Udlejningsbiler fra ADDCAR RENTAL i Vilnius

Find og sammenlign gode tilbud på ADDCAR RENTAL udlejningsbiler i Vilnius

Vilnius, Litauen
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Vilnius, Litauen
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Vilnius ADDCAR RENTAL lokationer

Herunder kan du finde information om alle ADDCAR RENTAL biludlejningssteder i Vilnius, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

ADDCAR RENTAL

6 kontorer

Information om ADDCAR RENTAL udlejningsbiler i Vilnius

ADDCAR RENTAL ønsker at deres kunder og personale i Vilnius skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har ADDCAR RENTAL indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Vilnius. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Vilnius. De adresser for dette ADDCAR RENTAL biludlejningscenter er Vilnius Airport.

Ifølge vores data er Standard biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra ADDCAR RENTAL mens de besøgte Vilnius i januar. Baseret på ADDCAR RENTAL biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Standard på 404 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 404 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Der er 6 biludlejningslokationer i Vilnius som ADDCAR RENTAL ejer. Deres Vilnius Airport, Vilnius lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 58% af de brugere der lejede en bil fraADDCAR RENTAL i Vilnius valgt at hente den på Vilnius Airport.