Lej en bil i Saint-Quentin, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Saint-Quentin, Frankrig

Saint-Quentin, Aisne, Frankrig
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Saint-Quentin, Aisne, Frankrig
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Saint-Quentin

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Saint-Quentin, Frankrig
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Saint-Quentin, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Paris-Orlys biludlejningsdisk

Biludlejning i Saint-Quentin

29 personer har søgt efter billeje i Saint-Quentin in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Saint-Quentin for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Saint-Quentin som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Saint-Quentin. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Saint-Quentin, Frankrig?

Rejsende, som lejer en bil i Saint-Quentin, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Saint-Quentin ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Saint-Quentin?

En Opel Corsa er den mest populære bil at leje in Saint-Quentin ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Opel Corsa på helt ned til 89 kr./dag in Saint-Quentin, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 201 kr./dag. En anden populær bil at leje in Saint-Quentin er en Citroen Berlingo, der i gennemsnit koster 271 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 136 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Saint-Quentin i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Saint-Quentin.

Minder vejret i Saint-Quentin om vejret i resten af Hauts-de-France?

Dem, der gerne vil leje bil i Saint-Quentin til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Hauts-de-France i september måned normalt er ca. 16 °C med 50 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Saint-Quentin