Hoteller i Vilnius, Litauen

Find tilbud på 179 hoteller i Vilnius, Litauen

Vilnius, Litauen
12. aug. — 13. aug.2
lør. 13.8
ons. 17.8

Populære hoteller til en overnatning i Vilnius

Find det perfekte hotel til dit ophold i Vilnius
Pris
kr.72
kr.1450
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Vilnius


Hvornår skal man booke et hotel i Vilnius?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Vilnius
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
63%forventet prisfald
33%forventet prisstigning

Rejsepriser

194 kr. - 780 kr.

Dyreste dag på ugentirsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
4.720 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
1.881 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Vilnius er: 1-2 stjerne, 70 dage før. 3 stjerne, 82 dage før. 4-5 stjerne, 19 dage før.

1-2 stjerne

188 kr. - 275 kr.

3 stjerne

355 kr. - 384 kr.

4-5 stjerne

522 kr. - 565 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Vilnius

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Vilnius

Laveste hotelpris

130 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Narutis Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

44

Gennemsnitslængde på ophold

11 dage
Den billigste pris for et værelse i Vilnius, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 130 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Oras Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Narutis Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Vilnius(bedømmelse på 9,2/10 ud fra 866 anmeldelser).
Der er 44 hoteller i Vilnius tæt på Vilnius. Air 316 Aparthotel er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 11 dage, når de overnatter på hoteller i Vilnius. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 11 dage i Vilnius lå i sidste uge på 6.044 kr..

Rejsetips til Vilnius

Det er generelt nemt at finde et billigt hotel i Vilnius, for byen er budgetvenlig på mange måder. Mad og overnatning kan klares for overkommelige priser, men når det er sagt, så er hotellerne i den gamle bydel dyre i forhold til resten af byen. Det er dog muligt at bo billigt ganske tæt på alle hovedattraktionerne, hvis du vælger nogle af de steder, hvor der er skåret helt ned på de luksuriøse faciliteter. Det vil sige steder som vandrehjem og bed & breakfast med to senge samt fælles toilet, hvilket er noget, de fleste budgetrejsende kan klare sig med.Klimaet i Vilnius minder på mange måder om det, vi kender i Sydskandinavien. Derfor er det nemt at pakke kufferten med det rette tøj, hvis du rejser i de billige måneder, hvilket især gælder vintermånederne. Varmen i juli og august tiltrækker mange turister, så chancerne for at finde et billigt hotel er størst uden for disse to måneder. En overnatning i Vilnius kan fås fra omkring 17 EUR (130 DKK).

Budget er kodeordet, når du planlægger et ophold i Vilnius. Et gennemsnitligt dansk feriebudget rækker nemlig langt i den litauiske storby.Et godt og mættende måltid koster eksempelvis omkring 10 EUR (75 DKK) og en kop kaffe med kage kan fås til ca. 2 EUR. En tur i Vingis Park (Vingio Parkas) er oplagt til en gang picnic eller en frokost ved en af de hyggelige cafeer. Det er også muligt at leje cykler, så du kan tage vejen tilbage på en tohjulet.Nogle af byens studerende tilbyder gratis, guidede rundture i byen, og de bliver glade for lidt drikkepenge – mødestedet er ved byens rådhus (Vilniaus Rotušė). En kirkelig oplevelse af de store, hvad enten du er troende eller ej, finder sted i byens katedral (Vilniaus Arkikatedra Bazilika), hvor der er fri adgang. En sjov indkøbsoplevelse, hvor du kan købe souvenirs og opleve de lokale prutte om priserne finder sted i den tætpakkede markedshal Halės Market. Der er masser af ting at lave til ingen eller få penge, så nyd en budgetrejse med oplevelser både inde og ude.

Selvom den gamle bydel Senamiestis er en af de største i Europa af sin slags, så er den nemmest at opleve til fods. Hvis du vil prøve byens offentlige transportmidler i forbindelse med en byrundtur uden for den gamle by, så kører der både almindelige busser, samt de specielle trolleybusses (troleibusas). Vær opmærksom på, at begge typer af busser benytter de samme numre, selvom ruterne er forskellige. En 3 dages ubegrænset billet koster ca. 8 EUR (60 DKK).

