Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Toronto, Ontario

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Toronto, Ontario

Toronto, ON, Canada
26. mar. — 2. apr.
Toronto, ON, Canada
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Toronto

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Toronto

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Toronto?

De billigste udlejningsbiler i Toronto kan normalt findes gennem Bureau: Overraskelse. Når du booker hos Bureau: Overraskelse, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 55 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Toronto er 56 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Toronto har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Toronto, med 40 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Toronto?

Til gennemsnitligt 474 kr./dag (og helt ned til 189 kr./dag) er udlejning af en Toyota RAV4 in Toronto det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Dodge Grand Caravan in Toronto for 734 kr./dag i gennemsnit (288 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i Toronto, Ontario

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Toronto, Ontario
Economy249 kr./dag
Lille mellemklasse235 kr./dag
Stor mellemklasse216 kr./dag
Standard345 kr./dag
Stor290 kr./dag
Lille varevogn312 kr./dag
Premium414 kr./dag
Mellemstor SUV334 kr./dag
Kompakt SUV404 kr./dag
Standard SUV424 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Toronto

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Toronto

Hvis man har lejet en bil i Toronto i Canada, må man bruge bilen i det land hvor man har lejet køretøjet. Man må også køre til USA, men som udgangspunkt må man ikke køre ind i hverken Mexico eller Alaska. Der er andre regler for brugen af bilen i andre lande afhængigt af, hvor man lejer bilen, så sørg for at fortælle udlejningsfirmaet i Toronto, hvor du planlægger at køre med bilen, så det bliver aftalt. På denne måde kan de orientere dig om de gældende regler, og de kan lave aftaler om eventuelle forsikringer, der dækker i det andet land. Nogle områder påvirker også det tilladte antal kilometer man må køre i en lejebil, så nogle gratis kilometer i ét område, kan blive dyrt i et andet område.

Kan man leje en bil i Toronto uden et kreditkort?

Når man skal leje en bil i Toronto, skal man have et kreditkort til at dokumentere at man er kreditværdig, før man får lov at leje bilen. På kortet vil et beløb svarende til depositummet for at leje bilen være spærret, indtil man vender tilbage med bilen. Kreditkortet skal typisk være udstedt i den primære chaufførs navn. Efter lejeperioden, når man afleverer bilen i Toronto, kan man betale med debetkort, med kontanter eller med check. Biludlejningsfirmaer accepterer ikke virtuelle kreditkort til dækning af depositum forud for billejen, så man skal have et fysisk kreditkort med sit eget navn på. Familiemedlemmers kort og navn er ikke gyldige til at leje bil i Toronto. Har du ikke et personligt kreditkort, kan du spørge hos det enkelte udlejningsfirma, om det er muligt at betale med et kontant depositum, men man kan ikke være sikker på at de vil acceptere den løsning, og det vil formentlig betyde, at du ikke selv kan vælge hvilken bilmodel du lejer.

Hvilke færdselslove skal man være opmærksom på i Toronto?

De 12 canadiske provinser har hver deres sæt af trafikregler, men der er mange fællestræk, og der er typisk ingen problemer når man krydser grænser mellem provinserne. Der er én betalingsvej i Canada, og det er rute 407 i nærheden af Toronto. Brug og betaling registreres automatisk og sendes til bilens ejer - i dette tilfælde er det udlejningsselskabet. Er der ikke trafiklys eller politi til stede i et kryds, gælder højre vigepligt, og man skal være opmærksom på de gule skolebusser. Når passagerer er ved at stå af eller på busserne, er det forbudt at overhale. Vær særligt opmærksom på skilte med hastighedsbegrænsninger, for de varierer en del, men det fremgår altid af skilte, hvor hurtigt man må køre i det pågældende område. Promillegrænsen i Canada er 0,8%, men i de fleste provinser er den sat til 0,5% - og for chauffører under 21 år er promillegrænsen 0,00%.

Hvilke dokumenter har en international rejsende brug for til at leje en bil i Toronto?

De grundlæggende dokumenter man har brug for til billeje i Toronto er et gyldigt kørekort, som er udstedt fra dit oprindelsesland, samt et internationalt kreditkort. Ved nogle biltyper skal man vise yderligere identifikation, som for eksempel et ekstra kreditkort, et pas eller billed-id udstedt af en officiel myndighed. Har du bopæl uden for Canada og USA, skal du ud over at vise kørekort og pas, når du henter bilen, også vise den flybillet du skal bruge for at vende hjem. Rejsende fra lande hvor deres kørekort ikke er skrevet med bogstaver fra det latinske alfabet, skal desuden også medbringe et internationalt kørekort.


Find billig billeje i Toronto, Ontario

Find den lejebil i Toronto, der passer til dine behov

Lille biler

188 kr. - 514 kr.

Alle biltyper

335 kr. - 640 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Toronto, Canada er 339 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Toronto, Canada er i november. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 188 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Toronto.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Toronto, Canada er 377 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Toronto, Canada er i januar. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 239 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Toronto.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Toronto, Canada er 567 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Toronto, Canada er i april. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 279 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Toronto.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Toronto, Canada er 502 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Toronto, Canada er i november. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 235 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Toronto.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Toronto, Canada er 387 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Toronto, Canada er i oktober. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 315 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Toronto.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Toronto, Canada er 516 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Toronto, Canada er i december. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 361 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

235 kr./dag

3 apr. - 9 apr.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

249 kr./dag

3 apr. - 9 apr.
Opel Corsa
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

316 kr./dag

10 apr. - 14 apr.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Toronto

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Toronto, Ontario

Enterprise Rent-A-Car

8,3
Meget god
1 anmeldelse39 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,4

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,2

Value

7,9

City Car & Truck Rental

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,3

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,1

Value

8,2

Hertz

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,1

Avis

18 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,9

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,3

Budget

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,8

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,1

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Thrifty

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,7

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,4

National

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,4

Hurtige fakta om biludlejning i Toronto

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Toronto

Det mest populære bureau

Alamo

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Standard

Billigste lejebil

323 kr.

