Billeje i Seoul

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Seoul

Seoul, Sydkorea
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Seoul, Sydkorea
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Seoul

Find den lejebil i Seoul, der passer til dine behov

Biler i Lille

345 kr. - 673 kr.

Alle biltyper

398 kr. - 1.877 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Seoul, Sydkorea er 259 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Seoul, Sydkorea er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 345 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 59% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Seoul. I Seoul kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Seoul, Sydkorea er 369 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Seoul, Sydkorea er i december. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 520 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 42% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Seoul. I Seoul kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Seoul

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Seoul

Avis

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,6

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,4

Value

8,0

Hertz

21 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,4

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

6,4

Value

7,2

LOTTE rent-a-car

43 kontorer

Plus One Rental Car

5 kontorer

Gogo Rent A Car

4 kontorer

keddy by Europcar

4 kontorer

Beom Ah Rental Car

3 kontorer

CNH Rental Car

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Seoul

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Seoul

Populære biltyper

Economy, Standard, Full-size

Billigste lejebil

342 kr.

Den mest populære model

Kia Forte
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Seoul i de seneste 72 timer: Economy, Standard, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i Seoul er 342 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 562 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Seoul i de seneste 7 dage er Kia Forte. Vores brugere foretrækker også Hyundai Sonata som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Seoul

Herunder vises de mest populære hoteller i Seoul

Kørsel i lejebil i Seoul – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Seoul, så du er klar til næste rejse.

Du kan forvente at finde de bedste priser hos LOTTE rent-a-car når du besøger Seoul. Med gennemsnitspriser på 562 kr./dag tilgængelige gennem deres 43 udlejningskontorer, er LOTTE rent-a-car et super udlejningsfirma at leje fra.

Udlejningsbiler i Seoul fra populære udlejningssteder så som Avis, National og Hertz tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Seoul, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Rejsende, som lejer en bil i Seoul, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Seoul ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Normalt er vejret i Seoul i november måned 10 °C og den forventede nedbør er 54 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Seoul til et roadtrip til de omkringliggende områder i november måned, er det vigtigt at vide, at resten af Seoul normalt har en temperatur på 10 °C, og at du kan forvente 54 mm nedbør.


Lejebiler der er populære i Seoul

Lej en af disse populære biltyper i Seoul

Se flere lejebiler i Sydkorea

Find billige udlejningsbiler i Sydkorea

Kom i gang med at planlægge din rejse til Seoul


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Seoul. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Seoul på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Seoul med gratis afbestillig.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Seoul.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Seoul med øget rengøring på momondo.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Seoul.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.