Flyrejser Asien Hong Kong

Find billige flybilletter til Hong Kong

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Hong Kong (HKG)
fre.. 3.7.
fre.. 10.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Hong Kong

Find de billigste fly til disse Hong Kong-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Hong Kong?

Hong Kong er på mange måder det asiatiske svar på New York, og i denne storby kan du opleve alt fra shopping til vandring, det bedste inden for gastronomi og afslappende dage på stranden. Ganske enkelt lidt af det hele.

Hong Kong har et mildt og tørt klima om vinteren, mens det kan være fugtigt og vådt om sommeren samt overskyet i foråret (dog med mildt klima). Højsæsonen i Hong Kong falder mellem oktober og december, og mange turister vælger også at rejse hertil i forbindelse med det kinesiske nytår, som er i slutningen af januar/begyndelsen af februar. Derfor vil du typisk se, at priser på både fly og hotel stiger mellem oktober og februar.

Hvad er den billigste måned at flyve til Hong Kong?

Den billigste måned at flyve til Hong Kong fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.090 kr, er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Hong Kong i november, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.382 kr.

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Hong Kong?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 38 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Hong Kong. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 3.801 kr. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Hong Kong udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Hong Kong for 3.083 kr.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hong Kong på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Hong Kong på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 3.444 kr. Den dyreste dag at flyve til Hong Kong er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 4.395 kr.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hong Kong?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Hong Kong på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Hong Kong om formiddagen helt ned til 3.397 kr. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Hong Kong koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 4.430 kr. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.


Gode tilbud på fly til Hong Kong

Se nogle af de bedste tilbud på biletter fra lufthavne i Danmark til Hong Kong fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigste
Qatar Airways
20. jul.
CPH
København Kastrup
16t. 15min.
1 stop
HKG
Hong Kong Intl
4. aug.
HKG
Hong Kong Intl
17t. 45min.
1 stop
CPH
København Kastrup
3.083 kr
Find lignende
Finnair
7. aug.
CPH
København Kastrup
12t. 00min.
1 stop
HKG
Hong Kong Intl
8. aug.
HKG
Hong Kong Intl
13t. 15min.
1 stop
CPH
København Kastrup
3.189 kr
Find lignende
SWISS
20. jul.
CPH
København Kastrup
24t. 20min.
1 stop
HKG
Hong Kong Intl
5. aug.
HKG
Hong Kong Intl
15t. 20min.
1 stop
CPH
København Kastrup
3.209 kr
Find lignende
Turkish Airlines
21. sep.
CPH
København Kastrup
16t. 35min.
1 stop
HKG
Hong Kong Intl
3. okt.
HKG
Hong Kong Intl
16t. 50min.
1 stop
CPH
København Kastrup
3.223 kr
Find lignende
Flere flyselskaber
20. jul.
CPH
København Kastrup
18t. 45min.
1 stop
HKG
Hong Kong Intl
5. aug.
HKG
Hong Kong Intl
15t. 20min.
1 stop
CPH
København Kastrup
3.256 kr
Find lignende
SWISS
21. sep.
CPH
København Kastrup
24t. 30min.
1 stop
HKG
Hong Kong Intl
3. okt.
HKG
Hong Kong Intl
15t. 25min.
1 stop
CPH
København Kastrup
3.216 kr
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Hong Kong Intl

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Hong Kong, så se nogle af vores tilbud herunder fra Cathay Pacific
Billigst
Bedst
Hurtigste
Flere flyselskaber
26. aug.
CPH
København Kastrup
28t. 45min.
3 stop
HKG
Hong Kong Intl
7.519 kr
Find lignende
Cathay Pacific
26. aug.
CPH
København Kastrup
18t. 05min.
1 stop
HKG
Hong Kong Intl
10.689 kr
Find lignende
KLM
26. aug.
CPH
København Kastrup
19t. 10min.
1 stop
HKG
Hong Kong Intl
11.670 kr
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Hong Kong?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Hong Kong

Når rejsen går til Hong Kong foregår det ofte med flyselskaber som Lufthansa, SAS, Bangkok Airways m.fl. Der er ingen direkte fly til Hong Kong fra Danmark så du er nødsaget til at foretage minimum et stop undervejs. SAS har bl.a. direkte flyvninger fra Stockholm Arlanda, ligesom du kan mellemlande i Helsinki med Finnair enten fra Billund eller København og i London Heathrow med British Airways. Rejsetiden for en flyvetur til Hong Kong ligger som regel omkring 12-16 timer, alt afhængigt af hvor du flyver fra og hvor du lander.


Lufthavne tæt på Hong Kong

Herunder finder du alle lufthavne i Hong Kong samt afstand til centrum

Når du ankommer i Hong Kong lander du i Hong Kong International Airport, som er den primære lufthavn i byen. Lufthavnen ligger på øen Chek Lap Kok, som ligger ca. 25 km fra centrum af byen.

