Lej en bil i Toronto, Ontario

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Toronto, ON

Toronto, ON, Canada
7. aug — 14. aug
Samme aflevering
Toronto, ON, Canada
lør 7.8
Middag
lør 14.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Toronto, Ontario

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

90 kr. - 328 kr.

Alle biltyper

109 kr. - 600 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Toronto, Canada, er 163 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Toronto, Canada, er i marts. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 90 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Toronto.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Toronto, Canada, er 203 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Toronto, Canada, er i marts. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 132 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Toronto.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Toronto, Canada, er 318 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Toronto, Canada, er i september. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 279 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Toronto.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Toronto, Canada, er 279 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Toronto, Canada, er i marts. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 99 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Toronto.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Toronto, Canada, er 320 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Toronto, Canada, er i september. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 118 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Toronto. I Toronto kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Toronto.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
MEXRENTACAR

532 kr./dag

16 aug – 22 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
MEXRENTACAR

562 kr./dag

16 aug – 22 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Europcar

578 kr./dag

16 aug – 22 aug
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Toronto

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Toronto, ON
40 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,7

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

8,5
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,1

Comfort

8,1

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,9

Valuta for pengerne

8,0
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,1

Comfort

8,0

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,4

Valuta for pengerne

7,4
13 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,1

Comfort

8,4

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

7,3
18 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,5

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,1
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,5

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

7,2
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,8

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,8

Valuta for pengerne

9,1
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,0

Comfort

4,7

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,5

Valuta for pengerne

4,9

Afstanden fra Toronto, ON til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Toronto Pearson Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Toronto

176 brugere har søgt efter billeje i Toronto med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Toronto for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Toronto har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Enterprise, Dollar, og Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Toronto. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Toronto, Ontario i august?

For en weekend i august er de bedste biludlejningstilbud i Toronto fra omkring 95 kr.-95 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 107 kr. og har en gennemsnitspris på 144 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Toronto har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Routes Car & Truck Rentals er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 143 kr./dag når du lejer en bil i Toronto. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i Toronto er 70 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Toronto, ON biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Toronto tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise, Dollar og Hertz, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Toronto i august måned?

Leje af en standardbil i Toronto i august måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 16 °C og nedbør omkring 82 mm i august, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Toronto koster 364 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Toronto har flest biludlejningssteder?

Avis er meget populært i Toronto, ON, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 18 biludlejningssteder i Toronto, ON by, og du kan forvente at betale omkring 836 kr./dag for din udlejningsbil i Toronto, ON.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Toronto, ON?

Hvis du lejer en bil i Toronto, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Toronto er der generelt en hastighedsbegrænsning på 110 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Toronto er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Toronto, ON i juli?

I juli er der normalt 79 mm nedbør i Toronto og en gennemsnitstemperatur på 21 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Toronto, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Toronto typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Toronto om vejret i resten af Ontario?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Toronto og rundt i Ontario eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 83,4 mm regn i løbet af hele måneden.


Se flere lejebiler i Ontario

Se vores biludlejningstilbud i byer som Brampton, Hamilton og Kingston i Ontario

Kom i gang med at planlægge din rejse til Toronto