Billeje i Vilnius, Vilnius apskritis

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Vilnius, Vilnius apskritis

Vilnius, Litauen
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Vilnius, Litauen
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Vilnius, Vilnius apskritis

Find den lejebil i Vilnius, der passer til dine behov

Biler i Lille

57 kr. - 411 kr.

Alle biltyper

126 kr. - 512 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Vilnius, Litauen er 168 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Vilnius, Litauen er i februar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 57 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Vilnius. I Vilnius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Vilnius, Litauen er 192 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Vilnius, Litauen er i december. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 181 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Vilnius. I Vilnius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Vilnius, Litauen er 211 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Vilnius, Litauen er i december. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 120 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Vilnius. I Vilnius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Vilnius

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Vilnius, Vilnius apskritis

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,0

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

6,0

GREEN MOTION

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9

Ace

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

1,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9

ADDCAR RENTAL

6 kontorer

Prime Car Rent

6 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

6 kontorer

Carsrent

4 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Vilnius

Nærliggende attraktioner:

LITEXPO6,4 km

Nærliggende attraktioner:

LITEXPO80,3 km

Nærliggende attraktioner:

LITEXPO3,7 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Vilnius

Herunder vises de mest populære hoteller i Vilnius

Kørsel i lejebil i Vilnius – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Vilnius, så du er klar til næste rejse.

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 165 kr. for at leje en bil i januar i Vilnius. Et særligt godt tilbud vil være omkring 146 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Vilnius indtil videre. 0 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Vilnius, men for januar er det ikke unormalt at se priser helt ned til 0 kr., afhængigt af dine ønsker.

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Vilnius biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Vilnius tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Leje af en firehjulstrækker til din rejse til Vilnius i januar gør dig godt forberedt på vejret. En firehjulstrækker er den perfekte biltype at køre i Vilnius, der generelt har omkring 34 mm nedbør og en gennemsnitlig temperatur på -4 °C i januar. En firehjulstrækker er ideel til vejrforhold med sne og is, pga. firehjulstrækket. Leje af en SUV i Vilnius koster 103 kr./dag i gennemsnit.

Hastighedsbegrænsningen i Vilnius er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Vilnius har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Vilnius, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

I december måned er gennemsnitstemperaturen i Vilnius -3 °C, og den forventede nedbør er 49 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Vilnius.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Vilnius til et roadtrip til de omkringliggende områder i december måned, er det vigtigt at vide, at resten af Vilnius apskritis normalt har en temperatur på -3 °C, og at du kan forvente 49 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Vilnius

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Vilnius

Lejebiler der er populære i Vilnius

Lej en af disse populære biltyper i Vilnius

Se flere lejebiler i Litauen

Find billige udlejningsbiler i Litauen

Kom i gang med at planlægge din rejse til Vilnius


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Vilnius, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Vilnius ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Vilnius, der tilbyder gratis afbestilling.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Vilnius.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Vilnius.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Vilnius på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.