Find billige flybilletter til Busan

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Busan (PUS)
tor.. 29.7.
tor.. 5.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Busan. De nuværende restriktioner til Busan er baseret på Sydkorea rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Sydkorea

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Busan

Find de billigste fly til disse Busan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Busan

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Busan

København (CPH) til Busan (PUS)

Fly til Busan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Busan Gimhae, hvor den gennemsnitlige pris er 5.021 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Busan?

Hvilket er det absolut billigste fly til Busan?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Busan, lå på 182 kr./pr. person fra Jeju City, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Busan. Hvis du vil finde de billigste priser til Busan fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Busan?

Den billigste måned at flyve til Busan fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.087 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Busan i marts, så er maj den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Busan i maj har en gennemsnitlig pris på omkring 4.421 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Busan?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Busan er 32 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 5.021 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Busan på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Busan fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 4.760 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 7.433 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Busan.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Busan?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Busan, hvor du kan finde priser helt ned til 4.294 kr.. Hvis du flyver fra Busan om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly til Busan koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 6.100 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Busan?

Lufthavn: Ulsan, Lufthavn: Jinju Sacheon, Lufthavn: Daegu eller Lufthavn: Yeosu kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Busan.

Findes der en billigere måde at flyve til Busan på?

Med en gennemsnitspris på 1.682 kr. pr. person er Lufthavn: Daegu den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Busan. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Busan?

På nuværende tidspunkt inkluderer Sydkorea rejserestriktioner rejser til Busan. Indrejserestriktioner

Sydkorea har begrænset adgangen for alle rejsende der har været i Hubei-provinsen i Kina i de sidste 14 dage. Kinesiske statsborgere med pas udstedt i Hubei-provinsen har heller ikke adgang til landet. Koreanske visa udstedt af Wuhan-konsulatet i Hubei-provinsen er ugyldige. Kinesiske statsborgere og rejsende, der ankommer fra Kina, skal have visum for at kunne rejse gennem Sydkorea. Rejsende fra Kina med diplomatisk, konsulær, officiel, tjenstlig eller særligt pas, eller som er statsborgere i Albanien, Andorra, Barbados, Dominica, Guyana, Irland, Sydkorea, Malta, Mexico, Monaco, Nicaragua, Palau, San Marino, Slovenien, St. Kitts og Nevis, St. Vincent og Grenadinerne, kan stadig rejse gennem USA, Storbritannien, Venezuela. Sydkorea har suspenderet visumfritagelse for statsborgere i Japan, Taiwan, Macao og Hongkong. Korttidsvisa (type C-1 og C-3), der er udstedt den 5. april eller senere, er ugyldige. Visumfritagelser for 90 nationaliteter med normalt pas er midlertidigt suspenderet, undtagen for flybesætning eller passagerer med APEC Business Travel Card. Rejsende med visum i et udløbet pas skal fremvise en udskrift af "Visa Grant Notice" og det udløbne pas til immigrationsmyndighederne ved ankomsten. Indtil den 7. januar er alle fly fra Storbritannien midlertidigt suspenderet.

Indrejsekrav

Alle rejsende, inklusive koreanske statsborgere, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer efter deres afgang. Ankomne passagerer skal indsende PCR-testresultatet på en originalformular udstedt af testcentret i oprindelseslandet (på engelsk eller koreansk) til karantænemyndighederne. Handelssømænd med visum skal have en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der udstedes senest 48 timer før afgang. Certifikatet skal være på engelsk, og passagererne skal have to kopier af certifikatet. Alle fly skal ankomme til Incheon Internationale Lufthavn (ICN) mellem kl. 05.00 og 20.00. Fra den 10. december skal korttidsbesøgende give pasoplysninger til ejere af indkvarteringsfaciliteter, som skal videresende dem til justitsministeriet. Manglende overholdelse kan resultere i en bøde på 500.000 (ca. $500). Der er flere oplysninger om hikorea.go.kr

