Udlejningsbiler fra Avis i Poitiers

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Poitiers

Poitiers, Vienne, Frankrig
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Poitiers, Vienne, Frankrig
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Poitiers Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Poitiers, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

2 kontorer

Information om Avis udlejningsbiler i Poitiers

Hver Avis udlejningslokation i Poitiers er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Avis har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Lufthavn: Poitiers Biard (Aeroport De Poitiers Biard).

Ja, Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Poitiers. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Avis på et af deres udlejningssteder i Poitiers. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Agence : 133 Bvd Du Grand Cerf er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 3 lokationer de har i Poitiers. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 40% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra Agence : 133 Bvd Du Grand Cerf lokationen.


Avis biler i andre byer i Frankrig