Den mest populære model

Toyota RAV4
Det mest populære biludlejningsbureau i Toronto, der er fundet på momondo i denne måned, er Alamo. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er SURPRICE CAR RENTAL og Avis
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Toronto i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Toronto er 323 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 499 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Toronto i de seneste 7 dage er Toyota RAV4. Vores brugere foretrækker også Dodge Grand Caravan som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Toronto

Herunder vises de mest populære hoteller i Toronto
One King West Hotel and Residence

One King West Hotel and Residence

1 King Street West, Toronto, ON, Canada

0,5 km fra centrum

Chelsea Hotel, Toronto

Chelsea Hotel, Toronto

33 Gerrard Street West, Toronto, ON, Canada

0,8 km fra centrum

Fairmont Royal York

Fairmont Royal York

100 Front Street West, Toronto, ON, Canada

0,7 km fra centrum

Pantages Hotel Toronto Centre

Pantages Hotel Toronto Centre

200 Victoria Street, Toronto, ON, Canada

0,5 km fra centrum

Radisson Blu Toronto Downtown

Radisson Blu Toronto Downtown

249 Queens Quay West, Toronto, ON, Canada

1,4 km fra centrum

DoubleTree by Hilton Toronto Airport

DoubleTree by Hilton Toronto Airport

925 Dixon Road, Toronto, ON, Canada

17,6 km fra centrum

Cambridge Suites Toronto

Cambridge Suites Toronto

15 Richmond Street East, Toronto, ON, Canada

0,4 km fra centrum

DoubleTree by Hilton Toronto Downtown

DoubleTree by Hilton Toronto Downtown

108 Chestnut Street, Toronto, ON, Canada

0,4 km fra centrum

Sheraton Centre Toronto Hotel

Sheraton Centre Toronto Hotel

123 Queen Street West, Toronto, ON, Canada

0,1 km fra centrum

Marriott Downtown at CF Toronto Eaton Centre

Marriott Downtown at CF Toronto Eaton Centre

525 Bay Street, Toronto, ON, Canada

0,4 km fra centrum

The Omni King Edward Hotel

The Omni King Edward Hotel

37 King Street East, Toronto, ON, Canada

0,6 km fra centrum

Holiday Inn Toronto Downtown Centre

Holiday Inn Toronto Downtown Centre

30 Carlton Street, Toronto, ON, Canada

1,1 km fra centrum

Pan Pacific Toronto

Pan Pacific Toronto

900 York Mills Road, Toronto, ON, Canada

11,8 km fra centrum

The Yorkville Royal Sonesta Hotel Toronto

The Yorkville Royal Sonesta Hotel Toronto

220 Bloor Street West, Toronto, ON, Canada

2,2 km fra centrum

Sheraton Gateway Hotel in Toronto International Airport

Sheraton Gateway Hotel in Toronto International Airport

Terminal 3, Toronto Amf, Toronto, ON, Canada

19,5 km fra centrum

Canopy by Hilton Toronto Yorkville

Canopy by Hilton Toronto Yorkville

387 Bloor Street East, Toronto, ON, Canada

2,3 km fra centrum

Fairmont Royal York Gold Experience

Fairmont Royal York Gold Experience

100 Front St West-Building A, Toronto, ON, Canada

0,6 km fra centrum

Intercontinental Toronto Centre, An IHG Hotel

Intercontinental Toronto Centre, An IHG Hotel

225 Front Street West, Toronto, ON, Canada

0,8 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Toronto – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Toronto, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Toronto, Ontario i april?

For en weekend i april er de bedste biludlejningstilbud i Toronto fra omkring 450 kr.-450 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 165 kr. og har en gennemsnitspris på 467 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Toronto, Ontario biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Toronto tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise Rent-A-Car, Hertz og Dollar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Toronto i april måned?

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Toronto i april måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I april måned i Toronto ligger temperaturen i gennemsnit på 13 °C med 80 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Toronto koster 221 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Toronto, Ontario?

Hvis du lejer en bil i Toronto, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Toronto er der generelt en hastighedsbegrænsning på 110 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Toronto er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Toyota RAV4 in Toronto?

Hvordan er vejret i Toronto, ON i marts?

I marts er der normalt 53 mm nedbør i Toronto og en gennemsnitstemperatur på 0 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Toronto, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Toronto om vejret i resten af Ontario?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Toronto og rundt i Ontario eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring -1 °C og ca. 57,9 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Toronto?

Priser for biler i Toronto opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Toronto?

Fra marts 2024 er der 174 udbydere at vælge mellem for biler i Toronto.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Toronto?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Toronto. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Toronto?

For at leje en bil i Toronto, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Toronto?

Hvis du booker billeje i Toronto via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Toronto?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Toronto. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Toronto med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Toronto, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Toronto på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Toronto med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Toronto, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Toronto.

Kan jeg søge efter billeje i Toronto med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Toronto med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Toronto på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Toronto

Populære typer af udlejningsbiler i Toronto


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo