. 11min.
2 stop
ANC03:21Anchorage
13. nov.
ANC23:30Anchorage
21t. 30min.
2 stop
CPH21:00København Kastrup
7.274 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. nov.
CPH01:40København Kastrup
22t. 10min.
2 stop
ANC22:50Anchorage
14. nov.
ANC01:00Anchorage
21t. 45min.
2 stop
CPH22:45København Kastrup
11.586 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. nov.
CPH01:40København Kastrup
25t. 41min.
2 stop
ANC02:21Anchorage
13. nov.
ANC21:45Anchorage
25t. 00min.
2 stop
CPH22:45København Kastrup
11.778 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. nov.
CPH07:20København Kastrup
23t. 15min.
2 stop
ANC06:35Anchorage
14. nov.
ANC17:05Anchorage
29t. 15min.
1 stop
CPH22:20København Kastrup
9.872 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. nov.
CPH04:35København Kastrup
24t. 43min.
2 stop
ANC05:18Anchorage
13. nov.
ANC23:30Anchorage
27t. 55min.
3 stop
CPH03:25København Kastrup
10.147 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. nov.
CPH04:35København Kastrup
24t. 43min.
2 stop
ANC05:18Anchorage
14. nov.
ANC18:50Anchorage
31t. 40min.
2 stop
CPH02:30København Kastrup
164.835 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Anchorage

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Anchorage, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
22t. 43min.
ANCAnchorage

Hvilke flyselskaber flyver til Anchorage?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Anchorage
 • Hvilke flyselskaber flyver til Anchorage?

  Icelandair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Anchorage. Delta, Lufthansa og KLM er også populære valg på flyrejser til Anchorage fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Anchorage, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Anchorage

Neden for finder du alle lufthavne i Anchorage samt deres afstand til centrum

Anchorage International Airport ligger ca. 6 km fra centrum. Vil du billigt til centrum, kan du benytte en bus. Buslinje nummer 7 forbinder lufthavnen med bymidtens transitcenter, hvorfra du kan komme rundt i Anchorage. Prisen for en enkeltbillet er ca. 2 USD (ca. 10 DKK). En anden mulighed er at benytte en af de mange taxier, der holder parkeret uden for lufthavnsterminalerne.


Populære fly til Anchorage

Find dine flybilletter til Anchorage blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Anchorage
Hurtigste flyvetid22t. 43min.
Laveste pris7.562 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Anchorage

Busnetværket People Mover sørger for gode transportmuligheder i Anchorage. Busserne er nemme at bruge og har mange direkte afgange fra centrum til specifikke lokaliteter. Prisen for en almindelig billet er ca. 1.75 USD (ca. 8.5 DKK), mens pensionister, børn og unge rejser billigere. De fleste busser i centrum afgår fra 6th Avenue og G Street.


Visumkrav for Anchorage

Der er visumfri indrejse i op til 90 dage, men du skal ansøge om ESTA. Det skal ske mindst 72 timer inden afrejse. Herudover skal du medbringe et gyldigt pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Anchorage


De bedste oplevelser og seværdigheder i Anchorage

Hvad skal man se i Anchorage?

Alaska Native Heritage Center giver dig mulighed for at opleve de indfødte befolkningsgrupper via artefakter og udstillinger om dans, kunst og lege. En anden populær seværdighed er Anchorage Museum, som indeholder en bred vifte af kunsthistoriske genstande. På første sal i centeret finder du Spark!Lab med teknologiske udstillinger for børn. Alaska Zoo er hjem for adskillige arter, herunder bjørne, ulve, moskusokser og rensdyr. Desuden byder stedet på en kollektion af eksotiske dyr. Alaskas dyreliv kan også opleves på tæt hold i Alaska SeaLife Center, hvor du kan se blæksprutter, søløver og sæler. Alaska er kendt for sin fantastiske natur med gletsjere og bjerge. Omkring Kenai Peninsula finder du Kenai Fjords National Park, der dækker mere end 4.600 km2. Parken kan opleves på en guidet tur fra luften, i båd eller til fods. I Alaska er det også muligt at dyrke skisport ved at indlogere sig hos et af de mange ski-resorts.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at investere i en rejseforsikring, specielt når du rejser uden for Europa. Så er du sikret, hvis uheldet er ude, og der for eksempel sker noget med din bagage eller sygdom opstår.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Alaska.

Giver man drikkepenge i Anchorage?

I USA er der tradition for at give drikkepenge. På restauranter giver du typisk 15 % i drikkepenge, hvis du er tilfreds med servicen. Bemærk dog, at nogle restauranter tillægger regningen et servicegebyr. Her behøver du ikke betale ekstra.

Hvor er der gode shoppingområder?

Er du på udkig efter souvenirs, bør du besøge Anchorage Downtown Market. Her finder du alt, også tøj og mad. I indkøbscenteret 5th Avenue Mall i centrum finder du mere end 110 butikker.