Billeje i Seoul, Sydkorea

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Seoul, Sydkorea

Seoul, Sydkorea
26. apr — 3. maj
Samme aflevering
Seoul, Sydkorea
man 26.4
Middag
man 3.5
Middag

Biludlejningsfirmaer i Seoul

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Seoul, Sydkorea
Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 76 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 4.8

Vurdering baseret på 3 anmeldelser


Afstanden fra Seoul, Sydkorea til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Incheon Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Seoul

Indtil videre har der i april været 5 søgninger på biludlejning i Seoul på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Seoul for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Seoul. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Seoul, Sydkorea i maj?

Biludlejning i Seoul for en weekend i maj fås helt ned til 569 kr.. Gennemsnitsprisen er 569 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 314 kr.-394 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Seoul har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos LOTTE rent-a-car når du besøger Seoul. Med gennemsnitspriser på 487 kr./dag tilgængelige gennem deres 38 udlejningskontorer, er LOTTE rent-a-car et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Seoul, Sydkorea biludlejning?

Udlejningsbiler i Seoul fra populære udlejningssteder så som National, Avis og keddy by Europcar tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Seoul, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Seoul i maj måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 20 °C og nedbør på 238 mm i maj, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Seoul. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i maj måned og er et populært valg blandt Seoul rejsende. Leje af en Standard i Seoul koster 791 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Seoul har flest biludlejningssteder?

LOTTE rent-a-car er meget populært i Seoul, Sydkorea, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 38 biludlejningssteder i Seoul, Sydkorea by, og du kan forvente at betale omkring 487 kr./dag for din udlejningsbil i Seoul, Sydkorea.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Seoul, Sydkorea?

Rejsende, som lejer en bil i Seoul, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Seoul ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Seoul, Sydkorea i april?

Normalt er vejret i Seoul i april måned 12 °C og den forventede nedbør er 128 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Seoul i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Seoul. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Seoul plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai i10 og Class Minivan.

Minder vejret i Seoul om vejret i resten af Seoul?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Seoul til et roadtrip til de omkringliggende områder i april måned, er det vigtigt at vide, at resten af Seoul normalt har en temperatur på 12 °C, og at du kan forvente 128 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Sydkorea

Se vores biludlejningstilbud i byer som Busan, Jeju City og Incheon i Sydkorea

Biludlejning i lufthavne i Seoul

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Seoul

Kom i gang med at planlægge din rejse til Seoul