Lej en bil i Nancy, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Nancy, Frankrig

Nancy, Meurthe-et-Moselle, Frankrig
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Nancy, Meurthe-et-Moselle, Frankrig
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Nancy

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Nancy, Frankrig
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

9,3

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Nancy, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Strasbourg Entzheims biludlejningsdisk

Biludlejning i Nancy

I september til og med i dag 263 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Nancy.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Nancy for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Nancy. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Nancy, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Nancy, Frankrig?

50 km/t. er fartgrænsen i Nancy, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Nancy er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Nancy så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Nancy?

Den mest populære bil at leje in Nancy blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Ford Focus. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in Nancy for 336 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 84 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 387 kr. om dagen for at leje en Ford Focus in Nancy, selvom du kan finde priser på helt ned til 102 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz V-Class in Nancy?

Europcar har en Mercedes-Benz V-Class (og andre lignende køretøjer i kategorien Luksus) til udlejning in Nancy. Dukan forvente at kunne leje en Mercedes-Benz V-Class in Nancy fra Europcar for 582 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Nancy, Frankrig i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Nancy 15 °C, og den forventede nedbør er 60 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Nancy.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Nancy under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Nancy. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Nancy plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Class Mini Car og Ford Focus.

Minder vejret i Nancy om vejret i resten af Grand Est?

Dem, der gerne vil leje bil i Nancy til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Grand Est i september måned normalt er ca. 15 °C med 75,5 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Nancy