Udlejningsbiler fra Virtuo i Lyon

Find og sammenlign gode tilbud på Virtuo udlejningsbiler i Lyon

Lyon, Lyon Metropolis, Frankrig
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Lyon, Lyon Metropolis, Frankrig
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Lyon Virtuo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Virtuo biludlejningssteder i Lyon, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Virtuo

4 kontorer

Information om Virtuo udlejningsbiler i Lyon

Har Virtuo en lokation i Lyon Saint Exupery Lufthavn?

Der er 1 lokation i Lyon Saint Exupery Lufthavn. De adresser for dette Virtuo biludlejningscenter er Aéroport Lyon Saint Exupéry.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Virtuo når man er i Lyon i oktober?

Med en gennemsnitspris på 399 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Virtuo i Lyon i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Virtuo udlejningsbiler i Lyon helt ned til 399 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste oktober.

Hvor mange Virtuo biludlejningslokationer er der i Lyon?

Virtuo opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Lyon. Den mest populære biludlejningslokation Virtuo har i Lyon er placeret på Cours de Verdun.I løbet af de sidste 12 måneder har 36% af vores brugere, der søgte efter Virtuo udlejningsbiler i Lyon endt med at leje deres bil fra Cours de Verdun lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Lyon?

Priser for biler i Lyon opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Lyon?

Fra september 2023 er der 95 udbydere at vælge mellem for biler i Lyon.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Lyon?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Lyon. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Lyon?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Lyon. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Lyon på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.