Flyrejser Asien Hongkong

Find billige flybilletter til Hongkong

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Hongkong (HKG)
tor.. 22.10.
tor.. 29.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Hongkong

Find de billigste fly til disse Hongkong-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Hongkong?

Hong Kong er på mange måder det asiatiske svar på New York, og i denne storby kan du opleve alt fra shopping til vandring, det bedste inden for gastronomi og afslappende dage på stranden. Ganske enkelt lidt af det hele.

Hong Kong har et mildt og tørt klima om vinteren, mens det kan være fugtigt og vådt om sommeren samt overskyet i foråret (dog med mildt klima). Højsæsonen i Hong Kong falder mellem oktober og december, og mange turister vælger også at rejse hertil i forbindelse med det kinesiske nytår, som er i slutningen af januar/begyndelsen af februar. Derfor vil du typisk se, at priser på både fly og hotel stiger mellem oktober og februar.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Hongkong?

Den billigste måned at flyve til Hongkong fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.938 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Hongkong i november, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.215 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Hongkong?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Hongkong er 38 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 3.614 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Hongkong fra Danmark helt ned til 3.222 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hongkong på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Hongkong er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 3.275 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.178 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Hongkong.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hongkong?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Hongkong på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Hongkong om formiddagen helt ned til 3.229 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 4.212 kr..


Gode tilbud på fly til Hongkong

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Hongkong fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
SWISS
24. dec.
CPH
København Kastrup
26t. 45min.
1 stop
HKG
Hongkong Hong Kong Intl
8. jan.
HKG
Hongkong Hong Kong Intl
18t. 05min.
1 stop
CPH
København Kastrup
3.222 kr.
Find lignende
Lufthansa
6. nov.
BLL
Billund
19t. 10min.
1 stop
HKG
Hongkong Hong Kong Intl
9. nov.
HKG
Hongkong Hong Kong Intl
29t. 30min.
1 stop
BLL
Billund
3.259 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
7. jan.
BLL
Billund
23t. 25min.
1 stop
HKG
Hongkong Hong Kong Intl
11. jan.
HKG
Hongkong Hong Kong Intl
17t. 35min.
1 stop
BLL
Billund
3.707 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. dec.
CPH
København Kastrup
20t. 15min.
1 stop
HKG
Hongkong Hong Kong Intl
9. jan.
HKG
Hongkong Hong Kong Intl
49t. 10min.
2 stop
CPH
København Kastrup
3.840 kr.
Find lignende
KLM
6. nov.
BLL
Billund
17t. 50min.
2 stop
HKG
Hongkong Hong Kong Intl
9. nov.
HKG
Hongkong Hong Kong Intl
27t. 30min.
2 stop
BLL
Billund
3.846 kr.
Find lignende
Air France
7. jan.
BLL
Billund
21t. 45min.
2 stop
HKG
Hongkong Hong Kong Intl
11. jan.
HKG
Hongkong Hong Kong Intl
22t. 10min.
1 stop
BLL
Billund
3.947 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Hongkong Hong Kong Intl

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Hongkong, så se nogle af vores tilbud herunder fra Turkish Airlines og Qatar Airways
Billigst
Bedst
Hurtigst
Turkish Airlines
28. okt.
CPH
København Kastrup
22t. 35min.
1 stop
HKG
Hongkong Hong Kong Intl
1.898 kr.
Find lignende
Qatar Airways
27. okt.
CPH
København Kastrup
15t. 45min.
1 stop
HKG
Hongkong Hong Kong Intl
2.856 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. okt.
CPH
København Kastrup
35t. 20min.
3 stop
HKG
Hongkong Hong Kong Intl
3.045 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Hongkong?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Hongkong

Når rejsen går til Hong Kong foregår det ofte med flyselskaber som Lufthansa, SAS, Bangkok Airways m.fl. Der er ingen direkte fly til Hong Kong fra Danmark så du er nødsaget til at foretage minimum et stop undervejs. SAS har bl.a. direkte flyvninger fra Stockholm Arlanda, ligesom du kan mellemlande i Helsinki med Finnair enten fra Billund eller København og i London Heathrow med British Airways. Rejsetiden for en flyvetur til Hong Kong ligger som regel omkring 12-16 timer, alt afhængigt af hvor du flyver fra og hvor du lander.


Lufthavne tæt på Hongkong

Herunder finder du alle lufthavne i Hongkong samt afstand til centrum

Når du ankommer i Hong Kong lander du i Hong Kong International Airport, som er den primære lufthavn i byen. Lufthavnen ligger på øen Chek Lap Kok, som ligger ca. 25 km fra centrum af byen.

