Lej en bil i Cluj, Rumænien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cluj, Rumænien

Cluj, Rumænien
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
Cluj, Rumænien
fre. 10.12
Middag
fre. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Cluj, Rumænien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

20 kr. - 200 kr.

Alle biltyper

72 kr. - 483 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Cluj, Rumænien, er 59 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Cluj, Rumænien, er i juni. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 20 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 63% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cluj. I Cluj kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Cluj.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Cluj, Rumænien, er 166 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Cluj, Rumænien, er i januar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 78 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cluj. I Cluj kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Cluj.


Biludlejningsfirmaer i Cluj

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cluj, Rumænien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Cluj, Rumænien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Cluj Napocas biludlejningsdisk

Biludlejning i Cluj

613 brugere har søgt efter billeje i Cluj med momondo i december.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Cluj for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Cluj. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Cluj, Rumænien i januar?

58 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Cluj i januar. Tilbud fås helt ned til 58 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Cluj i januar, kan du forvente en pris på cirka 105 kr.. De bedste priser fås fra 92 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Cluj har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Cluj hos Klass Wagen, som har 2 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 20 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Cluj gennem Klass Wagen er 249 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Cluj, Rumænien biludlejning?

Udlejningsbiler i Cluj fra populære udlejningssteder såsom Economy Rent a Car, Enterprise og Klass Wagen tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Cluj, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Cluj i januar måned?

Cluj har gennemsnitlige temperaturer på -1 °C og omkring 20 mm nedbør i januar måned. For at være bedst muligt forberedt til din rejse til Cluj bør du leje en SUV. Når du lejer en SUV sikrer du, at du sikkert og nemt kan køre igennem de sne- og isbelagte gader i Cluj. Leje af en SUV i Cluj koster 240 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Cluj har flest biludlejningssteder?

Klass Wagen har 2 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 249 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cluj, Rumænien?

Rejsende, som lejer en bil i Cluj, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Cluj ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Cluj?

Leje af Ford Focus og Hyundai i10 in Cluj er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Ford Focus in Cluj kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 105 kr./dag og kan gå helt ned til 8 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai i10 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 108 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 20 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Cluj?

Hertz er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer Audi A4 in Cluj. Prisen for at leje en Audi A4 fra Hertz er 812 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Cluj, Rumænien i december?

I december er der normalt 20 mm nedbør i Cluj og en gennemsnitstemperatur på -1 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Cluj, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

I december måned kan det anbefales at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Cluj. Temperaturen falder normalt til under frysepunktet, og der er større sandsynlighed for sne og is.

Minder vejret i Cluj om vejret i resten af Cluj?

Klimaet i Cluj i december er normalt -1 °C med en forventet nedbør på 20 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Cluj til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Rumænien


Biludlejning i lufthavne i Cluj

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Cluj

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cluj