Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Busan

Find billige fly til Busan fra 11.992 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.3
tir. 12.3
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Busan

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Busan

Bedste pris på enkeltbillet

11.992 kr.

Bedste pris på returbillet

6.202 kr.

Hurtigste flyvetid

31t. 25min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Busan fra Danmark i de seneste 72 timer er 11.992 kr. (København Kastrup til Busan Gimhae).
Den bedste pris på en returbillet til Busan fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.202 kr. (København Kastrup til Busan Gimhae).
Det hurtigste fly til Busan fra Danmark tager 31t. 25min. (København Kastrup til Busan Gimhae).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Busan, herunder KLM og Air China.

Indsigter og trends for flyrejser til Busan

Få indsigter om din flyrejse til Busan, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Busan på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Busan fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 8.183 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 12.489 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Busan.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Busan?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Busan, hvor du kan finde priser helt ned til 6.468 kr.. Hvis du flyver fra Busan om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly til Busan koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 12.239 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Busan?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Busan (Busan Gimhae), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 18t og .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Busan

Find de billigste fly til disse Busan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Busan

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Busan

København (CPH) til Busan (PUS)

Fly til Busan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Busan Gimhae, hvor den gennemsnitlige pris er 10.451 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BUSAN FRA KØBENHAVNfebruar29% billigereAt flyve fra København til Busan ​​koster i gennemsnit blot 6.863 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BUSAN FRA KØBENHAVNmarts94% dyrereDet koster cirka 18.669 kr. at flyve til Busan ​​fra København i marts
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BUSAN FRA KØBENHAVNseptember1.300% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Busan fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Busan

Hvor lang tid tager det at flyve til Busan?

Flyrejser til Busan lufthavn (PUS) tager 18 timer og 40 minutter og der er tre mellemlandinger. Den ene er i Paris Charles de Gaulle Lufthavn, (CDG) Frankrig, nummer to er i Incheon Intl (ICN) og til sidst i Seoul Gimpo Intl (GMP). Skal du rejse fra Billund lufthavn (BLL) er rejsetiden 17 timer og der vil være tre mellemlandinger, i Amsterdam Lufthavn (AMS) og igen i Incheon Intl lufthavn og tilslut i Seoul. Flyninger fra Århus Lufhavn (ARR) tager 30 timer og fem minutter og du vil have tre mellemlandinger. Som med flyrejser fra Billund er der mellemlandinger i Amsterdam, Incheon Intl og Seoul fra flyveren når til Busan Lufthavn, Korea.

Hvorfra kan du flyve direkte til Busan?

Det er desværre ikke muligt at foretage direkte flyvninger fra en dansk lufthavn og til Busan, Korea. Det har ingen betydning hvilken lufthavn du flyver fra. Som regel vil du have en mellemlanding i Amsterdam, Incheon Intl og Seoul. Det kan godt betale sig at bestille flybilletter og hotel på samme tid. Der kan være en del penge at spare ved booke begge dele online samtidig.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Busan?

Den billigste måned at flyve til Busan fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 6.863 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Busan i februar, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Busan i november har en gennemsnitlig pris på omkring 7.304 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Busan?

Ulsan Lufthavn, Jinju Sacheon Lufthavn, Daegu Lufthavn, Pohang Lufthavn eller Yeosu Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Busan.

Findes der en billigere måde at flyve til Busan på?

Med en gennemsnitspris på 519 kr. pr. person er Ulsan Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Busan. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Busan Gimhae Lufthavn?

Priser for fly til Busan Gimhae Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Busan Gimhae Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Busan Gimhae Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Busan Gimhae Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Busan Gimhae Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Busan Gimhae Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Busan Gimhae Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Busan

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Busan fundet af momondos brugere for nylig
Air China
18. apr.
CPH19:05København Kastrup
14t. 55min.
1 stop
PUS17:00Busan Gimhae
22. apr.
PUS18:05Busan Gimhae
30t. 00min.
1 stop
CPH17:05København Kastrup
6.202 kr.
Find lignende
Air China
18. apr.
CPH19:05København Kastrup
14t. 55min.
1 stop
PUS17:00Busan Gimhae
22. apr.
PUS18:05Busan Gimhae
30t. 00min.
1 stop
CPH17:05København Kastrup
6.209 kr.
Find lignende
KLM
18. apr.
CPH19:10København Kastrup
18t. 35min.
2 stop
PUS20:45Busan Gimhae
22. apr.
PUS16:25Busan Gimhae
28t. 30min.
2 stop
CPH13:55København Kastrup
10.037 kr.
Find lignende
KLM
18. apr.
CPH14:40København Kastrup
23t. 05min.
2 stop
PUS20:45Busan Gimhae
22. apr.
PUS16:25Busan Gimhae
23t. 15min.
2 stop
CPH08:40København Kastrup
10.057 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Busan

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Busan, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
8. mar.
CPH17:55København Kastrup
42t. 00min.
3 stop
PUS19:55Busan Gimhae
11.992 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. mar.
CPH21:55København Kastrup
31t. 25min.
2 stop
PUS13:20Busan Gimhae
12.818 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. mar.
CPH13:50København Kastrup
34t. 10min.
1 stop
PUS08:00Busan Gimhae
18.201 kr.
Find lignende

Visumkrav for Busan

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Busan?

Du kan rejse til Butan, Korea, visumfrit i op til 90 dage og dit pas skal være gyldigt i mindst tre måneder udover rejsens varighed. Både pas der er forlænget og provisoriske pas anerkendes ved ind og udrejse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Busan

Hvad kan man se og lave i Busan?

En rejse til Busan vil tilbyde på mange gode og spændende aktiviteter og seværdigheder. En af de mere populære er Busan Gamcheon Culture Village. Det er en by der blev bygget under Koreakrigen og efterfølgende omdannet til en kultural landsby. Er du interesseret i den koreanske krig, er et besøg på den unikke FN kirkegård også en særlig oplevelse. Her ligger faldende fra 10 nationer, der alle hjalp Korea under krigen. Der er flere smukke strande, en af dem er Gwangalli Beach. Gwangandaegyo Bridge er bestemt også et spændende syn, især når den er oplyst om aftenen. Der er også et pænt udvalg af religiøse templer som f.eks. Beameosa Temple. En tur i kabelvognen Songdo Cable Car tilbyder på en usædvanlig smuk udsigt. Der findes også et godt og spændende udvalg af dagsture. Det er muligt at komme til en speciel koreansk middag, samtidig med at i besøger det berømte Tongdosa Temple. Det er også muligt at komme på et kursus og lære at lave original koreansk mad. Det er også muligt at komme på en heldagstur rundt i byen, med eller uden et besøg i Busan Gamcheon Culture Village. Har du lyst til at opleve Busan by night og gerne vil have hjælp til at finde de bedste steder at gå i byen, er det også en valgmulighed. Er du til loppemarkeder er du kommet til det helt rigtige sted, da du her kan besøge Jaffalchi Market, som tilbyder alt mellem himmel og jord.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Busan?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Busan med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Busan, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Busan?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Busan ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Busan lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Busan og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Busan på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Busan

Populære flyrejser til Busan
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Busan
1 voksen
tir. 5.3
tir. 12.3
Send mig favorittilbud fra momondo