Udlejningsbiler fra Hertz i Washington D.C.

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Washington D.C.

Washington D.C., DC, USA
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Washington D.C., DC, USA
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Washington D.C., District Of Columbia

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

290 kr. - 1.704 kr.

Alle biltyper

290 kr. - 1.502 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Washington D.C., District Of Columbia er i februar når priserne er 290 kr. per dag i gennemsnit. 290 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 559 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Washington D.C.. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Washington D.C., er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Washington D.C., District Of Columbia er i marts når priserne er 402 kr. per dag i gennemsnit. 402 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 682 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Washington D.C.. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Washington D.C., er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Washington D.C., District Of Columbia er i november når priserne er 286 kr. per dag i gennemsnit. 286 kr. per dag er 66% lavere end den gennemsnitlige årspris på 840 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Washington D.C.. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Washington D.C., er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Washington D.C., District Of Columbia er i oktober når priserne er 331 kr. per dag i gennemsnit. 331 kr. per dag er 71% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.123 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Washington D.C.. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Washington D.C., er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

454 kr./dag

30 nov. – 7 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

454 kr./dag

30 nov. – 7 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

Washington D.C. Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Washington D.C., samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,9

Information om Hertz udlejningsbiler i Washington D.C.

Hertz udlejningslokationer i Washington D.C. er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Washington D.C.:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 1 lokation som Hertz har i Lufthavn: Washington D.C. R Reagan Nat kan findes på 1 Aviation Circle.

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Washington D.C.. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Washington D.C.. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i Washington D.C., Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 1.704 kr./dag i gennemsnit og 1.704 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hertz har 6 biludlejningslokationer i Washington D.C.. Deres 99 H Street Ne lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 35% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Washington D.C., valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på 99 H Street Ne.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Washington D.C.

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Washington D.C. biludlejningsfirmaer