Billeje i Auvergne-Rhône-Alpes

Leder du efter billig biludlejning i Auvergne-Rhône-Alpes? Så søg her!

Lyon, Lyon Metropolis, Frankrig
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Lyon, Lyon Metropolis, Frankrig
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Auvergne-Rhône-Alpes

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Auvergne-Rhône-Alpes
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

129 kr./dag

22 sep. - 25 sep.
Toyota Fortuner
Mercedes-Benz C-Class
eller lignende Fuld størrelse stationcar
Op til 5 passagerer

197 kr./dag

13 juli - 19 juli
Mercedes-Benz C-Class
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

84 kr./dag

13 juli - 19 juli
Opel Corsa
Daewoo Leganza
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

111 kr./dag

22 sep. - 25 sep.
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

74 kr./dag

22 sep. - 25 sep.
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

105 kr./dag

22 sep. - 25 sep.
Renault Mégane
Toyota Rush
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

103 kr./dag

22 sep. - 25 sep.
Toyota Rush
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

113 kr./dag

5 aug. - 19 aug.
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

81 kr./dag

13 juli - 19 juli
Hyundai Accent

Find billig billeje i Auvergne-Rhône-Alpes

Find den lejebil i Auvergne-Rhône-Alpes, der passer til dine behov

Biler i Lille

101 kr. - 448 kr.

Alle biltyper

102 kr. - 649 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Auvergne-Rhône-Alpes er 289 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Auvergne-Rhône-Alpes er i november. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 101 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Auvergne-Rhône-Alpes. I Auvergne-Rhône-Alpes kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Auvergne-Rhône-Alpes.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Auvergne-Rhône-Alpes er 433 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Auvergne-Rhône-Alpes er i januar. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 155 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Auvergne-Rhône-Alpes. I Auvergne-Rhône-Alpes kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Auvergne-Rhône-Alpes.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Auvergne-Rhône-Alpes er 450 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Auvergne-Rhône-Alpes er i januar. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 270 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Auvergne-Rhône-Alpes. I Auvergne-Rhône-Alpes kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Auvergne-Rhône-Alpes.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Auvergne-Rhône-Alpes er 352 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Auvergne-Rhône-Alpes er i november. Prisen er 72% lavere end resten af året og ligger på kun 102 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Auvergne-Rhône-Alpes. I Auvergne-Rhône-Alpes kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Auvergne-Rhône-Alpes.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Auvergne-Rhône-Alpes er 305 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Auvergne-Rhône-Alpes er i januar. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 270 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Auvergne-Rhône-Alpes. I Auvergne-Rhône-Alpes kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

74 kr./dag

22 sep. - 25 sep.
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

76 kr./dag

22 sep. - 25 sep.
Hyundai Accent
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

81 kr./dag

13 juli - 19 juli
Hyundai Accent

Biludlejningsfirmaer i Auvergne-Rhône-Alpes

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Auvergne-Rhône-Alpes
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Auvergne-Rhône-Alpes

Nærliggende attraktioner:

Avoriaz140,0 km

Nærliggende attraktioner:

Avoriaz281,9 km

Nærliggende attraktioner:

Avoriaz145,1 km

Er det værd at booke en udlejningsbil i Auvergne-Rhone-Alpes?

Lej en bil i Auvergne-Rhone-Alpes, hvis du vil have friheden til at bevæge dig fleksibelt og komfortabelt rundt i området. Du kan besøge de mange vingårde og lokale vinbønder, og med friheden fra biludlejning i Auvergne-Rhone-Alpes kan det ske i dit helt eget tempo. Du kan også lægge vejen forbi en af områdets mange forlystelsesparker, som Village des Automates eller La Foret Enchantée. I bilen oplever du bedst de skiftende landskaber i Auvergne-Rhone-Alpes. Det veksler fra bløde, bølgende og milde landskaber til bjergtagende og imponerende stykker barsk natur. Benytter du biludlejning i Auvergne-Rhone-Alpes til at bevæge dig mod syd, venter for eksempel Gorges-de-Verdon-kløften og fæstningen Saint Paul de Vence.


Oplysninger om billeje i Auvergne-Rhône-Alpes

Er du interesseret i biludlejning Auvergne-Rhone-Alpes i Frankrig, er det en god idé at overveje, om du skal køre i bjerge, eller om du holder dig fra det, for det kan betyde noget for, hvilken størrelse bil du vælger. Det er godt at have ekstra muskelkraft i bilen, hvis du skal op i bjergene, mens det betyder knap så meget, når du kører på de udmærkede veje i Auvergne-Rhone-Alpes. Kommer du i vintersæsonen, skal du være opmærksom på at have passende dæk på bilen, mens du om sommeren bør tænke på aircondition eller måske ligefrem en åben bil. I regionen er der store forbindelsesveje som A89 fra Lyon og vestpå hele vejen til Bordeaux, mens du ad A7 kan køre til Marseille eller dreje fra af A0 og køre til Montpellier.

