Udlejningsbiler fra Sunnycars i Toronto

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Toronto

Toronto, ON, Canada
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Toronto, ON, Canada
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Toronto Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Toronto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

4 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Toronto

Sunnycars ønsker at deres kunder og personale i Toronto skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sunnycars indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Toronto. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Nej, Sunnycars har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Toronto Pearson Intl. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Sunnycars opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Toronto. Den mest populære biludlejningslokation Sunnycars har i Toronto er placeret på 161 Bay Street.I løbet af de sidste 12 måneder har 53% af vores brugere, der søgte efter Sunnycars udlejningsbiler i Toronto endt med at leje deres bil fra 161 Bay Street lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Toronto

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sunnycars? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Toronto biludlejningsfirmaer