De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Toronto, Ontario

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Toronto, Ontario

Chaufførens alder: 26-65
fre. 28.6
fre. 5.7

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Toronto, Ontario

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Toronto, Ontario
Economy329 kr./dag
Lille mellemklasse427 kr./dag
Stor mellemklasse344 kr./dag
Standard355 kr./dag
Stor376 kr./dag
Lille varevogn637 kr./dag
Mellemstor SUV381 kr./dag
Leverandørvalg391 kr./dag
Kompakt SUV483 kr./dag
Standard SUV513 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Toronto

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Toronto

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Toronto?

De billigste udlejningsbiler i Toronto kan normalt findes gennem SURPRICE CAR RENTAL . Når du booker hos SURPRICE CAR RENTAL , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 201 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Toronto er 364 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Toronto har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Toronto, med 41 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Toronto?

Til gennemsnitligt 417 kr./dag (og helt ned til 253 kr./dag) er udlejning af en Toyota RAV4 in Toronto det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Ford Edge in Toronto for 477 kr./dag i gennemsnit (199 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Find billig billeje i Toronto, Ontario

Find den lejebil i Toronto, der passer til dine behov

Lille biler

253 kr. - 462 kr.

Alle biltyper

329 kr. - 638 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Toronto, Canada er 316 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Toronto, Canada er i marts. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 253 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Toronto.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Toronto, Canada er 392 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Toronto, Canada er i marts. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 229 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Toronto.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Toronto, Canada er 589 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Toronto, Canada er i december. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 358 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 24% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Toronto.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Toronto, Canada er 485 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Toronto, Canada er i november. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 239 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Toronto.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Toronto, Canada er 394 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Toronto, Canada er i oktober. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 319 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Toronto.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille varevogn bil i Toronto, Canada er 313 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille varevogn bil i Toronto, Canada er i april. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 332 kr. pr. dag. Leje af lille varevogn er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Toronto, Canada er 571 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Toronto, Canada er i december. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 366 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

329 kr./dag

10 juli - 15 juli
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

427 kr./dag

28 juni - 5 juli
Volkswagen Polo
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

619 kr./dag

4 juli - 24 juli
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Toronto

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Toronto, Ontario

Enterprise Rent-A-Car

8,2
Meget god
1 anmeldelse40 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,3

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,1

Value

7,8

City Car & Truck Rental

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,3

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,1

Value

8,2

Hertz

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,8

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,4

Value

6,9

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Avis

19 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,8

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,9

Value

7,2

Budget

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,7

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,9

Thrifty

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,6

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,9

Value

7,3

National

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,4

Hurtige fakta om biludlejning i Toronto

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Toronto

Det mest populære bureau

Thrifty

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Standard

Billigste lejebil

265 kr.

Den mest populære model

Toyota RAV4
Det mest populære biludlejningsbureau i Toronto, der er fundet på momondo i denne måned, er Thrifty. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Dollar og Hertz
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Toronto i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Toronto er 265 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 403 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Toronto i de seneste 7 dage er Toyota RAV4. Vores brugere foretrækker også Ford Edge som alternativ.

Kørsel i lejebil i Toronto – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Toronto, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Toronto, Ontario biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Toronto tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise Rent-A-Car, Hertz og Dollar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Toronto, Ontario?

Hvis du lejer en bil i Toronto, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Toronto er der generelt en hastighedsbegrænsning på 110 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Toronto er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Toyota RAV4 in Toronto?

Hvordan er vejret i Toronto, ON i juni?

I juni er der normalt 83 mm nedbør i Toronto og en gennemsnitstemperatur på 19 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Toronto, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Toronto om vejret i resten af Ontario?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Toronto og rundt i Ontario eller til de omkringliggende områder i juni måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 79,9 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Toronto?

Priser for biler i Toronto opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Toronto?

Fra juni 2024 er der 180 udbydere at vælge mellem for biler i Toronto.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Toronto?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Toronto. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Toronto?

For at leje en bil i Toronto, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Toronto?

Hvis du booker billeje i Toronto via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Toronto?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Toronto. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Toronto med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Toronto, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Toronto på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Toronto med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Toronto, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Toronto.

Kan jeg søge efter billeje i Toronto med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Toronto med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Toronto på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 28.6
Middag
fre. 5.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Toronto

Populære typer af udlejningsbiler i Toronto