Find billige fly til Hongkong

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 12.2
søn. 19.2

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Hongkong

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Hongkong

Bedste pris på enkeltbillet

2.628 kr.

Bedste pris på returbillet

5.132 kr.

Hurtigste flyvetid

15t. 00min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Hongkong fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.628 kr. (København Kastrup til Hongkong Hong Kong Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Hongkong fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.132 kr. (København Kastrup til Hongkong Hong Kong Intl).
Det hurtigste fly til Hongkong fra Danmark tager 15t. 00min. (København Kastrup til Hongkong Hong Kong Intl).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Hongkong, herunder KLM, SWISS og Turkish Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Hongkong

Få indsigter om din flyrejse til Hongkong, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Hongkong?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Hongkong på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.403 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Hongkong i maj, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 3.562 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hongkong på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Hongkong er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 4.917 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 5.601 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Hongkong.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hongkong?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Hongkong normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Hongkong om formiddagen helt ned til 4.755 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 5.715 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Hongkong?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Hongkong (Hongkong Hong Kong Intl), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 14t. 30min. og 18t. 20min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Hongkong?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Hongkong på, er omkring 34 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 4.814 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Hongkong

Find de billigste fly til disse Hongkong-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hongkong

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hongkong

København (CPH) til Hongkong (HKG)

Fly til Hongkong ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hongkong Hong Kong Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.814 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HONGKONG FRA KØBENHAVNmaj29% billigereAt flyve fra København til Hongkong ​​koster i gennemsnit blot 3.403 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HONGKONG FRA KØBENHAVNdecember49% dyrereDet koster cirka 7.152 kr. at flyve til Hongkong ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HONGKONG FRA KØBENHAVNnovember719% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Hongkong fra København i november end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Hongkong

Hong Kong er på mange måder det asiatiske svar på New York, og i denne storby kan du opleve alt fra shopping til vandring, det bedste inden for gastronomi og afslappende dage på stranden. Ganske enkelt lidt af det hele.

Hong Kong har et mildt og tørt klima om vinteren, mens det kan være fugtigt og vådt om sommeren samt overskyet i foråret (dog med mildt klima). Højsæsonen i Hong Kong falder mellem oktober og december, og mange turister vælger også at rejse hertil i forbindelse med det kinesiske nytår, som er i slutningen af januar/begyndelsen af februar. Derfor vil du typisk se, at priser på både fly og hotel stiger mellem oktober og februar.


Gode tilbud på fly til Hongkong

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Hongkong fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Hongkong?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Hongkong

Hvilke flyselskaber flyver til Hongkong?

Scandinavian Airlines er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Hongkong. Finnair, Air China og Turkish Airlines er også populære valg på flyrejser til Hongkong fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Hongkong, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Emirates-fly til Hongkong

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Hongkong på momondo er Emirates, som flyver 7 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Bangkok Suvarnabhumi, hvor det bedste tilbud på Emirates-fly til Hongkong kostede 3.530 kr. (returrejse fra København Kastrup til Hongkong fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 138 anmeldelser af Emirates giver momondo-brugere bedømmelsen 8,4.

SWISS-fly til Hongkong

SWISS flyver normalt til Hongkong 5 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Hongkong fra Melbourne Tullamarine. SWISS (bedømmelse: 8,2, 171 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Hongkong, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en SWISS-billet, der er fundet på momondo til Hongkong, var fra København Kastrup (2.736 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Hongkong

Neden for finder du alle lufthavne i Hongkong samt deres afstand til centrum

Når du ankommer i Hong Kong lander du i Hong Kong International Airport, som er den primære lufthavn i byen. Lufthavnen ligger på øen Chek Lap Kok, som ligger ca. 25 km fra centrum af byen.

Du kan komme hurtigt til centrum med MTR-hurtigtoget Airport Express, som tager ca. 25 minutter. De, der rejser med Airport Express, kan rejse gratis videre med shuttlebussen fra Kowloon eller Hong Kong stationerne til de største hoteller i byen. Det anbefales at købe en dagsbillet for ca. 55 kr., som giver ubegrænsede muligheder for at rejse med offentlig transport i 24 timer. Du kan også købe et Airport Express-rejsekort til ca. 280 kr., som er en tur/returbillet til lufthavnen inklusiv gratis offentlig transport i tre dage.