I Vilnius opererer man med en minimumsalder på 18 år, når det drejer sig om indtjekning på hotel, hvilket er det samme som i Danmark og mange andre lande.

Et depositum vil blive opkrævet i forbindelse med et hotelophold i Vilnius. De fleste steder kan du stille garantien enten med kontanter eller kreditkort.

Det er først op gennem de seneste årtier, at det er blevet standard for mange turister at give drikkepenge. Som udgangspunkt er det en fin gestus at belønne eksempelvis tjenere med ca. 10 % af det samlede beløb på regningen.

Vilnius er en sikker by at opholde sig i som turist. Du skal dog stadig bruge din sunde fornuft og opbevare pung og værdigenstande forsvarligt. Det er også en god idé at opholde sig i områder, hvor der er mange andre turister – specielt hvis du er på bytur om natten.

Stikkontakterne i Litauen passer til danske opladere i form af type C og F, så lad endelig adapteren blive hjemme.


Hvad koster et hotel i Vilnius pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Vilnius

3-stjernede hoteller

Billigst 255 kr.

Gennemsnitlig 358 kr.

Dyrest 786 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Vilnius

Disse billige hoteller og vandrehjem i Vilnius har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Vilnius

Hoteller med mest værdi for pengene i Vilnius

Disse Vilnius hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Vilnius

Hvis du har oplevet nok af store metropoler, hvor pulsen kører derud af med højeste fart omringet af moderne skyskrabere, og ønsker at besøge en mere historisk lokalitet, så er Vilnius et spændende valg.

Litauen ligger ikke så langt væk fra Danmark, da det er det sydligste af de tre balkanlande. Selvom byen gennemgår en opblomstring, så er det stadig billigt at bo på hotel i byen, når du sammenligner med danske forhold. Langt de fleste turister vælger at bo tæt på de populære attraktioner i den gamle bydel, der ligger i området Senamiestis.

Dette distrikt ligger syd for floden Neris, der gennemskærer byen, og dermed giver mulighed for at bo med udsigt til vand. Du kan også bo tæt på præsidentpaladset (Prezidentūra) og næsten blive nabo til landets overhoved eller bo nær den store Vilnius’ Domkirke (Vilniaus Arkikatedra Bazilika), der ringer solen op for de morgenfriske.

Det er ikke kun Neris, som skaber en hyggelig og maritim atmosfære midt i byen. Floden Vilnia er også med til at indramme centrum, da den løber langs byens slotskompleks. Hotellerne i dette område er placeret i grønne omgivelser, og du har begge floders mødested lige rundt om hjørnet.

Rejser du til byen i arbejdsøjemed er det oplagt at bo i samme område, som alle de andre lokale og internationale forretningsfolk i Šnipiškės seniūnija, der går for at være byens forretningsdistrikt nord for Neris. Vilnius er kendt for sine mange indkøbscentre, hvor området omkring butikscenteret Akropolis i Šeškinė seniūnija samt det store indkøbscenter Panorama i bydelen Žvėrynas seniūnija er oplagte steder at bo for turister med handelslyst.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Vilnius

Litauiske Vilnius er en by med så meget tyngde rent historisk og arkitektonisk, at du ikke kan undgå at fordybe dig i de mange attraktioner. Der er sket meget i byen på ganske kort tid, for indtil 1990 var landet en sovjetrepublik. I dag er landet uafhængigt og medlem af EU, og du kan ligeledes betale med EUR, når du opholder dig i Vilnius. Den gamle bydel har tilmed opnået en placering på UNESCOS verdensarvsliste, så mærk fremskridtene med et hotelophold i den blomstrende hovedstad.

Kirker, museer, festivaler og kulturelle arrangementer er faste karakteristika i Vilnius. Det er en af de bedst bevarede og ældste middelalderbyer i verden med Senamiestis som omdrejningspunkt. Det er i dette område du finder Gediminas-slottet, præsidentpaladset, katedralen og rådhuset, der bringer dig ind i en kulisse, du ikke troede fandtes. Byens status som barok-by med dramatiske bygningsmæssige udformninger er også bemærkelsesværdig, men du vil også finde stilarter fra gotikken og renæssancen.

