Find billige flybilletter til Hongkong

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 29.1
lør. 5.2

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Hongkong.
Se nuværende rejserestriktioner for Hong Kong

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Hongkong

Find de billigste fly til disse Hongkong-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hongkong

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hongkong

København (CPH) til Hongkong (HKG)

Fly til Hongkong ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hongkong Hong Kong Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.519 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HONGKONG FRA KØBENHAVNjuni14% billigereAt flyve fra København til Hongkong ​​koster i gennemsnit blot 3.038 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HONGKONG FRA KØBENHAVNdecember33% dyrereDet koster cirka 4.691 kr. at flyve til Hongkong ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HONGKONG FRA KØBENHAVNoktober431% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Hongkong fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Hongkong?

Hong Kong er på mange måder det asiatiske svar på New York, og i denne storby kan du opleve alt fra shopping til vandring, det bedste inden for gastronomi og afslappende dage på stranden. Ganske enkelt lidt af det hele.

Hong Kong har et mildt og tørt klima om vinteren, mens det kan være fugtigt og vådt om sommeren samt overskyet i foråret (dog med mildt klima). Højsæsonen i Hong Kong falder mellem oktober og december, og mange turister vælger også at rejse hertil i forbindelse med det kinesiske nytår, som er i slutningen af januar/begyndelsen af februar. Derfor vil du typisk se, at priser på både fly og hotel stiger mellem oktober og februar.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Hongkong?

  Generelt er juni den billigste måned at flyve fra Danmark til Hongkong på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.038 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Hongkong i juni, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 3.057 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Hongkong?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Hongkong på, er omkring 51 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 3.519 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hongkong på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Hongkong er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 3.417 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.349 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Hongkong.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hongkong?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Hongkong normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Hongkong om eftermiddagen helt ned til 3.022 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 4.351 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.


Kan jeg flyve til Hongkong Hong Kong Intl fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Hongkong Hong Kong Intl

De fleste rejsende fra Danmark vil ikke blive tilladt indrejse i Hongkong Hong Kong Intl.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 48 timer inden afrejse til Hongkong Hong Kong Intl.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Hongkong Hong Kong Intl.

Dokumenter
Sundheds- og karantæneerklæring - All travelers are required to submit a health declaration form to border control. The submission can be done online or with a paper form. After submitting the online form, the system will generate a QR code. Travelers should save the result and show it to the border control point staff when entering Hong Kong. The QR code is valid for 48 hours.

Health Monitoring Form For Travelers with a travel history in mainland China or Macao - Travelers with a travel history in mainland China, or Macao over the past 14 days, must complete Health Monitoring Checklist and closely monitor their health condition for 14 days upon arrival in Hong Kong.


Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Hongkong Hong Kong Intl?

Hjemrejse til Danmark fra Hongkong Hong Kong Intl

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Hongkong Hong Kong Intl skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Hongkong Hong Kong Intl er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Hongkong nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Hongkong

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Hongkong fundet af momondos brugere for nylig
Emirates
19. feb.
CPH09:20København Kastrup
44t. 20min.
2 stop
HKG05:40Hongkong Hong Kong Intl
23. feb.
HKG16:00Hongkong Hong Kong Intl
22t. 20min.
2 stop
CPH14:20København Kastrup
3.838 kr.
Find lignende
Finnair
19. feb.
CPH03:40København Kastrup
17t. 00min.
1 stop
HKG20:40Hongkong Hong Kong Intl
23. feb.
HKG05:25Hongkong Hong Kong Intl
15t. 00min.
1 stop
CPH20:25København Kastrup
3.923 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. feb.
CPH06:20København Kastrup
27t. 05min.
2 stop
HKG09:25Hongkong Hong Kong Intl
23. feb.
HKG14:10Hongkong Hong Kong Intl
24t. 25min.
1 stop
CPH14:35København Kastrup
4.415 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. feb.
CPH06:50København Kastrup
22t. 50min.
3 stop
HKG05:40Hongkong Hong Kong Intl
23. feb.
HKG16:00Hongkong Hong Kong Intl
24t. 30min.
3 stop
CPH16:30København Kastrup
5.203 kr.
Find lignende
Emirates
19. feb.
CPH09:20København Kastrup
44t. 20min.
3 stop
HKG05:40Hongkong Hong Kong Intl
23. feb.
HKG16:00Hongkong Hong Kong Intl
22t. 20min.
2 stop
CPH14:20København Kastrup
6.679 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. feb.
CPH09:10København Kastrup
24t. 15min.
1 stop
HKG09:25Hongkong Hong Kong Intl
22. feb.
HKG19:50Hongkong Hong Kong Intl
25t. 00min.
1 stop
CPH20:50København Kastrup
8.345 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Hongkong

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Hongkong, så se nogle af vores tilbud herunder fra Finnair, Qatar Airways og Turkish Airlines
Qatar Airways
14. jun.
CPH05:30København Kastrup
24t. 30min.
1 stop
HKG06:00Hongkong Hong Kong Intl
2.073 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
13. jun.
CPH14:30København Kastrup
16t. 35min.
1 stop
HKG07:05Hongkong Hong Kong Intl
2.113 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
21. feb.
CPH12:50København Kastrup
20t. 35min.
1 stop
HKG09:25Hongkong Hong Kong Intl
2.277 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Hongkong?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Hongkong
 • Hvilke flyselskaber flyver til Hongkong?

