Lej en bil i Klaipeda, Litauen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Klaipeda, Litauen

Klaipeda, Litauen
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Klaipeda, Litauen
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Klaipeda

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Klaipeda, Litauen
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
5 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Klaipeda, Litauen til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Palanga Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Klaipeda

5 brugere har søgt efter billeje i Klaipeda med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Klaipeda for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Klaipeda har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på Budget. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Klaipeda. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Klaipeda, Litauen?

Hvis du lejer en bil i Klaipeda, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Klaipeda er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Klaipeda er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Klaipeda?

Når vores brugere lejer bil in Klaipeda, vælger de fleste en Volkswagen Polo til 112 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Volkswagen Golf til i gennemsnit 141 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Volkswagen Polo in Klaipeda for helt ned til 21 kr./dag og udlejning af Volkswagen Golf for helt ned til 38 kr./dag.

Hvordan er vejret i Klaipeda, Litauen i oktober?

Normalt er vejret i Klaipeda i oktober måned 8 °C og den forventede nedbør er 90 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Klimaet i Klaipeda under oktober måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Klaipeda. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Klaipeda plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Polo, Volkswagen Golf og Ford Fiesta.

Minder vejret i Klaipeda om vejret i resten af Klaipėda apskritis?

Klimaet i Klaipėda apskritis i oktober er normalt 8 °C med en forventet nedbør på 90 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Klaipeda til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Litauen

Se vores biludlejningstilbud i byer som Kaunas, Vilnius og Palanga i Litauen

Biludlejning i lufthavne i Klaipeda

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Klaipeda

Kom i gang med at planlægge din rejse til Klaipeda