Du kan komme hurtigt til centrum med MTR-hurtigtoget Airport Express, som tager ca. 25 minutter. De, der rejser med Airport Express, kan rejse gratis videre med shuttlebussen fra Kowloon eller Hong Kong stationerne til de største hoteller i byen. Det anbefales at købe en dagsbillet for ca. 55 kr., som giver ubegrænsede muligheder for at rejse med offentlig transport i 24 timer. Du kan også købe et Airport Express-rejsekort til ca. 280 kr., som er en tur/returbillet til lufthavnen inklusiv gratis offentlig transport i tre dage.


Hvordan kommer man nemmest rundt?

Der er masser af gode muligheder for at komme rundt med offentlig transport i Hong Kong, som byen selv kalder for det sikreste, hurtigste og mest effektive transportsystem. Det består af både, toge, busser og sporvogne.

De historiske dobbeltdækkersporvogne er en økonomisk og sjov måde at komme rundt på, der giver mulighed for at se seværdigheder i f.eks. områderne Happy Valley og North Point. Billetterne koster ca. 2 kr., og det forventes, at du betaler med lige penge (2,30 HKD).

Derudover er der 11 metrolinjer i byen, som blandt andet kan tage dig til Disneyland. Det er også en sjov oplevelse at tage med Star Ferry-bådene, som giver folk i byen mulighed for at rejse mellem Hong Kong-øen, Kowloon og de andre øer i området.

Taxaerne i byen har et startgebyr på ca. 19 kr., mens kilometerprisen er omkring 7 kr. Derfor kan du forvente, at en taxatur på 5 km vil koste omkring 55 kr., men dette afhænger naturligvis også af trafikken, som kan være tung, da der bor omkring 7,3 millioner personer i byen.


Kan man rejse til Hong Kong uden pas eller visum?

Der er visumpligt på rejser til Kina, og pr. 18. januar 2017 er der indført biometri, som betyder, at visumansøgere, som bliver indkaldt til et interview, også vil få taget et fingeraftryk. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder ud over dit ophold i Kina. Det anbefales at du tjekker op på kravene på Udenrigsministeriets hjemmeside i god tid før du rejser til Hong Kong.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Hong Kong


Tips og gode råd til Hong Kong

Hvordan får man den billigste flybillet til Hong Kong?

Når du skal finde de billigste flybilletter til Hong Kong fra København er det i marts måned du skal kigge nærmere på. Her finder du statistisk set de billigste billetter, ligesom du får de bedste priser ved at købe flybilletterne ca. 55-56 dage før afrejse.

Hvad skal man se i Hong Kong?

Når du er i Hong Kong bør du ikke gå glip af en tur i den historiske sporvogn, som bringer dig op til det højeste punkt i Hong Kong – Victoria Peak. Du kan også besøge Tian Tan Buddha-statuen, som også er kendt som “Den Store Buddha”. Den store bronzestatue står på Lantau-øen i nærheden af Po Lin-klostret, som er en af de andre store seværdigheder i den kinesiske by. Få flere anbefalinger til oplevelser i Hong Kong her.

Aktiviteter for børn

Når du har børnene med på turen til Hong Kong, er det en oplagt idé at tage en dag ud af kalenderen for at besøge Disneyland, som blandt andet har Tomorrowland og Toy Story Land til de mindstes store glæde. I kan også nyde en sjov dag i forlystelsesparken Ocean Park.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, det anbefales at købe rejseforsikring, så du er dækket ind i tilfælde af akut sygdom eller tilskadekomst.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, postevand i Hong Kong er blandt det reneste postevand i verden.

Giver man drikkepenge i Hong Kong?

Drikkepenge er ikke en normal del af kulturen i Hong Kong udover i turistområderne, hvor det er mere eller mindre forventet på hotellerne. Her er det normalt at give mellem 8 og 16 kr. (10-20 HKD) til piccoloer, stuetjeneste og receptionister. På restauranter kan det godt være, at restauranten selv tilføjer et servicegebyr til regningen, men derfor er det stadigvæk normalt at give tjenerne mellem 5 og 10%.

Hvor er der gode shoppingområder?

Causa Bay er det bedste shoppingområde i Hong Kong. Området er dækket med neonskilte, butikker og shoppingcentre, såsom Times Square-shoppingcenteret, der er et af de største indkøbscentre i byen. Derudover kan det anbefales at besøge Mongkong, som er kendt for sine markeder, eller Hollywood Road, som muligvis er det bedste sted i verden med kinesisk kunst. Læs hele vores shoppeguide til Hong Kong.

Flyrejser Asien Hong Kong
 • Returrejse
 • Enkelt
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class