Hoteller i Vilnius, Litauen

Find tilbud på 176 hoteller i Vilnius, Litauen

Vilnius, Litauen
4. dec. — 5. dec.2
tir. 5.12
lør. 9.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Vilnius

Find det perfekte hotel til dit ophold i Vilnius
Pris
kr.246
kr.1383
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Vilnius


Hvornår skal man booke et hotel i Vilnius?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Vilnius
LavsæsonmartsDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
55%forventet prisfald
37%forventet prisstigning

Rejsepriser

278 kr. - 981 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
575 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.061 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Vilnius er: 1-2 stjerne, 63 dage før. 3 stjerne, 58 dage før.

1-2 stjerne

116 kr. - 869 kr.

3 stjerne

96 kr. - 986 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Vilnius

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Vilnius

Laveste hotelpris

246 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Radisson Blu Royal Astorija Hotel, Vilnius

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1435

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Vilnius, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 246 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Panorama Hotel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Radisson Blu Royal Astorija Hotel, Vilnius, det mest populære 5-stjernede hotel i Vilnius(bedømmelse på 9,3/10 ud fra 637 anmeldelser).
Der er 1.435 hoteller i Vilnius tæt på Vilnius. Air Apartment 103 er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Vilnius. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Vilnius lå i sidste uge på 3.689 kr..

Rejsetips til Vilnius

Hvordan finder man et billigt hotel i Vilnius?

Det er generelt nemt at finde et billigt hotel i Vilnius, for byen er budgetvenlig på mange måder. Mad og overnatning kan klares for overkommelige priser, men når det er sagt, så er hotellerne i den gamle bydel dyre i forhold til resten af byen. Det er dog muligt at bo billigt ganske tæt på alle hovedattraktionerne, hvis du vælger nogle af de steder, hvor der er skåret helt ned på de luksuriøse faciliteter. Det vil sige steder som vandrehjem og bed & breakfast med to senge samt fælles toilet, hvilket er noget, de fleste budgetrejsende kan klare sig med. Klimaet i Vilnius minder på mange måder om det, vi kender i Sydskandinavien. Derfor er det nemt at pakke kufferten med det rette tøj, hvis du rejser i de billige måneder, hvilket især gælder vintermånederne. Varmen i juli og august tiltrækker mange turister, så chancerne for at finde et billigt hotel er størst uden for disse to måneder. En overnatning i Vilnius kan fås fra omkring 17 EUR (130 DKK).

Kan man rejse på budget?

Budget er kodeordet, når du planlægger et ophold i Vilnius. Et gennemsnitligt dansk feriebudget rækker nemlig langt i den litauiske storby. Et godt og mættende måltid koster eksempelvis omkring 10 EUR (75 DKK) og en kop kaffe med kage kan fås til ca. 2 EUR. En tur i Vingis Park (Vingio Parkas) er oplagt til en gang picnic eller en frokost ved en af de hyggelige cafeer. Det er også muligt at leje cykler, så du kan tage vejen tilbage på en tohjulet. Nogle af byens studerende tilbyder gratis, guidede rundture i byen, og de bliver glade for lidt drikkepenge – mødestedet er ved byens rådhus (Vilniaus Rotušė). En kirkelig oplevelse af de store, hvad enten du er troende eller ej, finder sted i byens katedral (Vilniaus Arkikatedra Bazilika), hvor der er fri adgang. En sjov indkøbsoplevelse, hvor du kan købe souvenirs og opleve de lokale prutte om priserne finder sted i den tætpakkede markedshal Halės Market. Der er masser af ting at lave til ingen eller få penge, så nyd en budgetrejse med oplevelser både inde og ude.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Selvom den gamle bydel Senamiestis er en af de største i Europa af sin slags, så er den nemmest at opleve til fods. Hvis du vil prøve byens offentlige transportmidler i forbindelse med en byrundtur uden for den gamle by, så kører der både almindelige busser, samt de specielle trolleybusses (troleibusas). Vær opmærksom på, at begge typer af busser benytter de samme numre, selvom ruterne er forskellige. En 3 dages ubegrænset billet koster ca. 8 EUR (60 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Vilnius?

I Vilnius opererer man med en minimumsalder på 18 år, når det drejer sig om indtjekning på hotel, hvilket er det samme som i Danmark og mange andre lande.

Skal man lægge depositum?

Et depositum vil blive opkrævet i forbindelse med et hotelophold i Vilnius. De fleste steder kan du stille garantien enten med kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er først op gennem de seneste årtier, at det er blevet standard for mange turister at give drikkepenge. Som udgangspunkt er det en fin gestus at belønne eksempelvis tjenere med ca. 10 % af det samlede beløb på regningen.

Hvor sikkert er der i Vilnius?

Vilnius er en sikker by at opholde sig i som turist. Du skal dog stadig bruge din sunde fornuft og opbevare pung og værdigenstande forsvarligt. Det er også en god idé at opholde sig i områder, hvor der er mange andre turister – specielt hvis du er på bytur om natten.

Skal man medbringe adapter?

Stikkontakterne i Litauen passer til danske opladere i form af type C og F, så lad endelig adapteren blive hjemme.


Hvad koster et hotel i Vilnius pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Vilnius

3-stjernede hoteller

Billigst 245 kr.

Gennemsnitlig 370 kr.

