Find billige fly til London Gatwick Lufthavn fra 238 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til London Gatwick Lufthavn

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til London Gatwick Lufthavn

Bedste pris på enkeltbillet

238 kr.

Bedste pris på returbillet

422 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 55min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til London fra Danmark i de seneste 72 timer er 238 kr. (København Kastrup til London Gatwick).
Den bedste pris på en returbillet til London fra Danmark i de seneste 72 timer er 422 kr. (København Kastrup til London Gatwick).
Det hurtigste fly til London fra Danmark tager 1t. 55min. (København Kastrup til London Gatwick).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til London, herunder Norwegian, Ryanair og easyJet.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af London Gatwick Lufthavn

Find de billigste fly til disse London Gatwick Lufthavn-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON GATWICK LUFTHAVN FRA KØBENHAVNjanuar31% billigereAt flyve fra København til London Gatwick Lufthavn ​​koster i gennemsnit blot 626 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON GATWICK LUFTHAVN FRA KØBENHAVNjuli38% dyrereDet koster cirka 1.253 kr. at flyve til London Gatwick Lufthavn ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON GATWICK LUFTHAVN FRA KØBENHAVNjuli223% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til London Gatwick Lufthavn fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til London Gatwick Lufthavn?

Hvilken måned er det billigst at flyve til London Gatwick Lufthavn?

Når du leder efter det billigste fly til London Gatwick Lufthavn, bør du generelt prøve at booke din flybillet i løbet af januar måned for at finde den bedste pris.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et fly til London Gatwick Lufthavn?

De fleste flypassagerer der har fundet billige flybilletter til London Gatwick Lufthavn, har fundet ud af, at når de booker flybilletter i gennemsnit 89 dage før deres planlagte afrejsedato, finder de de bedste tilbud.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af London Gatwick Lufthavn?

London Heathrow Lufthavn, London Luton Lufthavn, London-Stansted Lufthavn eller London Southend Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til London.

Findes der en billigere måde at flyve til London på?

London Luton Lufthavn har en gennemsnitspris på 753 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge London. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvilket er det absolut billigste fly til London?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til London, lå på 217 kr./pr. person fra Aalborg, hvilket er 86% billigere end gennemsnitsflyprisen til London. Hvis du vil finde de billigste priser til London fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvor lang tid tager det at flyve til London Gatwick Lufthavn?

Rejsetiden fra Danmark til London Gatwick Lufthavn afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til London Heathrow tager det i gennemsnit 2t, imens det i gennemsnit tager 1t. 40min., hvis du flyver fra Billund til London Heathrow. London Heathrow er den mest populære lufthavn i London Gatwick Lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til London Gatwick Lufthavn?

Priser for fly til London Gatwick Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til London Gatwick Lufthavn?

Fra november 2023 er der 7 udbydere at vælge mellem for fly til London Gatwick Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til London Gatwick Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til London Gatwick Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til London Gatwick Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til London Gatwick Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i London Gatwick Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til London Gatwick Lufthavn

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til London Gatwick Lufthavn fundet af momondos brugere for nylig
easyJet
2. feb.
CPH20:40København Kastrup
2t. 05min.
LGW21:45London Gatwick
4. feb.
LGW13:20London Gatwick
1t. 55min.
CPH16:15København Kastrup
Norwegian
1. feb.
CPH09:50København Kastrup
1t. 55min.
LGW10:45London Gatwick
4. feb.
LGW21:05London Gatwick
1t. 50min.
CPH23:55København Kastrup
Flere flyselskaber
19. jan.
CPH20:40København Kastrup
2t. 05min.
LGW21:45London Gatwick
21. jan.
LGW17:25London Gatwick
1t. 50min.
CPH20:15København Kastrup
easyJet
9. feb.
CPH20:40København Kastrup
2t. 05min.
LGW21:45London Gatwick
11. feb.
LGW07:00London Gatwick
1t. 50min.
CPH09:50København Kastrup
Lufthansa
17. jan.
BLL10:55Billund
7t. 10min.
1 stop
LGW17:05London Gatwick
24. jan.
LGW17:50London Gatwick
4t. 40min.
1 stop
BLL23:30Billund
Norwegian
15. feb.
CPH09:50København Kastrup
1t. 55min.
LGW10:45London Gatwick
22. feb.
LGW08:45London Gatwick
1t. 50min.
CPH11:35København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til London Gatwick Lufthavn

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til London Gatwick Lufthavn, så se nogle af vores tilbud herunder, der leveres af Norwegian og easyJet
easyJet
31. dec.
CPH20:45København Kastrup
2t. 05min.
LGW21:50London Gatwick
Norwegian
7. jan.
CPH12:20København Kastrup
2t. 05min.
LGW13:25London Gatwick
Flere flyselskaber
9. jan.
CPH11:15København Kastrup
8t. 20min.
1 stop
LGW18:35London Gatwick

Hvordan rejser jeg rundt i London Gatwick Lufthavn

Hvordan kommer du til det centrale London fra Gatwick Lufthavn?

I Gatwick finder du et stort udvalg af muligheder, når du skal vælge transport ind til den engelske hovedstad. En af de hurtigste ruter til centrum er med Gatwick Express, der er en non-stop togforbindelse, der forbinder Victoria Station i London med Gatwick lufthavn. Toget kører hvert kvarter og tager omkring en halv time. Du kan også tage Southern Trains fra Gatwick Lufthavn. Dette tog bringer dig til East Croydon, Clapham Junction og Victoria Station på lidt under tre kvarter. Det er desuden muligt at tage bussen til London centrum. Den kører fra North Terminal. Vil du selv bestemme ruten, er det muligt at leje en bil eller hyre en taxa. Hvis du ønsker at leje en bil, bør du gøre det før din ankomst, da dette sparer dig tid og sikrer, at den ønskede bil er klart til afhentning ved ankomsten. Hvis du vil med taxa, kan du bestille en på forhånd eller hoppe i en af de hyrevognene, der holder ude foran ankomsthallerne.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til London?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til London. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til London med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til London på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til London?

Når du har udført en søgning efter fly til London, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til London lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til London, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til London spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til London Gatwick Lufthavn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.