Find billige fly til Vilnius

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Vilnius

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Vilnius

Bedste pris på enkeltbillet

316 kr.

Bedste pris på returbillet

739 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 20min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Vilnius fra Danmark i de seneste 72 timer er 316 kr. (København Kastrup til Vilnius).
Den bedste pris på en returbillet til Vilnius fra Danmark i de seneste 72 timer er 739 kr. (København Kastrup til Vilnius).
Det hurtigste fly til Vilnius fra Danmark tager 3t. 20min. (København Kastrup til Vilnius).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Vilnius, herunder Lufthansa, Scandinavian Airlines og LOT.

Indsigter og trends for flyrejser til Vilnius

Få indsigter om din flyrejse til Vilnius, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Vilnius?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Vilnius i januar, så er det også billigt at flyve i oktober. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.572 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Vilnius?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Vilnius for 226 kr./person, hvilket er 77% billigere end gennemsnitsflyprisen til Vilnius. Hvis du vil finde den billigste pris til Vilnius fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Vilnius på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Vilnius fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 1.591 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Vilnius for omkring 1.805 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Vilnius?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Vilnius normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Vilnius om eftermiddagen helt ned til 1.130 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.794 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Vilnius?

Rejsetiden fra Danmark til Vilnius varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Vilnius (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 1t. 30min.. En anden populær rute fra Danmark til Vilnius er at flyve fra Billund til Vilnius, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Vilnius?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Vilnius. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.735 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Vilnius

Find de billigste fly til disse Vilnius-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Vilnius

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Vilnius

København (CPH) til Kaunas (KUN)

Fly til Vilnius ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kaunas, hvor den gennemsnitlige pris er 496 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VILNIUS FRA KØBENHAVNjanuar11% billigereAt flyve fra København til Vilnius ​​koster i gennemsnit blot 1.543 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VILNIUS FRA KØBENHAVNjuli21% dyrereDet koster cirka 2.095 kr. at flyve til Vilnius ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VILNIUS FRA KØBENHAVNjuli259% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Vilnius fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Vilnius

Baltikum ligger ikke langt fra Danmark, og det er nærliggende at stikke af på en weekendtur med fly til Vilnius. Litauen minder vejrmæssigt en del om Danmark, og derfor er især sommersæsonen oplagt, når du planlægger en rejse med fly til Vilnius. Det betyder temperaturer på ca. 25 °C i juli og august, hvor der er masser af udendørsliv i byen. Forår og efterår er også rejsevenlige, og er du til hyggelige julemarkeder i frostvejr, så bestil flybilletter til Vilnius i vintermånederne.

Lufthavn: Kaunas kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Vilnius.

Med en gennemsnitspris på 966 kr. pr. person er Lufthavn: Kaunas den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Vilnius. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Vilnius

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Vilnius fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
11. jan.
CPH04:45København Kastrup
6t. 25min.
1 stop
VNO11:10Vilnius
13. jan.
VNO00:55Vilnius
16t. 10min.
1 stop
CPH17:05København Kastrup
Ryanair
11. jan.
CPH04:45København Kastrup
6t. 25min.
1 stop
VNO11:10Vilnius
13. jan.
VNO13:10Vilnius
15t. 45min.
2 stop
CPH04:55København Kastrup
Ryanair
12. jan.
CPH16:50København Kastrup
13t. 00min.
1 stop
VNO05:50Vilnius
15. jan.
VNO16:05Vilnius
12t. 45min.
1 stop
CPH04:50København Kastrup
Flere flyselskaber
11. jan.
CPH04:45København Kastrup
6t. 25min.
1 stop
VNO11:10Vilnius
13. jan.
VNO01:25Vilnius
1t. 35min.
CPH03:00København Kastrup
Scandinavian Airlines
28. jan.
CPH07:25København Kastrup
1t. 30min.
VNO08:55Vilnius
4. feb.
VNO10:30Vilnius
1t. 30min.
CPH12:00København Kastrup
Ryanair
12. jan.
CPH16:50København Kastrup
23t. 25min.
2 stop
VNO16:15Vilnius
15. jan.
VNO16:05Vilnius
12t. 45min.
1 stop
CPH04:50København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Vilnius

