Find billige fly til Daegu

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Daegu

Få indsigter om din flyrejse til Daegu, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Daegu?

Brugere, der booker rejser til Daegu fra Jeju City, har fundet fly, der er 93% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Daegu. Hvis du vil finde den billigste pris til Daegu fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Daegu?

Rejsetiden fra Danmark til Daegu afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Busan Gimhae tager det i gennemsnit 29t. 35min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Busan Gimhae. Busan Gimhae er den mest populære lufthavn i Daegu.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Daegu

Find de billigste fly til disse Daegu-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Busan

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Daegu

København (CPH) til Busan (PUS)

Fly til Daegu ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Busan Gimhae, hvor den gennemsnitlige pris er 8.079 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Daegu

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Daegu. Hvis du har planer om at flyve til Daegu, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Ulsan (75 km fra Daegu centrum), Lufthavn: Pohang (76 km fra Daegu centrum), Lufthavn: Busan Gimhae (84 km fra Daegu centrum), Lufthavn: Jinju Sacheon (99 km fra Daegu centrum) eller Lufthavn: Cheongju (136 km fra Daegu centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Pohang for 285 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Daegu

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Daegu

Hvilke flyselskaber flyver til Daegu?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Daegu

Hvilke flyselskaber flyver til Daegu?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Daegu fra Danmark, Air China, China Eastern, KLM og Korean Air. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Daegu


Find billige flybilletter til andre byer i Sydkorea

Sydkorea er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Daegu på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Daegu, der passer dig bedst.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Daegu, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Daegu ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Daegu og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.