  Finnair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Hongkong. SAS, KLM og Air China er også populære valg på flyrejser til Hongkong fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Hongkong, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Hongkong

Neden for finder du alle lufthavne i Hongkong samt deres afstand til centrum

Når du ankommer i Hong Kong lander du i Hong Kong International Airport, som er den primære lufthavn i byen. Lufthavnen ligger på øen Chek Lap Kok, som ligger ca. 25 km fra centrum af byen.

Du kan komme hurtigt til centrum med MTR-hurtigtoget Airport Express, som tager ca. 25 minutter. De, der rejser med Airport Express, kan rejse gratis videre med shuttlebussen fra Kowloon eller Hong Kong stationerne til de største hoteller i byen. Det anbefales at købe en dagsbillet for ca. 55 kr., som giver ubegrænsede muligheder for at rejse med offentlig transport i 24 timer. Du kan også købe et Airport Express-rejsekort til ca. 280 kr., som er en tur/returbillet til lufthavnen inklusiv gratis offentlig transport i tre dage.


Populære fly til Hongkong

Find dine flybilletter til Hongkong blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Hongkong
Hurtigste flyvetid22t. 30min.
Laveste pris3.726 kr.
Fly fra København til Hongkong
Hurtigste flyvetid44t. 20min.
Laveste pris3.838 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Hongkong

Der er masser af gode muligheder for at komme rundt med offentlig transport i Hong Kong, som byen selv kalder for det sikreste, hurtigste og mest effektive transportsystem. Det består af både, toge, busser og sporvogne.

De historiske dobbeltdækkersporvogne er en økonomisk og sjov måde at komme rundt på, der giver mulighed for at se seværdigheder i f.eks. områderne Happy Valley og North Point. Billetterne koster ca. 2 kr., og det forventes, at du betaler med lige penge (2,30 HKD).

Derudover er der 11 metrolinjer i byen, som blandt andet kan tage dig til Disneyland. Det er også en sjov oplevelse at tage med Star Ferry-bådene, som giver folk i byen mulighed for at rejse mellem Hong Kong-øen, Kowloon og de andre øer i området.

Taxaerne i byen har et startgebyr på ca. 19 kr., mens kilometerprisen er omkring 7 kr. Derfor kan du forvente, at en taxatur på 5 km vil koste omkring 55 kr., men dette afhænger naturligvis også af trafikken, som kan være tung, da der bor omkring 7,3 millioner personer i byen.


Visumkrav for Hongkong

Der er visumpligt på rejser til Kina, og pr. 18. januar 2017 er der indført biometri, som betyder, at visumansøgere, som bliver indkaldt til et interview, også vil få taget et fingeraftryk. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder ud over dit ophold i Kina. Det anbefales at du tjekker op på kravene på Udenrigsministeriets hjemmeside i god tid før du rejser til Hong Kong.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Hongkong


De bedste oplevelser og seværdigheder i Hongkong

Hvordan får man den billigste flybillet til Hong Kong?

Når du skal finde de billigste flybilletter til Hong Kong fra København er det i marts måned du skal kigge nærmere på. Her finder du statistisk set de billigste billetter, ligesom du får de bedste priser ved at købe flybilletterne ca. 55-56 dage før afrejse.

Hvad skal man se i Hong Kong?

Når du er i Hong Kong bør du ikke gå glip af en tur i den historiske sporvogn, som bringer dig op til det højeste punkt i Hong Kong – Victoria Peak. Du kan også besøge Tian Tan Buddha-statuen, som også er kendt som “Den Store Buddha”. Den store bronzestatue står på Lantau-øen i nærheden af Po Lin-klostret, som er en af de andre store seværdigheder i den kinesiske by. Få flere anbefalinger til oplevelser i Hong Kong her.

Aktiviteter for børn

Når du har børnene med på turen til Hong Kong, er det en oplagt idé at tage en dag ud af kalenderen for at besøge Disneyland, som blandt andet har Tomorrowland og Toy Story Land til de mindstes store glæde. I kan også nyde en sjov dag i forlystelsesparken Ocean Park.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, det anbefales at købe rejseforsikring, så du er dækket ind i tilfælde af akut sygdom eller tilskadekomst.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, postevand i Hong Kong er blandt det reneste postevand i verden.

Giver man drikkepenge i Hong Kong?

Drikkepenge er ikke en normal del af kulturen i Hong Kong udover i turistområderne, hvor det er mere eller mindre forventet på hotellerne. Her er det normalt at give mellem 8 og 16 kr. (10-20 HKD) til piccoloer, stuetjeneste og receptionister. På restauranter kan det godt være, at restauranten selv tilføjer et servicegebyr til regningen, men derfor er det stadigvæk normalt at give tjenerne mellem 5 og 10%.

Hvor er der gode shoppingområder?

Causa Bay er det bedste shoppingområde i Hong Kong. Området er dækket med neonskilte, butikker og shoppingcentre, såsom Times Square-shoppingcenteret, der er et af de største indkøbscentre i byen. Derudover kan det anbefales at besøge Mongkong, som er kendt for sine markeder, eller Hollywood Road, som muligvis er det bedste sted i verden med kinesisk kunst. Læs hele vores shoppeguide til Hong Kong.