Populære fly til Hongkong

Find dine flybilletter til Hongkong blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Hongkong
Hurtigste flyvetid14t. 30min.
Laveste pris4.641 kr.
Fly fra Billund til Hongkong
Hurtigste flyvetid18t. 20min.
Laveste pris6.266 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Hongkong

Der er masser af gode muligheder for at komme rundt med offentlig transport i Hong Kong, som byen selv kalder for det sikreste, hurtigste og mest effektive transportsystem. Det består af både, toge, busser og sporvogne.

De historiske dobbeltdækkersporvogne er en økonomisk og sjov måde at komme rundt på, der giver mulighed for at se seværdigheder i f.eks. områderne Happy Valley og North Point. Billetterne koster ca. 2 kr., og det forventes, at du betaler med lige penge (2,30 HKD).

Derudover er der 11 metrolinjer i byen, som blandt andet kan tage dig til Disneyland. Det er også en sjov oplevelse at tage med Star Ferry-bådene, som giver folk i byen mulighed for at rejse mellem Hong Kong-øen, Kowloon og de andre øer i området.

Taxaerne i byen har et startgebyr på ca. 19 kr., mens kilometerprisen er omkring 7 kr. Derfor kan du forvente, at en taxatur på 5 km vil koste omkring 55 kr., men dette afhænger naturligvis også af trafikken, som kan være tung, da der bor omkring 7,3 millioner personer i byen.


Visumkrav for Hongkong

Der er visumpligt på rejser til Kina, og pr. 18. januar 2017 er der indført biometri, som betyder, at visumansøgere, som bliver indkaldt til et interview, også vil få taget et fingeraftryk. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder ud over dit ophold i Kina. Det anbefales at du tjekker op på kravene på Udenrigsministeriets hjemmeside i god tid før du rejser til Hong Kong.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Hongkong


De bedste oplevelser og seværdigheder i Hongkong

Når du skal finde de billigste flybilletter til Hong Kong fra København er det i marts måned du skal kigge nærmere på. Her finder du statistisk set de billigste billetter, ligesom du får de bedste priser ved at købe flybilletterne ca. 55-56 dage før afrejse.

Når du er i Hong Kong bør du ikke gå glip af en tur i den historiske sporvogn, som bringer dig op til det højeste punkt i Hong Kong – Victoria Peak. Du kan også besøge Tian Tan Buddha-statuen, som også er kendt som “Den Store Buddha”. Den store bronzestatue står på Lantau-øen i nærheden af Po Lin-klostret, som er en af de andre store seværdigheder i den kinesiske by. Få flere anbefalinger til oplevelser i Hong Kong her.

Ja, det anbefales at købe rejseforsikring, så du er dækket ind i tilfælde af akut sygdom eller tilskadekomst.

Ja, postevand i Hong Kong er blandt det reneste postevand i verden.

Drikkepenge er ikke en normal del af kulturen i Hong Kong udover i turistområderne, hvor det er mere eller mindre forventet på hotellerne. Her er det normalt at give mellem 8 og 16 kr. (10-20 HKD) til piccoloer, stuetjeneste og receptionister. På restauranter kan det godt være, at restauranten selv tilføjer et servicegebyr til regningen, men derfor er det stadigvæk normalt at give tjenerne mellem 5 og 10%.

Causa Bay er det bedste shoppingområde i Hong Kong. Området er dækket med neonskilte, butikker og shoppingcentre, såsom Times Square-shoppingcenteret, der er et af de største indkøbscentre i byen. Derudover kan det anbefales at besøge Mongkong, som er kendt for sine markeder, eller Hollywood Road, som muligvis er det bedste sted i verden med kinesisk kunst. Læs hele vores shoppeguide til Hong Kong.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Hongkong på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Hongkong, der passer dig bedst.

Ja. Alle fly til Hongkong på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Hongkong, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Hongkong og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.