Dyrest 426 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Vilnius

Disse billige hoteller og vandrehjem i Vilnius har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Vilnius

Hoteller med mest værdi for pengene i Vilnius

Disse Vilnius hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Vilnius

Hvis du har oplevet nok af store metropoler, hvor pulsen kører derud af med højeste fart omringet af moderne skyskrabere, og ønsker at besøge en mere historisk lokalitet, så er Vilnius et spændende valg.

Litauen ligger ikke så langt væk fra Danmark, da det er det sydligste af de tre balkanlande. Selvom byen gennemgår en opblomstring, så er det stadig billigt at bo på hotel i byen, når du sammenligner med danske forhold. Langt de fleste turister vælger at bo tæt på de populære attraktioner i den gamle bydel, der ligger i området Senamiestis.

Dette distrikt ligger syd for floden Neris, der gennemskærer byen, og dermed giver mulighed for at bo med udsigt til vand. Du kan også bo tæt på præsidentpaladset (Prezidentūra) og næsten blive nabo til landets overhoved eller bo nær den store Vilnius’ Domkirke (Vilniaus Arkikatedra Bazilika), der ringer solen op for de morgenfriske.

Det er ikke kun Neris, som skaber en hyggelig og maritim atmosfære midt i byen. Floden Vilnia er også med til at indramme centrum, da den løber langs byens slotskompleks. Hotellerne i dette område er placeret i grønne omgivelser, og du har begge floders mødested lige rundt om hjørnet.

Rejser du til byen i arbejdsøjemed er det oplagt at bo i samme område, som alle de andre lokale og internationale forretningsfolk i Šnipiškės seniūnija, der går for at være byens forretningsdistrikt nord for Neris. Vilnius er kendt for sine mange indkøbscentre, hvor området omkring butikscenteret Akropolis i Šeškinė seniūnija samt det store indkøbscenter Panorama i bydelen Žvėrynas seniūnija er oplagte steder at bo for turister med handelslyst.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Vilnius

Litauiske Vilnius er en by med så meget tyngde rent historisk og arkitektonisk, at du ikke kan undgå at fordybe dig i de mange attraktioner. Der er sket meget i byen på ganske kort tid, for indtil 1990 var landet en sovjetrepublik. I dag er landet uafhængigt og medlem af EU, og du kan ligeledes betale med EUR, når du opholder dig i Vilnius. Den gamle bydel har tilmed opnået en placering på UNESCOS verdensarvsliste, så mærk fremskridtene med et hotelophold i den blomstrende hovedstad.

Kirker, museer, festivaler og kulturelle arrangementer er faste karakteristika i Vilnius. Det er en af de bedst bevarede og ældste middelalderbyer i verden med Senamiestis som omdrejningspunkt. Det er i dette område du finder Gediminas-slottet, præsidentpaladset, katedralen og rådhuset, der bringer dig ind i en kulisse, du ikke troede fandtes. Byens status som barok-by med dramatiske bygningsmæssige udformninger er også bemærkelsesværdig, men du vil også finde stilarter fra gotikken og renæssancen.

Hver en by har sine egne specialiteter inden for gastronomi. I Vilnius vil du opleve noget så genkendeligt som kartofler, men på en meget smagfuld måde. Derfor kan du heller ikke besøge byen uden at smage cepelinai, der er kartofler fyldt med hakket kød og hytteost. En anden smagfuld variant er vėdarai, der er saftige kartoffelpølser – og husk så at kombinere med den populære suppe šaltibarščiai, der er en sund rødbedesuppe proppet med vitaminer. Så glæd dig til en ferie i Vilnius, der byder på noget for øjne, mund, ører, mave og pengepung!


Information om overnatning i Vilnius

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Vilnius

Hvor længe bor vores brugere i Vilnius?

Voes brugere er typisk i Vilnius i 6 nætter.

Hvad koster et hotel i Vilnius?

Et hotelværelse i Vilnius vil normalvis koste ca. 660 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Vilnius?

marts er den billigste måned at booke et hotel i Vilnius. Priserne kan være 56% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Vilnius?

lørdag er den billigste dag at bo på hotel i Vilnius, og torsdag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Vilnius?

Et luksushotel i Vilnius koster ca. 745 kr. pr. nat pr. person. Til sammenligning koster et gennemsnitligt hotel i Vilnius 660 kr. pr. nat pr. person. Det svarer til en prisforskel på 21%% mellem et gennemsnitligt hotel og et luksus hotel.

Hvis vi tager højde for vejret i Vilnius, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Vilnius i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -3 °C, og chancen for sne er lav med kun 49 mm forventet nedbør.

Har Vilnius ferieboliger?

Der er 1.477 ferieboliger i Vilnius, og Vilnius Apartments er den mest populære blandt momondos brugere. Find tilbud på ferieboliger i Vilnius.

Har Vilnius hostels?

Ja, du kan booke et hostel i Vilnius. Der er i øjeblikket 22 hostels i området og Fortuna Hostel er det mest populære blandt momondos brugere. Sammenlign tilbud på hostels i Vilnius.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Vilnius?

Fra december 2023 er der 1.420 udbydere at vælge mellem for hoteller i Vilnius.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Vilnius?

Priser for hoteller i Vilnius opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Vilnius gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Vilnius med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Vilnius på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Vilnius?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Vilnius ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Vilnius på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.