Karantænekrav

Tilrejsende passagerer skal downloade og svare på daglige spørgsmål via en Self-Diagnose Mobile App i 14 dage. Udenlandske rejsende på kortvarig rejse er underlagt en obligatorisk karantæne i 14 dage på et regeringsudpeget anlæg for egen regning. De natlige omkostninger ved disse faciliteter kan variere fra $ 100 til $ 150 USD pr. Nat (ca. $ 1.400 - $ 2.100 USD i alt). Rejsende, der falder inden for denne kategori, skal underskrive en frigivelsesformular, der accepterer disse betingelser, inden de går ombord på et fly. Rejsende, der nægter at underskrive formularen, nægtes boarding. I nogle tilfælde har de koreanske myndigheder tilladt, at slægtninge eller ægtefæller til fastboende udlændinge med umiddelbare familiebånd selv kommer i karantæne i deres families hjem. Til dette formål skal rejsende fremlægge bevis for deres forhold (f.eks. ægteskab eller fødselsattest) og skal forstå, at de koreanske immigrationsmyndigheder har den endelige bemyndigelse til at godkende karantæneordninger. Alle rejsende, herunder flybesætningsmedlemmer, skal udfylde formularer til sundhedserklæringer og særlige karantæneerklæringer via en app til selvdiagnosticering. Sydkoreas statsborgere og indbyggere skal installere en "self-karantantine safety protection app". Rejsende, der er indehavere af langvarigt visum eller har opholdsvisum, skal selv gå i karantæne i deres egne boliger og skal få en COVID-test inden for 3 dage. Alle rejsende, der udviser symptomer, skal tage en COVID-19-test ved ankomsten til lufthavnen og kan være underlagt yderligere procedurer. Kinesiske statsborgere, der rejser i forretningsøjemed under Fast Lane-programmet, og deres familiemedlemmer er fritaget for karantænekravene. De skal dog selv kontrollere deres helbredstilstand i mindst 14 dage før afrejse og skal have en helbredsgodkendelse for et negativt COVID-19-testresultat udstedt inden for 72 timer før afrejse. De vil modtage en ekstra test ved ankomsten, hvorefter de skal opholde sig i en udpeget karantænefacilitet i op til 1-2 dage, indtil de modtager resultatet. Når de har fået et negativt testresultat, vil de få lov til at afslutte deres karantæne.

Transitregler

Statsborgere i Egypten, Mongoliet, Rusland, Sudan,Thailand og Yemen må ikke rejse gennem Sydkorea på vej til eller fra disse lande. og alle udenlandske rejsende, der har været i Bangladesh, Kasakhstan, Kirgisistan, Pakistan, Filippinerne eller Usbekistan inden for de sidste 14 dage, skal have en helbredsattest med negativ virus (indrejse i Sydkorea) 48 timer før ankomsten til Corona-testen. Certifikatet skal være på engelsk. Transitpassagerer vil modtage en temperaturkontrol ved ankomsten til Korea. Symptomatiske personer vil blive underkastet en COVID-19-test og hospitalsindlæggelse, hvis de konstateres positive. Passagerer, der ikke udviser symptomer og/eller er negativt indstillet, kan fortsætte deres rejse. Transitpassagerer i Seoul Incheon Lufthavn skal have billet/boardingkort til deres videre fly til deres endelige destination. Rejsende skal bekræfte med flyselskabet inden afrejse, at deres bagage er blevet tjekket igennem til deres endelige destination (da transitpassagerer ikke kan hente og tjekke ind bagage igen ved ankomsten til Incheon Lufthavn).

Hvis du planlægger rejser til Busan nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Busan Gimhae

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Busan Gimhae fundet af momondos brugere for nylig
Finnair
CPHKøbenhavn Kastrup
24t. 05min.
PUSBusan Gimhae
PUSBusan Gimhae
CPHKøbenhavn Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Busan Gimhae

Finnair
CPHKøbenhavn Kastrup
24t. 05min.
PUSBusan Gimhae


Find billige flybilletter til andre byer i Sydkorea

Sydkorea er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class