Udlejningsbiler fra Thrifty i Lyon

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Lyon

Lyon, Lyon Metropolis, Frankrig
30. okt. — 6. nov.
Samme aflevering
Lyon, Lyon Metropolis, Frankrig
lør. 30.10
Middag
lør. 6.11
Middag
Chaufførens alder:

Lyon Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Lyon, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Thrifty udlejningsbiler i Lyon

 • Er det sikkert at leje en bil fra Thrifty i Lyon under COVID-19?

  Thrifty har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Lyonfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Thrifty har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
  • Forbedret rengøring af shuttlebusser

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Thrifty i Lyon koste i november?

  192 kr. per dag (eller 1.347 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Thrifty udlejningsbil i Lyon i november, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i november for en Thrifty udlejningsbil var 113 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Thrifty på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

 • Har Thrifty en lokation i Lufthavn: Lyon Saint Exupery?

  Thrifty har 1 lokation i Lufthavn: Lyon Saint Exupery. Du vil finde Thrifty beliggende på Airport De Saint Exupery (lys).

 • Tilbyder Thrifty gratis afbestilling af lejebiler i Lyon?

  Ja, Thrifty tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Lyon. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Thrifty på et af deres udlejningssteder i Lyon. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Thrifty når man er i Lyon i november?

  I november, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Thrifty i Lyon, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 240 kr./dag i gennemsnit og 111 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvor mange Thrifty biludlejningslokationer er der i Lyon?

  Der er 4 biludlejningslokationer i Lyon som Thrifty ejer. Deres Airport De Saint Exupery (lys), Lyon lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 90% af de brugere der lejede en bil fraThrifty i Lyon valgt at hente den på Airport De Saint Exupery (lys).


Thrifty biler i andre byer i Frankrig