Billeje i Rimini, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rimini, Italien

Rimini, Rimini, Italien
13. maj — 20. maj
Samme aflevering
Rimini, Rimini, Italien
tor 13.5
Middag
tor 20.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Rimini

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rimini, Italien
5,0
Okay
2 anmeldelser1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

6,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

4,0
0,0
Forfærdelig
6 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Rimini, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Venedig Marco Polos biludlejningsdisk

Biludlejning i Rimini

I maj har vi foretaget 12 søgninger på biludlejning i Rimini for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Rimini for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Rimini har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Avis, Budget, og Europcar. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Rimini. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Rimini har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Rimini er billigst gennem Ecovia på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 171 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 171 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Rimini, Italien biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Rimini opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Rimini så som Avis, Budget og Firefly der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Rimini har flest biludlejningssteder?

Ecovia har 1 udlejningskontor. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 171 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rimini, Italien?

Hastighedsbegrænsningen i Rimini er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Rimini har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Rimini, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvordan er vejret i Rimini, Italien i maj?

I maj er der normalt 50 mm nedbør i Rimini og en gennemsnitstemperatur på 16 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Rimini, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Klimaet i Rimini under maj måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Rimini. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Rimini plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat Panda, Volkswagen Polo og Ford Focus.

Minder vejret i Rimini om vejret i resten af Emilia Romagna?

Klimaet i Emilia Romagna i maj er normalt 16 °C med en forventet nedbør på 63,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Rimini til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Rimini

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Rimini

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rimini