Lej en bil i Kaunas, Litauen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kaunas, Litauen

Kaunas, Litauen
30. jul — 6. aug
Samme aflevering
Kaunas, Litauen
fre 30.7
Middag
fre 6.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Kaunas, Litauen

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

44 kr. - 196 kr.

Alle biltyper

44 kr. - 217 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Kaunas, Litauen, er 62 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Kaunas, Litauen, er i februar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 44 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kaunas. I Kaunas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Kaunas.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Kaunas, Litauen, er 57 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Kaunas, Litauen, er i februar. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 44 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kaunas. I Kaunas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Kaunas.


Biludlejningsfirmaer i Kaunas

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kaunas, Litauen
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Kaunas, Litauen til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Vilniuss biludlejningsdisk

Biludlejning i Kaunas

54 brugere har søgt efter billeje i Kaunas med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Kaunas for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Kaunas udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Hertz og Dollar.. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Kaunas har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Kaunas er billigst gennem GREEN MOTION på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 64 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 88 kr./dag.

Hvad er den bedste type bil at leje i Kaunas i august måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Kaunas i august. I Kaunas kommer der igennemsnit 60 mm nedbør og med temperaturer omkring 12 °C i august måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Kaunas koster 201 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kaunas, Litauen?

Rejsende, som lejer en bil i Kaunas, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Kaunas ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Kaunas, Litauen i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Kaunas 17 °C, og den forventede nedbør er 80 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Kaunas.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Kaunas typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Kaunas om vejret i resten af Kaunas apskritis?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Kaunas og rundt i Kaunas apskritis eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 80 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Litauen

Se vores biludlejningstilbud i byer som Vilnius, Palanga og Klaipeda i Litauen

Biludlejning i lufthavne i Kaunas

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Kaunas

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kaunas