Udlejningsbiler fra LOTTE rent-a-car i Seoul

Find og sammenlign gode tilbud på LOTTE rent-a-car udlejningsbiler i Seoul

Seoul, Sydkorea
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Seoul, Sydkorea
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Seoul LOTTE rent-a-car lokationer

Herunder kan du finde information om alle LOTTE rent-a-car biludlejningssteder i Seoul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

LOTTE rent-a-car

43 kontorer

Information om LOTTE rent-a-car udlejningsbiler i Seoul

LOTTE rent-a-car ønsker at deres kunder og personale i Seoul skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har LOTTE rent-a-car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Seoul. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I januar, kan du forvente at betale 558 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra LOTTE rent-a-car i Seoul. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Seoul fra LOTTE rent-a-car var 340 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges LOTTE rent-a-car billeje i Seoul i gennemsnit 3.906 kr. i januar. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Ja. De 1 lokation som LOTTE rent-a-car har i Lufthavn: Seoul Gimpo Intl kan findes på Gimpo airport.

Den mest populære type af bil at leje fra LOTTE rent-a-car i Seoul i januar er Mini udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 1.012 kr. per dag for Mini udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 1.012 kr. per dag.

Der er 43 biludlejningslokationer i Seoul som LOTTE rent-a-car ejer. Deres 171-1 Samsung-dong, Seoul lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 33% af de brugere der lejede en bil fraLOTTE rent-a-car i Seoul valgt at hente den på 171-1 Samsung-dong.