Find billige flybilletter til Kaunas

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Kaunas. De nuværende restriktioner til Kaunas er baseret på Litauen rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Litauen

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kaunas

Find de billigste fly til disse Kaunas-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kaunas

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kaunas

København (CPH) til Kaunas (KUN)

Fly til Kaunas ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kaunas, hvor den gennemsnitlige pris er 483 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KAUNAS FRA KØBENHAVNjanuar39% billigereAt flyve fra København til Kaunas ​​koster i gennemsnit blot 297 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KAUNAS FRA KØBENHAVNjuli97% dyrereDet koster cirka 953 kr. at flyve til Kaunas ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KAUNAS FRA KØBENHAVNoktober207% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kaunas fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kaunas?

Litauen ligger ikke langt fra Danmark. Dermed er der ikke langt med fly til Kaunas. Byen er landets næststørste efter Vilnius, og du kan godt begynde at glæde dig til en weekendtur med historiske oplevelser. Vejret har mange ligheder med det danske, og det er da også i perioden fra maj til august, hvor de fleste turister rejser med fly til Kaunas. Det betyder ofte temperaturer over 25 °C, hvilket er perfekt til at nyde byens to floder Neris og Nemunas. Det sene forår samt tidlige efterår er også rejsevenlige måneder med byens skiftende farver som højdepunktet. Om vinteren er der koldt og ofte snefyldt i byen, hvilket betyder færre turister og ofte gode muligheder for billige flybilletter til Kaunas.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Kaunas?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Kaunas, lå på 226 kr./pr. person fra København, hvilket er 81% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kaunas. Hvis du vil finde de billigste priser til Kaunas fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Kaunas?

  Hvis du ikke kan flyve til Kaunas i januar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Kaunas i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 303 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Kaunas?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Kaunas 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Kaunas for 483 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Kaunas på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 101 kr. de sidste 72 timer.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kaunas på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Kaunas er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Kaunas på en onsdag kan finde billetter helt ned til 338 kr.. Den dyreste dag at flyve til Kaunas er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 446 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kaunas?

  Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Kaunas, hvor du kan finde priser helt ned til 354 kr.. Hvis du flyver fra Kaunas om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly til Kaunas koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 1.304 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kaunas?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Kaunas. Hvis du har planer om at flyve til Kaunas, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Vilnius (94 km fra Kaunas centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Kaunas på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Kaunas Lufthavn: Kaunas, hvor gennemsnitsprisen er 1.205 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Kaunas?

På nuværende tidspunkt inkluderer Litauen rejserestriktioner rejser til Kaunas. Indrejserestriktioner

Litauen er begyndt at lempe sine rejserestriktioner. Selvom flyvninger fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde stadig er suspenderet for alle undtagen litauiske statsborgere og indbyggere i Litauen, statsborgere og bosiddende i lande i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, Schweiz. Indbyggere i Australien, Japan, Sydkorea, New Zealand, Rwanda, Thailand og Uruguay har også adgang til Litauen. Rejsende skal ankomme til Vilnius (VNO), Kaunas (KUN), Palanga (PLQ) eller Siauliai (SQQ).

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde et spørgeskema og fremvise bekræftelsen på den udfyldte elektroniske formular inden (QR-kode) til transportøren, når de går ombord på køretøj. Grænsearbejdere og dem, der krydser grænsen mellem Republikken Litauen og et andet EU-land hver dag eller hver arbejdsdag (dem, der rejser med arbejdsrelateret formål, elever, studerende og praktikanter) skal udfylde et spørgeskema en gang om måneden. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timers ankomst. Rejsende, der ankommer med fly eller via søveje, registreres af NPHC-personalet i en lufthavn eller havn.)

Karantænekrav

Rejsende er underlagt en 10-dages obligatorisk selvisolering (uanset resultatet af testen). Der er en mulighed for at forkorte selvisoleringstiden ved at tage en COVID-19-test på personlig bekostning tidligst den 7. dag i selvisolationen med et negativt svar derpå, de skal indsende resultaterne til NVSC og afvente deres tilladelse til at forlade isolation inden udløbet af 10-dagesperioden. Uanset den forkortede selvisoleringstid er det dog nødvendigt i 14 dage efter ankomst at begrænse antallet af kontakter man mødes med, og i tilfælde af dem, der arbejder, er det kun nødvendigt at pendle mellem arbejde og hjem og bære ansigtmasker og holde sikker afstand og følge andre generelle instruktioner til forebyggelse af coronavirus i deres interaktion med andre. Mindre krav til selvisolering gælder for rejsende, der ankommer fra USA og Gibraltar, og strengere krav gælder for dem, der ankommer fra Albanien, Bahrain, Seychellerne og Slovakiet. Se her for at få flere oplysninger.

Transitregler

Isolations- og testkrav gælder ikke for dem der rejser med fly, når de ikke forlader transitområdet i lufthavnen.

