Billeje i Busan, Sydkorea

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Busan, Sydkorea

Busan, Sydkorea
13. maj — 20. maj
Samme aflevering
Busan, Sydkorea
tor 13.5
Middag
tor 20.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Busan

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Busan, Sydkorea
2,0
Middel
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Busan, Sydkorea til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Busan Gimhaes biludlejningsdisk

Biludlejning i Busan

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Busan for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Busan. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Busan, Sydkorea biludlejning?

Udlejningsbiler i Busan fra populære udlejningssteder så som Avis, Hertz og LOTTE rent-a-car tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Busan, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Busan i juni måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 25 °C og nedbør på 259 mm i juni, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Busan. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i juni måned og er et populært valg blandt Busan rejsende. Leje af en Standard i Busan koster 600 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Busan, Sydkorea?

60 km/t. er fartgrænsen i Busan, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Busan er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Busan så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Busan, Sydkorea i maj?

I maj er der normalt 154 mm nedbør i Busan og en gennemsnitstemperatur på 18 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Busan, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Selvom temperaturerne er varmere end normalt i maj, er der stor risikofor regn. momondo vil anbefale at leje en bil med aircondition for at holde dig kølig i det varmere klima i Busan.

Minder vejret i Busan om vejret i resten af Busan?

Klimaet i Busan i maj er normalt 18 °C med en forventet nedbør på 154 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Busan til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Sydkorea

Se vores biludlejningstilbud i byer som Seoul, Jeju City og Incheon i Sydkorea

Kom i gang med at planlægge din rejse til Busan