Lej en bil i Orléans, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Orléans, Frankrig

Orléans, Loiret, Frankrig
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Orléans, Loiret, Frankrig
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Orléans

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Orléans, Frankrig
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Orléans, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Paris-Orlys biludlejningsdisk

Biludlejning i Orléans

I september til og med i dag 222 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Orléans.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Orléans for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Orléans. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Orléans, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Orléans, Frankrig?

Rejsende, som lejer en bil i Orléans, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Orléans ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Orléans?

Den mest populære bil at leje in Orléans blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Fiat 500. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in Orléans for 277 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 94 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 256 kr. om dagen for at leje en Fiat 500 in Orléans, selvom du kan finde priser på helt ned til 103 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz G-Class in Orléans?

Hvis du er interesseret i at leje en Mercedes-Benz G-Class in Orléans, er Sixt det mest populære biludlejningsfirma i byen, som har dette køretøj (samt andre lignende i kategorien Luksus). Leje af en Mercedes-Benz G-Class in Orléans fra Sixt koster 953 kr. om dagen i gennemsnit.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Orléans under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Orléans.

Minder vejret i Orléans om vejret i resten af Centre-Val de Loire?

Dem, der gerne vil leje bil i Orléans til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Centre-Val de Loire i september måned normalt er ca. 17 °C med 64 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Orléans