Du kan komme hurtigt til centrum med MTR-hurtigtoget Airport Express, som tager ca. 25 minutter. De, der rejser med Airport Express, kan rejse gratis videre med shuttlebussen fra Kowloon eller Hong Kong stationerne til de største hoteller i byen. Det anbefales at købe en dagsbillet for ca. 55 kr., som giver ubegrænsede muligheder for at rejse med offentlig transport i 24 timer. Du kan også købe et Airport Express-rejsekort til ca. 280 kr., som er en tur/returbillet til lufthavnen inklusiv gratis offentlig transport i tre dage.


Hvordan kommer man nemmest rundt?

Der er masser af gode muligheder for at komme rundt med offentlig transport i Hong Kong, som byen selv kalder for det sikreste, hurtigste og mest effektive transportsystem. Det består af både, toge, busser og sporvogne.

De historiske dobbeltdækkersporvogne er en økonomisk og sjov måde at komme rundt på, der giver mulighed for at se seværdigheder i f.eks. områderne Happy Valley og North Point. Billetterne koster ca. 2 kr., og det forventes, at du betaler med lige penge (2,30 HKD).

Derudover er der 11 metrolinjer i byen, som blandt andet kan tage dig til Disneyland. Det er også en sjov oplevelse at tage med Star Ferry-bådene, som giver folk i byen mulighed for at rejse mellem Hong Kong-øen, Kowloon og de andre øer i området.

Taxaerne i byen har et startgebyr på ca. 19 kr., mens kilometerprisen er omkring 7 kr. Derfor kan du forvente, at en taxatur på 5 km vil koste omkring 55 kr., men dette afhænger naturligvis også af trafikken, som kan være tung, da der bor omkring 7,3 millioner personer i byen.


Kan man rejse til Hong Kong uden pas eller visum?

Der er visumpligt på rejser til Kina, og pr. 18. januar 2017 er der indført biometri, som betyder, at visumansøgere, som bliver indkaldt til et interview, også vil få taget et fingeraftryk. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder ud over dit ophold i Kina. Det anbefales at du tjekker op på kravene på Udenrigsministeriets hjemmeside i god tid før du rejser til Hong Kong.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Hongkong


Tips og gode råd til Hong Kong

Hvordan får man den billigste flybillet til Hong Kong?

Når du skal finde de billigste flybilletter til Hong Kong fra København er det i marts måned du skal kigge nærmere på. Her finder du statistisk set de billigste billetter, ligesom du får de bedste priser ved at købe flybilletterne ca. 55-56 dage før afrejse.

Hvad skal man se i Hong Kong?

Når du er i Hong Kong bør du ikke gå glip af en tur i den historiske sporvogn, som bringer dig op til det højeste punkt i Hong Kong – Victoria Peak. Du kan også besøge Tian Tan Buddha-statuen, som også er kendt som “Den Store Buddha”. Den store bronzestatue står på Lantau-øen i nærheden af Po Lin-klostret, som er en af de andre store seværdigheder i den kinesiske by. Få flere anbefalinger til oplevelser i Hong Kong her.

Aktiviteter for børn

Når du har børnene med på turen til Hong Kong, er det en oplagt idé at tage en dag ud af kalenderen for at besøge Disneyland, som blandt andet har Tomorrowland og Toy Story Land til de mindstes store glæde. I kan også nyde en sjov dag i forlystelsesparken Ocean Park.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, det anbefales at købe rejseforsikring, så du er dækket ind i tilfælde af akut sygdom eller tilskadekomst.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, postevand i Hong Kong er blandt det reneste postevand i verden.

Giver man drikkepenge i Hong Kong?

Drikkepenge er ikke en normal del af kulturen i Hong Kong udover i turistområderne, hvor det er mere eller mindre forventet på hotellerne. Her er det normalt at give mellem 8 og 16 kr. (10-20 HKD) til piccoloer, stuetjeneste og receptionister. På restauranter kan det godt være, at restauranten selv tilføjer et servicegebyr til regningen, men derfor er det stadigvæk normalt at give tjenerne mellem 5 og 10%.

Hvor er der gode shoppingområder?

Causa Bay er det bedste shoppingområde i Hong Kong. Området er dækket med neonskilte, butikker og shoppingcentre, såsom Times Square-shoppingcenteret, der er et af de største indkøbscentre i byen. Derudover kan det anbefales at besøge Mongkong, som er kendt for sine markeder, eller Hollywood Road, som muligvis er det bedste sted i verden med kinesisk kunst. Læs hele vores shoppeguide til Hong Kong.

Flyrejser Asien Hongkong
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class