Udlejningsbiler fra Hertz i Washington D.C.

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Washington D.C.

Washington D.C., DC, USA
6. dec. — 13. dec.
Washington D.C., DC, USA
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Washington D.C., District Of Columbia

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

308 kr. - 1.611 kr.

Alle biltyper

322 kr. - 1.303 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Washington D.C., District Of Columbia er i september når priserne er 308 kr. per dag i gennemsnit. 308 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 578 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Washington D.C.. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Washington D.C., er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Washington D.C., District Of Columbia er i september når priserne er 410 kr. per dag i gennemsnit. 410 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 614 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Washington D.C.. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Washington D.C., er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Washington D.C., District Of Columbia er i november når priserne er 271 kr. per dag i gennemsnit. 271 kr. per dag er 63% lavere end den gennemsnitlige årspris på 726 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Washington D.C.. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Washington D.C., er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Washington D.C., District Of Columbia er i september når priserne er 309 kr. per dag i gennemsnit. 309 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 631 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Washington D.C.. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Washington D.C., er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

300 kr./dag

15 dec. – 18 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

307 kr./dag

15 dec. – 18 jan.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

309 kr./dag

15 dec. – 18 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Washington D.C. Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Washington D.C., samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,4

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,7

Information om Hertz udlejningsbiler i Washington D.C.

Har Hertz en lokation i Washington D.C. R Reagan Nat Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Hertz har i Washington D.C. R Reagan Nat Lufthavn kan findes på 1 Aviation Circle.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Washington D.C.?

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Washington D.C.. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Washington D.C.. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Washington D.C. i december?

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i Washington D.C., Stor mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 568 kr./dag i gennemsnit og 530 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Washington D.C.?

Hertz har 6 biludlejningslokationer i Washington D.C.. Deres 99 H Street Ne lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 36% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Washington D.C., valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på 99 H Street Ne.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Washington D.C.?

Priser for biler i Washington D.C. opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Washington D.C.?

Der er 56 udbydere for biler i Washington D.C. fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Washington D.C.?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Washington D.C.. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Washington D.C.?

For at leje en bil i Washington D.C., skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Washington D.C. på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.