Lej en bil i Rimini, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rimini, Italien

Rimini, Rimini, Italien
29. jul — 5. aug
Samme aflevering
Rimini, Rimini, Italien
tor 29.7
Middag
tor 5.8
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Rimini

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rimini, Italien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

7,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

7,0
7 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Rimini, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Venedig Marco Polos biludlejningsdisk

Biludlejning i Rimini

I juli har vi foretaget 12 søgninger på biludlejning i Rimini for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Rimini for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Rimini har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Rimini. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Rimini har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Rimini er billigst gennem Ecovia på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 174 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 174 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rimini, Italien?

Hastighedsbegrænsningen i Rimini er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Rimini har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Rimini, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvordan er vejret i Rimini, Italien i juli?

I juli er der normalt 54 mm nedbør i Rimini og en gennemsnitstemperatur på 23 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Rimini, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Rimini typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Rimini om vejret i resten af Emilia Romagna?

Klimaet i Emilia Romagna i juli er normalt 23 °C med en forventet nedbør på 45,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Rimini til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Rimini

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Rimini

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rimini