Hoteller i Litauen

Find tilbud på 954 hoteller i Litauen

Litauen
30. nov. — 1. dec.2
fre. 1.12
tir. 5.12

Populære hoteller til en overnatning i Litauen

Find det perfekte hotel til dit ophold i Litauen
Pris
kr.244
kr.1081
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Litauen


Hoteller i populære byer i Litauen

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Litauen og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Litauen?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Litauen
LavsæsonmartsDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
25%forventet prisfald
34%forventet prisstigning

Rejsepriser

457 kr. - 923 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
549 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
745 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Litauen

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Litauen

Laveste hotelpris

197 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Radisson Blu Royal Astorija Hotel, Vilnius

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1435

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Litauen, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 197 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hostel Liberty, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Radisson Blu Royal Astorija Hotel, Vilnius, det mest populære 5-stjernede hotel i Litauen(bedømmelse på 9,3/10 ud fra 630 anmeldelser).
Der er 1.435 hoteller i Litauen tæt på Vilnius. Air Apartment 103 er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Litauen. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Litauen lå i sidste uge på 3.537 kr..

Information om overnatning i Litauen

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Litauen

Hvilke byer i Litauen skal du bo i?

Når du skal en tur til Litauen, bør du helt sikkert bruge mindst et par dage i den farverige og spændende hovedstad Vilnius. Når du ankommer til Vilnius er noget af det første du bør gøre, at installere trafi appen. Det er den primære platform for offentlig transport, hvor du finder ruter og rejseplaner. Hvis du vil rejse med den offentlige transport i Vilnius, bør du købe en elektronisk billet, som du fylder med ønsket mængde penge. Du tjekker derefter ind og ud af både busser og tog med kortet. Det er også muligt at købe biletter gældende fra 30 minutter til 10 dage. Du finder et stort udvalg af hoteller i Litauen, både i de store og de mindre byer. Hvis du vil besøge en mindre by og vil bo i nærheden af offentlig transport, er Kaunas et godt valg. Kaunas har et af Litauens største udvalg af billige hoteller, så som Regina Guest House, der byder på prisvenlig overnatning og ligger tæt på offentlig transport.

Hvilke attraktioner er de mest populære i Litauen?

Litauen er et livligt og hurtigt voksende land. Det byder på mange forskelligartede oplevelser og har attraktioner for enhver smag. Man finder det største udvalg af hoteller i Litauen omkring de større byer som Vilnius, Kaunas Šiauliai og Klaipėda. I hovedstaden Vilnius er det især populært at besøge den gamle bydel og St. Annes Kirke, samt Gediminas tårn. Hvis du rejser med naturglade venner eller mindre børn, vil du i Kaunas også kunne opleve den velbesøgte Kaunas Lagoon Park. Byen har også et stort antal teatre og museer. Til de øl og madglade er Švyturys øl bryggeri i Klaipėda et must. Du kan faktisk bo i gåafstand fra dette populære bryggeri på Astra Hotel eller Lion Inn 1 i Klaipėda.

Hvilke byer i Litauen har det bedste natteliv?

Hvis du er på jagt efter et pulserende natteliv, kan du finde fede barer, samt prisvenlige og billige hoteller i Litauen i byer som Vilnius og Kaunas. Vilnius er en ung og moderne by med et rigt natteliv. Fra lækre drinks på pianobaren Alchemikas, til de lokales favorit Špunka, så finder du i den litauenske hovedstand natteliv for enhver smag. I den næststørste by Kaunas får du ikke bare charmerende omgivelser, men også et væld af skjulte bar-perler. Blandt disse er Džem'pub og Kultura, som er populære blandt byens unge, og byder på lækre drinks og musik til den lyse morgen. Hvis du også er på jagt efter billige hoteller i Litauen, så er hotellerne i Kaunas et godt valg. Du finder generelt det største udvalg af billige hoteller her. På Savan Guest House bor du lækkert til en billig penge, og er kun stenkast fra byens mest populære barer.

Hvilke byer i Litauen byder på mest kunst og historie?

Hvis du interesserer dig for historie så er den mindre by Šiauliai et must. De fleste besøgende tager et smut forbi Kryžių kalnas, der er en bakke fyldt med alverdens krucifikser. Er du mere til den finurlige historieoplevelse, så kan du besøge byens cykelmuseum eller Talkša sø, prydet med byens velkendte skulptur Jern Ræven. Man kan bo tæt på alle byens mange seværdigheder hvis man vælger at booke hoteller som Turne eller Hotel Tomas.

Hvornår er det billigst at overnatte i Litauen?

marts er den billigste måned at overnatte på hotel i Litauen og priserne ligger på kun 276 kr. i gennemsnit pr. nat. Denne pris er betydeligt billigere end i februar, som er den dyreste måned.

Hvor i Litauen vælger de fleste at overnatte?

Som mange ville forvente, besøger flere mennesker Vilnius end nogen anden by, når de rejser til Litauen.

Hvilken by i Litauen har de dyreste hotelværelser?

Overnatning i Nida vil koste dig mere end i andre byer i Litauen. Forvent at skulle betale i gennemsnit 491 kr. pr. nat, hvilket er 27% højere end landets gennemsnit for hotelovernatninger.

Hvilken by i Litauen har de billigste hotelværelser?

Hvis du gerne vil have noget for pengene, mens du bor i Litauen, kan du overveje at overnatte i Kaunas. Ifølge vores data er Kaunas den billigste by at overnatte i, når man besøger Litauen, med en gennemsnitspris på kun 108 kr. kr. pr. nat, hvilket er 61% under landets gennemsnit.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Litauen?

Fra november 2023 er der 8.186 udbydere at vælge mellem for hoteller i Litauen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Litauen?

Priser for hoteller i Litauen opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Litauen gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Litauen, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Litauen?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Litauen med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Litauen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.