Udlejningsbiler fra Avis i Lyon

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Lyon

Lyon, Lyon Metropolis, Frankrig
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Lyon, Lyon Metropolis, Frankrig
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Lyon Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Lyon, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

6,8

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,2

Information om Avis udlejningsbiler i Lyon

 • Er det sikkert at leje en bil fra Avis i Lyon under COVID-19?

  Avis udlejningslokationer i Lyon er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Avis er engageret i at bremse smitten i Lyon:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Lyon koste i oktober?

  Billeje i Lyon fra Avis i oktober vil i gennemsnit koste 324 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 149 kr. per dag fra Avis, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Lyon i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.265 kr. for en udlejningsbil fra Avis.

 • Har Avis en lokation i Lufthavn: Lyon Saint Exupery?

  Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Lufthavn: Lyon Saint Exupery (Aeroport De Lyon Saint Exupery).

 • Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Lyon?

  Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Avis i Lyon. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Avis for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Lyon i oktober?

  Mini udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Avis i Lyon i oktober måned. I gennemsnit koster Mini udlejningsbiler fra Avis 280 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 101 kr. per dag i oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i Lyon?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Avis, så burde du overveje at leje en Mini, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Lyon. At leje en Mini fra Avis koster i gennemsnit 280 kr. per dag, hvilket er 74% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 54% af vores brugere valgt at leje en Mini fra Avis for at spare penge på deres rejse til Lyon.

 • Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Lyon?

  Avis opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Lyon. Den mest populære biludlejningslokation Avis har i Lyon er placeret på 8 Avenue Georges Pompidou.I løbet af de sidste 12 måneder har 63% af vores brugere, der søgte efter Avis udlejningsbiler i Lyon endt med at leje deres bil fra 8 Avenue Georges Pompidou lokationen.


Avis biler i andre byer i Frankrig