Find billige fly til Cheongju

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Cheongju

Få indsigter om din flyrejse til Cheongju, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Cheongju?

Det tager i gennemsnit 14t. 50min. at flyve fra Danmark til Cheongju, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Incheon Intl (den mest populære lufthavn i Cheongju). Hvis du flyver fra Billund til Incheon Intl, tager det omkring .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cheongju

Find de billigste fly til disse Cheongju-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Seoul Gimpo Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cheongju

København (CPH) til Seoul (SEL)

Fly til Cheongju ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Seoul, hvor den gennemsnitlige pris er 5.541 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Cheongju

Brugere, der booker rejser til Cheongju fra Jeju City, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Cheongju. Hvis du vil finde den billigste pris til Cheongju fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Cheongju. Hvis du har planer om at flyve til Cheongju, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: WonJu (98 km fra Cheongju centrum), Lufthavn: Gunsan (113 km fra Cheongju centrum), Lufthavn: Seoul Gimpo Intl (120 km fra Cheongju centrum) eller Lufthavn: Incheon Intl (129 km fra Cheongju centrum).

Med en gennemsnitspris på 177 kr. pr. person er Lufthavn: Gunsan den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Cheongju. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Andre kabineklasser på fly til Cheongju

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Cheongju

Hvilke flyselskaber flyver til Cheongju?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Cheongju

Hvilke flyselskaber flyver til Cheongju?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Cheongju fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er LOT, Air China, Turkish Airlines og Lufthansa. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Cheongju, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cheongju


Find billige flybilletter til andre byer i Sydkorea

Sydkorea er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Cheongju.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Cheongju, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Cheongju vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Cheongju og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.