Udlejningsbiler fra Hertz i Washington D.C.

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Washington D.C.

Washington D.C., DC, USA
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Washington D.C., DC, USA
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Washington D.C., District Of Columbia

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

192 kr. - 501 kr.

Alle biltyper

241 kr. - 731 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Washington D.C., District Of Columbia er i juni når priserne er 192 kr. per dag i gennemsnit. 192 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 316 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Washington D.C.. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Washington D.C., er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Washington D.C., District Of Columbia er i maj når priserne er 293 kr. per dag i gennemsnit. 293 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 465 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Washington D.C.. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Washington D.C., er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Washington D.C., District Of Columbia er i november når priserne er 251 kr. per dag i gennemsnit. 251 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 352 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Washington D.C.. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Washington D.C., er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Washington D.C. Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Washington D.C., samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

6,8

Information om Hertz udlejningsbiler i Washington D.C.

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Washington D.C. under COVID-19?

  Hertz udlejningslokationer i Washington D.C. er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Washington D.C.:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Washington D.C. koste i oktober?

  Billeje i Washington D.C. fra Hertz i oktober vil i gennemsnit koste 275 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 192 kr. per dag fra Hertz, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Washington D.C. i en uge, er den gennemsnitlige pris 1.928 kr. for en udlejningsbil fra Hertz.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Washington D.C. R Reagan Nat?

  Ja. De 1 lokation som Hertz har i Lufthavn: Washington D.C. R Reagan Nat kan findes på 1 Aviation Circle.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Washington D.C.?

  Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Washington D.C.. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Washington D.C.. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Washington D.C. i oktober?

  I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i Washington D.C., Standard udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Standard udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 243 kr./dag i gennemsnit og 203 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Washington D.C.?

  Hertz har 6 biludlejningslokationer i Washington D.C.. Deres 1 Aviation Circle lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 33% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Washington D.C., valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på 1 Aviation Circle.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Washington D.C.

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Washington D.C. biludlejningsfirmaer