Billeje i Cluj

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cluj

Cluj, Rumænien
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
Cluj, Rumænien
tor. 8.12
Middag
tor. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Vigtige oplysninger om billeje i Cluj

Når du foretager en biludlejning i Cluj og ønsker at krydse grænsen, fx for at tage en køretur til Berlin, er reglerne generelt sådan, at de fleste biludlejere kræver, at du på forhånd har givet tilsagn om, at du har til hensigt at krydse grænsen, før du kan hente bilen. Ofte vil det også blive krævet, at du indsender ID-oplysninger, såsom pasnummer el.lign. Desuden kan der ofte følge ekstra afgifter og gebyrer med, såsom grænseskat, ekstra forsikringer og kilometerskat. I de fleste tilfælde er det kun tilladt at køre en lejet bil over grænsen til et andet EU-land, ligesom der også er begrænsning på, hvilke biltyper du må leje. Fx må visse typer af luksusbiler ikke krydse grænsen. Når du søger på biludlejning i Cluj med momondo, bør du derfor tænke over dine planer, overveje om du vil krydse grænsen og tjekke de enkelte udlejningsfirmaers regler grundigt.

Generelt er svaret på dette spørgsmål nej. Som udgangspunkt tager de fleste internationale udlejningsfirmaer i dag ikke imod debetkort, når du gennemfører din booking, heller ikke når der skal lægges depositum. Disse regler skifter sjældent fra land til land og gælder også ved billeje i Cluj. De fleste biludlejere accepterer næsten udelukkende betaling med internationalt anerkendte kreditkort og anerkender ikke forudbetalte debetkort, tank-op-kort eller andre midlertidige typer af betalingskort. Ved leje af særlige typer af køretøjer, såsom luksusbiler, kræves der nogle gange to kreditkort med påviselig dækning samt forevisning af gyldigt billed-ID.

Rumænien kan måske synes temmelig eksotisk, hvad angår det at køre bil, men dets færdselsregler afviger ikke fra synderligt fra resten af EU´s medlemslande. Den vigtigste undtagelse fra Danmark er, at man i Rumænien skal erlægge en såkaldt ‘’Rovinieta’’, der er en form for vejskat, før man bevæger sig ud på vejene. Beviset på, at man har betalt Rovinieta, er et mærke, som sidder i bilens vindue. Rovinieta findes i flere forskellige prisklasser, afhængigt af hvor mange dage, man ønsker at bruge vejene. Det kan enten betales elektronisk på forhånd pr. SMS, online på det rumænske trafikagentur CNAIR´s hjemmeside eller købes på de fleste benzintanke i Rumænien. De fleste biludlejere betaler dog Rovinieta på forhånd, og det er noget, man bør tjekke det med det enkelte firma, når man booker sin reservering. Endelig skal man tænke på, at Rumænien er et bjergrigt land, hvor vejnettet ofte ikke er veludbygget, især i mere afsidesliggende områder. Vejret kan desuden have en indvirkning og gøre nogle veje usikre om vinteren. Hvis du vil foretage billeje i Cluj og køre i omegnen, er det derfor en god idé at have planlagt en rute på forhånd og gennemgå den på et kort samt at holde øje med vejrudsigten.

Også her følger de fleste internationale firmaer, der driver biludlejning i Cluj, de samme regler: Føreren skal kunne fremvise et internationalt gældende kørekort, hvis oplysninger står med latinske bogstaver. Kørekortet skal endvidere have været gyldigt i mindst tolv måneder. Kravene til førers alder er svingende afhængigt af firma, men generelt skal man regne med et minimum på 21 år og en øvre aldersgrænse fra midt i 60’erne. Nogle udlejere tillader at gå under og over disse aldersgrænser, men kræver til gengæld betaling af ekstra afgifter og gebyrer. Disse regler gælder som regel ved leje af køretøj type B, mens der for andre kategorier kan være strengere krav.


Find billig billeje i Cluj

Find den lejebil i Cluj, der passer til dine behov

Biler i Lille

72 kr. - 342 kr.

Alle biltyper

79 kr. - 595 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Cluj, Rumænien er 128 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Cluj, Rumænien er i januar. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 72 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 52% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cluj. I Cluj kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Cluj, Rumænien er 192 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Cluj, Rumænien er i januar. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 85 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cluj. I Cluj kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Cluj, Rumænien er 262 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Cluj, Rumænien er i september. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 128 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cluj. I Cluj kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Cluj

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cluj

ADDCAR RENTAL

2 kontorer

Autonom

2 kontorer

Autounion Car Rental

2 kontorer

Flex Rent a Car

2 kontorer

Flexicar

2 kontorer

Klass Wagen

2 kontorer

Rino Rent a Car

2 kontorer

ADA

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Cluj

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Cluj

Populære biltyper

Intermediate, Mini, Compact

Billigste lejebil

11 kr.

Den mest populære model

Class Mini Car
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Cluj i de seneste 72 timer: Intermediate, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Cluj er 11 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 107 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Cluj i de seneste 7 dage er Class Mini Car.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Cluj

Herunder vises de mest populære hoteller i Cluj

Kørsel i lejebil i Cluj – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Cluj, så du er klar til næste rejse.

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Cluj hos Klass Wagen, som har 2 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 11 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Cluj gennem Klass Wagen er 107 kr./dag.

Cluj har gennemsnitlige temperaturer på -1 °C og omkring 20 mm nedbør i januar måned. For at være bedst muligt forberedt til din rejse til Cluj bør du leje en SUV. Når du lejer en SUV sikrer du, at du sikkert og nemt kan køre igennem de sne- og isbelagte gader i Cluj. Leje af en SUV i Cluj koster 275 kr./dag i gennemsnit.

Rejsende, som lejer en bil i Cluj, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Cluj ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

I december er der normalt 20 mm nedbør i Cluj og en gennemsnitstemperatur på -1 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Cluj, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Klimaet i Cluj i december er normalt -1 °C med en forventet nedbør på 20 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Cluj til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Lejebiler der er populære i Cluj

Lej en af disse populære biltyper i Cluj

Se flere lejebiler i Rumænien

Find billige udlejningsbiler i Rumænien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cluj


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Cluj, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Cluj ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Cluj med gratis afbestillig.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Cluj på momondo.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Cluj på momondo.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Cluj med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.