Find billige fly til Busan

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Busan

Find de billigste fly til disse Busan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Busan

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Busan

København (CPH) til Busan (PUS)

Fly til Busan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Busan Gimhae, hvor den gennemsnitlige pris er 7.716 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BUSAN FRA KØBENHAVNjuni42% billigereAt flyve fra København til Busan ​​koster i gennemsnit blot 4.506 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BUSAN FRA KØBENHAVNaugust42% dyrereDet koster cirka 10.938 kr. at flyve til Busan ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BUSAN FRA KØBENHAVNjuni757% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Busan fra København i juni end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Busan?

Flyrejser til Busan lufthavn (PUS) tager 18 timer og 40 minutter og der er tre mellemlandinger. Den ene er i Paris Charles de Gaulle Lufthavn, (CDG) Frankrig, nummer to er i Incheon Intl (ICN) og til sidst i Seoul Gimpo Intl (GMP). Skal du rejse fra Billund lufthavn (BLL) er rejsetiden 17 timer og der vil være tre mellemlandinger, i Amsterdam Lufthavn (AMS) og igen i Incheon Intl lufthavn og tilslut i Seoul. Flyninger fra Århus Lufhavn (ARR) tager 30 timer og fem minutter og du vil have tre mellemlandinger. Som med flyrejser fra Billund er der mellemlandinger i Amsterdam, Incheon Intl og Seoul fra flyveren når til Busan Lufthavn, Korea.

Det er desværre ikke muligt at foretage direkte flyvninger fra en dansk lufthavn og til Busan, Korea. Det har ingen betydning hvilken lufthavn du flyver fra. Som regel vil du have en mellemlanding i Amsterdam, Incheon Intl og Seoul. Det kan godt betale sig at bestille flybilletter og hotel på samme tid. Der kan være en del penge at spare ved booke begge dele online samtidig.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Busan, lå på 215 kr./pr. person fra Jeju City, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Busan. Hvis du vil finde de billigste priser til Busan fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Busan fra Danmark er i juni. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.506 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Busan i juni, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Busan i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 5.617 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Busan fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 5.604 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 10.933 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Busan.

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Busan, hvor du kan finde priser helt ned til 7.429 kr.. Hvis du flyver fra Busan om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly til Busan koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 10.135 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Lufthavn: Ulsan, Lufthavn: Jinju Sacheon, Lufthavn: Daegu, Lufthavn: Pohang eller Lufthavn: Yeosu kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Busan.

Med en gennemsnitspris på 515 kr. pr. person er Lufthavn: Jinju Sacheon den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Busan. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Busan

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Busan fundet af momondos brugere for nylig
Air China
CPHKøbenhavn Kastrup
20t. 30min.
PUSBusan Gimhae

Find de billigste enkeltbilletter til Busan

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Busan, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air China
Air China
CPHKøbenhavn Kastrup
20t. 30min.
PUSBusan Gimhae

Hvilke flyselskaber flyver til Busan?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Busan

Hvilke flyselskaber flyver til Busan?

Air China er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Busan. China Eastern, KLM og Cathay Pacific er også populære valg på flyrejser til Busan fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Busan, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

KLM-fly til Busan

KLM flyver omkring 7 fly til Busan om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Seoul Gimpo Intl, hvor det bedste tilbud på en returrejse med KLM var på 6.796 kr. (København Kastrup til Busan). Brugerne har bedømt KLM med 7,6/10 i over 154 anmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Busan

Neden for finder du alle lufthavne i Busan samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Busan fra lufthavnen?

Lufthavnen Busan ligger 22 km væk fra Busan City og det tager omkring en time at komme fra lufthavnen til Busan City. Du kan vælge at tage en taxa eller en bus. Der er flere forskellige. Du kan vælge at tage en limousine bus eller du kan vælge at tage bussen. Rute 1009, som er en hurtig bus, går fra lufthavnen til Busan City Centrum. Alternativt kan du tage de almindelige rutebusser 307, 11 og 13. Du kan også vælge at leje en bil og gør du det hjemmefra, vil bilen stå klar, når du ankommer. Booker du samtidig med dine flybilletter, er der mulighed for at gøre en god handel og som regel vil du have flere biler at vælge fra.


Populære fly til Busan

Find dine flybilletter til Busan blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Busan
Hurtigste flyvetid20t. 30min.
Laveste pris7.982 kr.

Visumkrav for Busan

Du kan rejse til Butan, Korea, visumfrit i op til 90 dage og dit pas skal være gyldigt i mindst tre måneder udover rejsens varighed. Både pas der er forlænget og provisoriske pas anerkendes ved ind og udrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Busan


De bedste oplevelser og seværdigheder i Busan

En rejse til Busan vil tilbyde på mange gode og spændende aktiviteter og seværdigheder. En af de mere populære er Busan Gamcheon Culture Village. Det er en by der blev bygget under Koreakrigen og efterfølgende omdannet til en kultural landsby. Er du interesseret i den koreanske krig, er et besøg på den unikke FN kirkegård også en særlig oplevelse. Her ligger faldende fra 10 nationer, der alle hjalp Korea under krigen. Der er flere smukke strande, en af dem er Gwangalli Beach. Gwangandaegyo Bridge er bestemt også et spændende syn, især når den er oplyst om aftenen. Der er også et pænt udvalg af religiøse templer som f.eks. Beameosa Temple. En tur i kabelvognen Songdo Cable Car tilbyder på en usædvanlig smuk udsigt. Der findes også et godt og spændende udvalg af dagsture. Det er muligt at komme til en speciel koreansk middag, samtidig med at i besøger det berømte Tongdosa Temple. Det er også muligt at komme på et kursus og lære at lave original koreansk mad. Det er også muligt at komme på en heldagstur rundt i byen, med eller uden et besøg i Busan Gamcheon Culture Village. Har du lyst til at opleve Busan by night og gerne vil have hjælp til at finde de bedste steder at gå i byen, er det også en valgmulighed. Er du til loppemarkeder er du kommet til det helt rigtige sted, da du her kan besøge Jaffalchi Market, som tilbyder alt mellem himmel og jord.


Find billige flybilletter til andre byer i Sydkorea

Sydkorea er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Busan, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Busan ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Busan og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Busan

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Busan

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.