Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Vilnius

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Vilnius

Vilnius, Litauen
11. Dec — 18. Dec
Vilnius, Litauen
Mon 11.12
Middag
Mon 18.12
Middag
Chaufførens alder:

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Vilnius, Vilnius apskritis

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

64 kr. - 396 kr.

Alle biltyper

59 kr. - 350 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Vilnius, Vilnius apskritis er i december når priserne er 64 kr. per dag i gennemsnit. 64 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 138 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Vilnius. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Vilnius, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.


Vilnius GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Vilnius, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

GREEN MOTION

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Vilnius

Har GREEN MOTION en lokation i Vilnius Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som GREEN MOTION har i Vilnius Lufthavn kan findes på Rodunios Kelias.

Hvad er den mest populære bil at leje fra GREEN MOTION når man er i Vilnius i januar?

Den mest populære type af bil at leje fra GREEN MOTION i Vilnius i januar er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 77 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 77 kr. per dag.

Hvor mange GREEN MOTION biludlejningslokationer er der i Vilnius?

Der er 7 biludlejningslokationer i Vilnius som GREEN MOTION ejer. Deres Rodunios Kelias, Vilnius lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 95% af de brugere der lejede en bil fraGREEN MOTION i Vilnius valgt at hente den på Rodunios Kelias.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Vilnius?

Priser for biler i Vilnius opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Vilnius?

Fra december 2023 er der 84 udbydere at vælge mellem for biler i Vilnius.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Vilnius?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Vilnius. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Vilnius?

Alle førere, der lejer en bil i Vilnius, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Vilnius på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.