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Vilnius, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og airBaltic
Ryanair
14. jan.
CPH17:40København Kastrup
12t. 45min.
1 stop
VNO06:25Vilnius
Ryanair
12. jan.
CPH16:50København Kastrup
13t. 00min.
1 stop
VNO05:50Vilnius
Ryanair
12. jan.
CPH16:50København Kastrup
23t. 25min.
2 stop
VNO16:15Vilnius

Andre kabineklasser på fly til Vilnius

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Vilnius

Hvilke flyselskaber flyver til Vilnius?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Vilnius

Hvilke flyselskaber flyver til Vilnius?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Vilnius fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Ryanair, Scandinavian Airlines, airBaltic og Wizz Air. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Vilnius, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Finnair-fly til Vilnius

Finnair flyver omkring 19 fly til Vilnius om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Helsinki Vantaa, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Finnair var på 880 kr. (København Kastrup til Vilnius). Brugerne har bedømt Finnair med 7,7/10 i over 323 anmeldelser på momondo.

Scandinavian Airlines-fly til Vilnius

Scandinavian Airlines flyver normalt til Vilnius 7 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Vilnius fra København Kastrup. Scandinavian Airlines (bedømmelse: 7,2, 334 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Vilnius, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Scandinavian Airlines-billet, der er fundet på momondo til Vilnius, var fra Aalborg (865 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Vilnius

Neden for finder du alle lufthavne i Vilnius samt deres afstand til centrum

Du kan tage lufthavnsbussen fra Toks, når du lander i Vilnius Lufthavn. Holdepladsen er nær ankomsthal C, og billetprisen er ca. to EUR (ca. 15 DKK). Det er også muligt at tage bybus nummer et, to, tre G eller 88, der alle kører til og fra lufthavnen til en billetpris på ca. en EUR (ca. 7.50 DKK).


Populære fly til Vilnius

Find dine flybilletter til Vilnius blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Vilnius
Hurtigste flyvetid1t. 30min.
Laveste pris330 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Vilnius

Du kommer nemmest rundt til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Du kan med fordel benytte byens almindelige bybusser, ekspresbusser samt de såkaldte trolleybusser. En tredages billet til ubegrænset transport koster ca. otte EUR (ca. 60 DKK).


Visumkrav for Vilnius

Litauen er medlem af EU samtidig med, at landet deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Dermed skal du ikke ansøge om visum for at holde ferie i landet. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Vilnius


De bedste oplevelser og seværdigheder i Vilnius

Glæd dig til smuk arkitektur og historiske seværdigheder på en ferie i Vilnius. Den gamle middelalderbydel Senamiestis er en af de største i Europa og er tilmed på UNESCO’s verdensarvsliste. I samme ombæring er det værd at se byens gamle rådhus samt Gediminas-slottet, der både huser et museum samt et udsigtstårn. Vilnius Katedral er desuden et af byens vartegn med det gamle barok-kapel fra 1623 som omdrejningspunkt.

Som EU-borger er du ligestillet med de lokale i forhold til sygeforsikring. I Litauen betyder det delvis egenbetaling, som du kan slippe for ved at tegne en rejseforsikring. Samtidig kan du vælge tillægsdækninger som bagage- og tyveriforsikringer.

Turister bør holde sig til vand på flaske i Litauen.

I storbyer som Vilnius giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Stikliu og Pilies er to populære indkøbsgader i Vilnius. Derudover kan du også handle i indkøbscentre som Akropolis, Europa eller Banginis.


Find billige flybilletter til andre byer i Litauen

Litauen er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Vilnius. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Vilnius på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Vilnius.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Vilnius, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Vilnius spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.