Udlejningsbiler fra LOTTE rent-a-car i Seoul

Find og sammenlign gode tilbud på LOTTE rent-a-car udlejningsbiler i Seoul

Seoul, Sydkorea
6. dec. — 13. dec.
Seoul, Sydkorea
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

LOTTE rent-a-car biludlejningstilbud i Seoul, Seoul

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

407 kr. - 1.079 kr.

Alle biltyper

407 kr. - 1.106 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra LOTTE rent-a-car i Seoul, Seoul er i november når priserne er 407 kr. per dag i gennemsnit. 407 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 734 kr. for en LOTTE rent-a-car Mellemstor udlejningsbil i Seoul. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra LOTTE rent-a-car i Seoul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra LOTTE rent-a-car alt efter hvilken dag du booker.


Seoul LOTTE rent-a-car lokationer

Herunder kan du finde information om alle LOTTE rent-a-car biludlejningssteder i Seoul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

LOTTE rent-a-car

57 kontorer

Information om LOTTE rent-a-car udlejningsbiler i Seoul

Hvor meget vil en udlejningsbil fra LOTTE rent-a-car i Seoul koste i december?

I december, kan du forvente at betale 430 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra LOTTE rent-a-car i Seoul. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Seoul fra LOTTE rent-a-car var 407 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges LOTTE rent-a-car billeje i Seoul i gennemsnit 3.013 kr. i december. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har LOTTE rent-a-car en lokation i Seoul Gimpo Intl Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som LOTTE rent-a-car har i Seoul Gimpo Intl Lufthavn kan findes på Gimpo airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra LOTTE rent-a-car når man er i Seoul i december?

Den mest populære type af bil at leje fra LOTTE rent-a-car i Seoul i december er Stor mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 435 kr. per dag for Stor mellemklasse udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 407 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra LOTTE rent-a-car i Seoul?

Den billigste type bil LOTTE rent-a-car tilbyder i Seoul er Stor mellemklasse til 435 kr. i gennemsnit per dag. 435 kr. per dag er 13% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos LOTTE rent-a-car, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 50% af momondo-brugere som har lejet en bil i Seoul fra LOTTE rent-a-car valgte Stor mellemklasse, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange LOTTE rent-a-car biludlejningslokationer er der i Seoul?

Der er 57 biludlejningslokationer i Seoul som LOTTE rent-a-car ejer. Deres Yongsan-gu Seogye-dong 47-3 1F, Seoul lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 41% af de brugere der lejede en bil fraLOTTE rent-a-car i Seoul valgt at hente den på Yongsan-gu Seogye-dong 47-3 1F.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Seoul?

Priser for biler i Seoul opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Seoul?

Fra november 2023 er der 183 udbydere at vælge mellem for biler i Seoul.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Seoul?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Seoul. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Seoul?

For at leje en bil i Seoul, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Seoul på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.