Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Vilnius, Vilnius apskritis

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Vilnius, Vilnius apskritis

Vilnius, Litauen
30. apr. — 7. maj
Vilnius, Litauen
tir. 30.4
Middag
tir. 7.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find billig billeje i Vilnius, Vilnius apskritis

Find den lejebil i Vilnius, der passer til dine behov

Lille biler

85 kr. - 305 kr.

Alle biltyper

118 kr. - 643 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Vilnius, Litauen er 153 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Vilnius, Litauen er i februar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 85 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Vilnius. I Vilnius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Vilnius, Litauen er 255 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Vilnius, Litauen er i marts. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 136 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Vilnius. I Vilnius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Vilnius, Litauen er 352 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Vilnius, Litauen er i marts. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 445 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Vilnius. I Vilnius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Vilnius, Litauen er 124 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Vilnius, Litauen er i december. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 97 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Vilnius. I Vilnius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Vilnius, Litauen er 268 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Vilnius, Litauen er i marts. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 183 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Vilnius. I Vilnius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Information om og trends inden for biludlejning i Vilnius

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Vilnius

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Vilnius?

De billigste udlejningsbiler i Vilnius kan normalt findes gennem GREEN MOTION . Når du booker hos GREEN MOTION , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 81 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Vilnius er 111 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Vilnius har flest lokationer?

ADDCAR RENTAL har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Vilnius, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Vilnius?

Den mest populære bil at leje in Vilnius blandt momondo-brugere er Volkswagen Polo, efterfulgt af Toyota Yaris. Vores brugere har set tilbud på Volkswagen Polo in Vilnius for 151 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 43 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 174 kr. om dagen for at leje en Toyota Yaris in Vilnius, selvom du kan finde priser på helt ned til 92 kr. om dagen.

Biludlejningsfirmaer i Vilnius

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Vilnius, Vilnius apskritis

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,6

Comfort

9,3

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,3

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

6,6

Value

7,3

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

6,0

GREEN MOTION

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9

Ace

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,3

Comfort

2,3

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

2,3

Value

2,6

ADDCAR RENTAL

7 kontorer

Prime Car Rent

6 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Vilnius

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Vilnius

Populære biltyper

Economy, Passenger Van, SUV

Billigste lejebil

92 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Polo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Vilnius i de seneste 72 timer: Economy, Passenger Van, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Vilnius er 92 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 92 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Vilnius i de seneste 7 dage er Volkswagen Polo. Vores brugere foretrækker også Toyota Yaris som alternativ.

Kørsel i lejebil i Vilnius – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Vilnius, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Vilnius, Litauen biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Vilnius biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Vilnius tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Vilnius, Litauen?

Hastighedsbegrænsningen i Vilnius er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Vilnius har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Vilnius, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz SLC in Vilnius?

Hvordan er vejret i Vilnius, Litauen i april?

I april måned er gennemsnitstemperaturen i Vilnius 5 °C, og den forventede nedbør er 46 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Vilnius.

Minder vejret i Vilnius om vejret i resten af Vilnius apskritis?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Vilnius til et roadtrip til de omkringliggende områder i april måned, er det vigtigt at vide, at resten af Vilnius apskritis normalt har en temperatur på 5 °C, og at du kan forvente 46 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Vilnius?

Priser for biler i Vilnius opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Vilnius?

Fra april 2024 er der 84 udbydere at vælge mellem for biler i Vilnius.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Vilnius?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Vilnius. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Vilnius?

Alle førere, der lejer en bil i Vilnius, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Vilnius?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Vilnius, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Vilnius?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Vilnius ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Vilnius med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Vilnius, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Vilnius på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Vilnius.

Kan jeg finde billeje i Vilnius, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Vilnius.

Kan jeg søge efter billeje i Vilnius med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Vilnius på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Vilnius på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 30.4
Middag
tir. 7.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo