Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Vilnius

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Vilnius

Vilnius, Litauen
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Vilnius, Litauen
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Vilnius, Vilnius apskritis

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

57 kr. - 415 kr.

Alle biltyper

57 kr. - 366 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Vilnius, Vilnius apskritis er i februar når priserne er 57 kr. per dag i gennemsnit. 57 kr. per dag er 63% lavere end den gennemsnitlige årspris på 153 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Vilnius. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Vilnius, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.


Vilnius GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Vilnius, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

GREEN MOTION

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Vilnius

GREEN MOTION ønsker at deres kunder og personale i Vilnius skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har GREEN MOTION indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Vilnius. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja. De 1 lokation som GREEN MOTION har i Lufthavn: Vilnius kan findes på Rodunios Kelias.

Den mest populære type af bil at leje fra GREEN MOTION i Vilnius i december er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 215 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 193 kr. per dag.

Der er 6 biludlejningslokationer i Vilnius som GREEN MOTION ejer. Deres Rodunios Kelias, Vilnius lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 94% af de brugere der lejede en bil fraGREEN MOTION i Vilnius valgt at hente den på Rodunios Kelias.