Hvis du planlægger rejser til Kaunas nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Kaunas

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kaunas fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
5. aug.
CPH03:15København Kastrup
1t. 20min.
KUN04:35Kaunas
10. aug.
KUN02:25Kaunas
1t. 25min.
CPH03:50København Kastrup
Ryanair
3. aug.
CPH03:15København Kastrup
1t. 20min.
KUN04:35Kaunas
5. aug.
KUN02:25Kaunas
1t. 25min.
CPH03:50København Kastrup
Ryanair
3. aug.
CPH03:15København Kastrup
1t. 20min.
KUN04:35Kaunas
5. aug.
KUN02:25Kaunas
1t. 25min.
CPH03:50København Kastrup
Ryanair
3. aug.
CPH03:15København Kastrup
1t. 20min.
KUN04:35Kaunas
5. aug.
KUN02:25Kaunas
1t. 25min.
CPH03:50København Kastrup
Ryanair
31. aug.
CPH07:00København Kastrup
1t. 20min.
KUN08:20Kaunas
7. sep.
KUN02:25Kaunas
1t. 25min.
CPH03:50København Kastrup
Ryanair
24. aug.
CPH03:15København Kastrup
1t. 20min.
KUN04:35Kaunas
29. aug.
KUN02:25Kaunas
1t. 25min.
CPH03:50København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Kaunas

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Kaunas, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
10. aug.
CPH03:15København Kastrup
1t. 20min.
KUN04:35Kaunas
Ryanair
3. aug.
CPH03:15København Kastrup
1t. 20min.
KUN04:35Kaunas
Ryanair
9. aug.
CPH03:20København Kastrup
1t. 20min.
KUN04:40Kaunas

Hvilke flyselskaber flyver til Kaunas?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kaunas

Valgmulighederne er varierede, når du skal med fly til Kaunas. Fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med traditionelle udbydere som SAS og LOT Polish Airlines, men også med lavprisselskaber som Ryanair og Wizz Air. Fra Aalborg Lufthavn i Nørresundby kan du eksempelvis flyve med Norwegian. Hvis du vælger flybilletter til Kaunas med et lavprisselskab, er der som regel ikke check-in bagage og frit sædevalg inkluderet i prisen. Det kan dog oftest tilkøbes.

Hvem flyver direkte til Kaunas?

Fra Københavns Lufthavn kan du rejse med direkte fly til Kaunas med Ryanair. Vælger du et andet flyselskab eller anden afrejselufthavn i Danmark, skal du regne med en eller flere mellemlandinger undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kaunas?

En direkte flyafgang fra København til Kaunas tager ca. 1 t og 25 min. Vælger du en flyrejse med eksempelvis et stop, tager turen ca. fire t som det hurtigste.


Lufthavne i nærheden af Kaunas

Neden for finder du alle lufthavne i Kaunas samt deres afstand til centrum

Du kan tage bus nummer 29 direkte fra Kaunas Lufthavn til centrum. Turen tager ca. 45 min, og prisen på en enkeltbillet er ca. 1 EUR (ca. 7.5 DKK). Det er også muligt at tage en taxi til en pris af ca. 15 EUR (ca. 112 DKK).


Populære fly til Kaunas

Find dine flybilletter til Kaunas blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kaunas
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris114 kr.
Fly fra Billund til Kaunas
Hurtigste flyvetid26t. 05min.
Laveste pris1.648 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Kaunas?

Du kommer nemmest rundt i Kaunas centrum til fods kombineret med byens omfattende netværk af busser og trolleybusser. Især trolleybus 13, 14, 15 og 16 er brugbare for turister, da de kredser om bymidten. En enkeltbillet koster ca. 0,80 EUR (ca. 6 DKK).


Kan man rejse til Kaunas uden pas eller visum?

Da Litauen er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, behøver du ikke at søge om visum for at holde ferie i landet. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kaunas


Tips og gode råd til Kaunas

Hvad skal man se i Kaunas?

Seværdigheder er der nok af i Kaunas. Især store bygninger i stilfuld arkitektur er værd at opleve. Kaunas Slot er et af højdepunkterne, hvor de ældste dele er fra 1400-tallet. Kaunas Katedral og Kaunas Rådhus er ligeledes opført for mange hundrede år siden og hører ligeledes med i toppen over populære attraktioner.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til Kaunas er oplagt. Om sommeren er strandene Panemunes Park Beach og Lampedžiai Lake Beach ved Nemunas-floden populære steder at bade. Regnskovsparken Gera Dovana Park er også attraktiv, da parken byder på rebklatring, balancebroer mellem træer og masser af andre sanseudfordrende aktiviteter for børn.

Skal man købe rejseforsikring?

I kraft af din status som EU-borger er du ligestillet med de lokale i forhold til sygesikring. I Litauen betyder det ofte delvis egenbetaling, og derfor er det værd at overveje at investere i en rejseforsikring, så du slipper for dyre regninger.

Kan man drikke vand fra hanen?

Som turist bør du holde dig til flaskevand i Kaunas.

Giver man drikkepenge i Kaunas?

I Kaunas giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Indkøbscentrene Mega, Akropolis og Urmas er populære indkøbssteder. (Priser checket: 25/04/2019).


Find billige flybilletter til andre byer i Litauen

Litauen er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?