Lej en bil i Busan, Sydkorea

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Busan, Sydkorea

Busan, Sydkorea
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
Busan, Sydkorea
tir. 14.12
Middag
tir. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Busan

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Busan, Sydkorea
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,1

Comfort

5,9

Samlet

4,7

Afhentning/aflevering

5,1

Valuta for pengerne

3,5
3 kontorer
3 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Busan, Sydkorea til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Busan Gimhaes biludlejningsdisk

Biludlejning i Busan

I december til og med i dag 183 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Busan.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Busan for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Busan. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er den bedste type bil at leje i Busan i januar måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 5 °C og nedbør på 45 mm i januar, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Busan. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i januar måned og er et populært valg blandt Busan rejsende. Leje af en Standard i Busan koster 638 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Busan, Sydkorea?

60 km/t. er fartgrænsen i Busan, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Busan er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Busan så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Busan?

Til gennemsnitligt 436 kr./dag (og helt ned til 152 kr./dag) er udlejning af en Hyundai Accent in Busan det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Chevrolet Spark in Busan for 432 kr./dag i gennemsnit (159 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvordan er vejret i Busan, Sydkorea i december?

I december er der normalt 24 mm nedbør i Busan og en gennemsnitstemperatur på 6 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Busan, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Klimaet i Busan under december måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Busan. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Busan plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Chevrolet Spark og Class Minivan.

Minder vejret i Busan om vejret i resten af Busan?

Klimaet i Busan i december er normalt 6 °C med en forventet nedbør på 24 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Busan til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Sydkorea

Se vores biludlejningstilbud i byer som Seoul, Jeju City og Incheon i Sydkorea

Kom i gang med at planlægge din rejse til Busan