Find billige fly til Kaunas

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Kaunas

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Kaunas

Bedste pris på enkeltbillet

65 kr.

Bedste pris på returbillet

101 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 25min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Kaunas fra Danmark i de seneste 72 timer er 65 kr. (København Kastrup til Kaunas).
Den bedste pris på en returbillet til Kaunas fra Danmark i de seneste 72 timer er 101 kr. (København Kastrup til Kaunas).
Det hurtigste fly til Kaunas fra Danmark tager 1t. 25min. (København Kastrup til Kaunas).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Kaunas, herunder Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kaunas

Find de billigste fly til disse Kaunas-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kaunas

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kaunas

København (CPH) til Kaunas (KUN)

Fly til Kaunas ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kaunas, hvor den gennemsnitlige pris er 467 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KAUNAS FRA KØBENHAVNseptember39% billigereAt flyve fra København til Kaunas ​​koster i gennemsnit blot 283 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KAUNAS FRA KØBENHAVNdecember102% dyrereDet koster cirka 942 kr. at flyve til Kaunas ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KAUNAS FRA KØBENHAVNoktober244% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kaunas fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kaunas?

Litauen ligger ikke langt fra Danmark. Dermed er der ikke langt med fly til Kaunas. Byen er landets næststørste efter Vilnius, og du kan godt begynde at glæde dig til en weekendtur med historiske oplevelser. Vejret har mange ligheder med det danske, og det er da også i perioden fra maj til august, hvor de fleste turister rejser med fly til Kaunas. Det betyder ofte temperaturer over 25 °C, hvilket er perfekt til at nyde byens to floder Neris og Nemunas. Det sene forår samt tidlige efterår er også rejsevenlige måneder med byens skiftende farver som højdepunktet. Om vinteren er der koldt og ofte snefyldt i byen, hvilket betyder færre turister og ofte gode muligheder for billige flybilletter til Kaunas.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Kaunas, lå på 70 kr./pr. person fra Aalborg, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kaunas. Hvis du vil finde de billigste priser til Kaunas fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke kan flyve til Kaunas i september, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Kaunas i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 355 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Kaunas 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Kaunas for 467 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Kaunas på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 101 kr. de sidste 72 timer.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Kaunas er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Kaunas på en fredag kan finde billetter helt ned til 190 kr.. Den dyreste dag at flyve til Kaunas er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 332 kr..

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Kaunas, hvor du kan finde priser helt ned til 156 kr.. Hvis du flyver fra Kaunas om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly til Kaunas koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 664 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Kaunas. Hvis du har planer om at flyve til Kaunas, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Vilnius (94 km fra Kaunas centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Kaunas Lufthavn: Kaunas, hvor gennemsnitsprisen er 839 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Kaunas

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kaunas fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
14. sep.
CPH07:50København Kastrup
1t. 25min.
KUN09:15Kaunas
21. sep.
KUN02:25Kaunas
1t. 25min.
CPH03:50København Kastrup
Ryanair
7. sep.
CPH07:50København Kastrup
1t. 25min.
KUN09:15Kaunas
8. sep.
KUN02:25Kaunas
1t. 25min.
CPH03:50København Kastrup
Ryanair
6. sep.
CPH07:50København Kastrup
1t. 25min.
KUN09:15Kaunas
11. sep.
KUN02:25Kaunas
1t. 25min.
CPH03:50København Kastrup
Ryanair
10. sep.
CPH07:55København Kastrup
1t. 25min.
KUN09:20Kaunas
11. sep.
KUN02:25Kaunas
1t. 25min.
CPH03:50København Kastrup
Ryanair
30. sep.
CPH07:55København Kastrup
1t. 25min.
KUN09:20Kaunas
2. okt.
KUN02:25Kaunas
1t. 25min.
CPH03:50København Kastrup
Ryanair
6. sep.
CPH07:50København Kastrup
1t. 25min.
KUN09:15Kaunas
12. sep.
KUN02:25Kaunas
1t. 25min.
CPH03:50København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Kaunas

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Kaunas, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
29. sep.
CPH07:35København Kastrup
1t. 25min.
KUN09:00Kaunas
Ryanair
29. sep.
CPH07:35København Kastrup
1t. 25min.
KUN09:00Kaunas
Ryanair
29. okt.
CPH07:55København Kastrup
1t. 25min.
KUN09:20Kaunas

Hvilke flyselskaber flyver til Kaunas?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kaunas

Hvilke flyselskaber flyver til Kaunas?

På rejser til Kaunas fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Ryanair, LOT eller Austrian Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Kaunas

Neden for finder du alle lufthavne i Kaunas samt deres afstand til centrum

Du kan tage bus nummer 29 direkte fra Kaunas Lufthavn til centrum. Turen tager ca. 45 min, og prisen på en enkeltbillet er ca. 1 EUR (ca. 7.5 DKK). Det er også muligt at tage en taxi til en pris af ca. 15 EUR (ca. 112 DKK).


Populære fly til Kaunas

Find dine flybilletter til Kaunas blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kaunas
Hurtigste flyvetid1t. 25min.
Laveste pris101 kr.
Fly fra Billund til Kaunas
Hurtigste flyvetid11t. 50min.
Laveste pris391 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Kaunas

Du kommer nemmest rundt i Kaunas centrum til fods kombineret med byens omfattende netværk af busser og trolleybusser. Især trolleybus 13, 14, 15 og 16 er brugbare for turister, da de kredser om bymidten. En enkeltbillet koster ca. 0,80 EUR (ca. 6 DKK).


Visumkrav for Kaunas

Da Litauen er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, behøver du ikke at søge om visum for at holde ferie i landet. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kaunas


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kaunas

Seværdigheder er der nok af i Kaunas. Især store bygninger i stilfuld arkitektur er værd at opleve. Kaunas Slot er et af højdepunkterne, hvor de ældste dele er fra 1400-tallet. Kaunas Katedral og Kaunas Rådhus er ligeledes opført for mange hundrede år siden og hører ligeledes med i toppen over populære attraktioner.

I kraft af din status som EU-borger er du ligestillet med de lokale i forhold til sygesikring. I Litauen betyder det ofte delvis egenbetaling, og derfor er det værd at overveje at investere i en rejseforsikring, så du slipper for dyre regninger.

Som turist bør du holde dig til flaskevand i Kaunas.

I Kaunas giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Indkøbscentrene Mega, Akropolis og Urmas er populære indkøbssteder.


Find billige flybilletter til andre byer i Litauen

Litauen er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Kaunas på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Kaunas, der passer dig bedst.

Alle flysøgninger til Kaunas på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Kaunas.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Kaunas lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Kaunas og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Kaunas

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Kaunas

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.