Udlejningsbiler fra Avis i Seoul

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Seoul

Seoul, Sydkorea
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Seoul, Sydkorea
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Seoul Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Seoul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,4

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,7

Information om Avis udlejningsbiler i Seoul

Avis udlejningslokationer i Seoul er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Avis er engageret i at bremse smitten i Seoul:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 1 lokation som Avis har i Lufthavn: Seoul Gimpo Intl kan findes på 150, Gimpo Airport 1st Floor.

Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Seoul. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Seoul her.

Overvej Stor udlejningsbiler fra Avis hvis du har brug for en udlejningsbil i Seoul i januar. Når du lejer Stor biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 466 kr. per dag og helt ned til 466 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAvis—Stor bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

1f, Incheon Airport Term 1 er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 13 lokationer de har i Seoul. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 53% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra 1f, Incheon Airport Term 1 lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Seoul

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Seoul biludlejningsfirmaer