Hver en by har sine egne specialiteter inden for gastronomi. I Vilnius vil du opleve noget så genkendeligt som kartofler, men på en meget smagfuld måde. Derfor kan du heller ikke besøge byen uden at smage cepelinai, der er kartofler fyldt med hakket kød og hytteost. En anden smagfuld variant er vėdarai, der er saftige kartoffelpølser – og husk så at kombinere med den populære suppe šaltibarščiai, der er en sund rødbedesuppe proppet med vitaminer. Så glæd dig til en ferie i Vilnius, der byder på noget for øjne, mund, ører, mave og pengepung!


Information about staying in Vilnius

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Vilnius

Voes brugere er typisk i Vilnius i 11 nætter.

Et hotelværelse i Vilnius vil normalvis koste ca. 496 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

oktober er den billigste måned at booke et hotel i Vilnius. Priserne kan være 63% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

tirsdag er den billigste dag at bo på hotel i Vilnius, og mandag er den dyreste.

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Vilnius koster ca. 422 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 74 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Vilnius.

Med gode temperaturer på omkring 16 °C og kun en moderat chance for regn kan rejsende, der bor på et hotel i Vilnius overveje at besøge populære steder i nærheden af Vilnius.

Der er 162 ferieboliger i Vilnius, og Livevilnius.Lt er den mest populære blandt momondos brugere. Find tilbud på ferieboliger i Vilnius.

Ja, du kan booke et hostel i Vilnius. Der er i øjeblikket 181 hostels i området og Oras Hostel er det mest populære blandt momondos brugere. Sammenlign tilbud på hostels i Vilnius.


momondos yndlingshoteller i Vilnius

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Vilnius
Old Town Trio Hotel

Old Town Trio Hotel

Raugyklos Str. 15A, Vilnius, Lithuania

8,7
268 kr.
Ivolita Vilnius Hotel

Ivolita Vilnius Hotel

Geliu St. 5, Vilnius, Lithuania

8,4
413 kr.
Artagonist Art Hotel

Artagonist Art Hotel

Pilies Str 34, Vilnius, Lithuania

9,5
449 kr.
Art City Inn

Art City Inn

Jasinskio Street 14, Vilnius, Lithuania

8,5
319 kr.
Downtown Forest Hostel & Camping

Downtown Forest Hostel & Camping

Paupio 31A, Vilnius, Lithuania

8,7
94 kr.
City Gate

City Gate

Bazilijonu Str. 3, Vilnius, Lithuania

8,9
283 kr.

Kesminta Apartments

Vilnius, Litauen

9,0
384 kr.
Hotel Pacai

Hotel Pacai

Didžioji 7, Vilnius, Lithuania

9,5
1.558 kr.
Holiday Inn Vilnius

Holiday Inn Vilnius

Seimyniskiu 1, Vilnius, Lithuania

9,1
478 kr.
Green Vilnius Hotel

Green Vilnius Hotel

Pilaites pr. 20, Vilnius, Lithuania

7,7
319 kr.

The house black

Vilnius, Litauen

6,8
203 kr.
Park Inn by Radisson Vilnius Airport

Park Inn by Radisson Vilnius Airport

Oreiviu Street 32, Vilnius, Lithuania

9,3
457 kr.
Park Villa

Park Villa

Vaidilutes 6a, Vilnius, Lithuania

8,9
333 kr.
Stay Express Hotel

Stay Express Hotel

Vingrių g. 14, Vilnius, Lithuania

8,0
319 kr.
Fortuna Hostel

Fortuna Hostel

Liepkalnio Str. 2, Vilnius, Lithuania

7,2
87 kr.

Motel Paradise

Ukmergės g. 246, Vilnius, Lithuania

7,8
225 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Vilnius


Hvorfor vælge momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Vilnius med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Vilnius på ét samlet sted.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Vilnius ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.