Du kører i højre side af vejen i Frankrig, også hvis du vælger biludlejning i Auvergne-Rhone-Alpes. Motorveje er afgiftsbelagt, og det samme gælder nogle broer og tunneller. Kommer du i kontakt med politiet, kan de både idømme og opkræve store bøder på stedet. Vær opmærksom på, at det kun er tilladt at tale i telefon under kørsel, hvis bilen har et indbygget, håndfrit system til dette. Du må ikke benytte headsets eller høretelefoner. Mange udlejningsbiler i Auvergne-Rhone-Alpes tilbyder muligheden for at koble din telefon til bilen. Det er lovpligtigt at mindst have nærlyset tændt døgnet rundt, og det anbefales at bruge kørelys. I de mørke timer må du ikke bruge bilens horn, så her skal du signalere med lyset, hvis det bliver nødvendigt. Hornet må naturligvis altid bruges i en nødsituation.

Uanset om du skal leje luksusbiler i Auvergne-Rhone-Alpes eller billige lejebiler i Auvergne-Rhone-Alpes, har du brug for et internationale kørekort. Du skal også vise dit originale nationale kørekort. Det samme gælder, hvis der skal tilføjes ekstra førere til aftalen. Hvis du har haft kørekort i mindre end fire år, kan der lægges gebyr på lejen. Bestiller du bilen i forvejen, skal du kunne dokumentere reservationen enten med din kvittering eller bekræftelse, når du henter bilen, og her skal du også vise dit pas.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Auvergne-Rhône-Alpes

Herunder vises de mest populære hoteller i Auvergne-Rhône-Alpes

Billeje i Auvergne-Rhône-Alpes

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Auvergne-Rhône-Alpes, så du er klar til næste rejse.

Baseret på vores data ligger prisen for at leje bil i Auvergne-Rhône-Alpes på 494 kr. om dagen i gennemsnit. Du kan dog være heldig at finde priser på helt ned til 169 kr. om dagen, som udgør en forskel på 77% i forhold til den højeste pris pr. dag på 745 kr..

Det billigste biludlejningsfirma i Auvergne-Rhône-Alpes er Major Agency fra omkring 169 kr./dag. Andre billige muligheder, som er fundet inden for de seneste 72 timer, er INTERRENT fra 170 kr./dag og Sixt fra omkring 302 kr./dag. Priserne kan variere afhængigt af den by, du rejser til, og den biltype, du ønsker at leje.

De billigste byer at leje bil i i Auvergne-Rhône-Alpes er Lyon og Annemasse. I øjeblikket har INTERRENT i Lyon udlejningspriser fra omkring 216 kr. om dagen. I Annemasse kan du finde udlejningspriser fra 311 kr. pr. dag hos Europcar.

Det bedste tidspunkt at leje bil i Auvergne-Rhône-Alpes på er i november måned, hvor priserne er de laveste i hele året. Hvis du booker 12+ dage i forvejen, kan du ofte finde priser på omkring 306 kr. om dagen i snit. Den dyreste måned at leje bil i Auvergne-Rhône-Alpes på er december, hvor prisen ligger omkring 875 kr. om dagen. Du kan dog være heldig at finde et bedre tilbud, afhængigt af dit valg af udlejningsfirma og biltype.

Overvej at leje bil i Auvergne-Rhône-Alpes i 7 dage, som er det antal dage, som flest folk bruger i området. Den gennemsnitlige pris på billeje for 7 dage er 306 kr.. Weekendudlejninger og udlejninger på 1 uge koster i gennemsnit hhv. 764 kr. og 2.141 kr.. Hvis du har behov for at leje bil i længere tid, koster billejen for 1 måned i Auvergne-Rhône-Alpes i alt i gennemsnit 13.327 kr..


Biludlejning i populære byer i Auvergne-Rhône-Alpes

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Auvergne-Rhône-Alpes

Biludlejning i populære lufthavne i Auvergne-Rhône-Alpes

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Auvergne-Rhône-Alpes

Kom i gang med at planlægge din rejse til Auvergne-Rhône-Alpes


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Auvergne-Rhône-Alpes, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Auvergne-Rhône-Alpes ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Auvergne-Rhône-Alpes og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Auvergne-Rhône-Alpes med fair brændstofregler.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Auvergne-Rhône-Alpes med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Auvergne-Rhône-Alpes på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.