Lej en bil i Sorrento, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sorrento, Italien

Sorrento, Napoli, Italien
2. nov. — 9. nov.
Samme aflevering
Sorrento, Napoli, Italien
tir. 2.11
Middag
tir. 9.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Sorrento

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sorrento, Italien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,1

Comfort

8,8

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,3
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Sorrento, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Napolis biludlejningsdisk

Biludlejning i Sorrento

4 brugere har søgt efter billeje i Sorrento med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sorrento for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis og Hertz er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Sorrento. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Sorrento, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sorrento, Italien?

Rejsende, som lejer en bil i Sorrento, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Sorrento ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Sorrento?

De fleste momondo-brugere lejer en Hyundai Accent in Sorrento, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Fiat Panda. Hvis du er interesseret i at leje en Hyundai Accent, er priserne i gennemsnit på 244 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Hyundai Accent in Sorrento på helt ned til 26 kr. om dagen. Leje af en Fiat Panda in Sorrento ligger i gennemsnit på 182 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 30 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Sorrento, Italien i oktober?

I oktober er der normalt 69 mm nedbør i Sorrento og en gennemsnitstemperatur på 18 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Sorrento, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Temperaturerne i Sorrento er normalt høje i oktober, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Sorrento om vejret i resten af Campania?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Sorrento og rundt i Campania eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 99,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Sorrento

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Sorrento

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sorrento