Udlejningsbiler fra Hertz i Toronto

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Toronto

Toronto, ON, Canada
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Toronto, ON, Canada
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Toronto, Ontario

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

482 kr. - 2.021 kr.

Alle biltyper

491 kr. - 1.526 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Toronto, Ontario er i oktober når priserne er 482 kr. per dag i gennemsnit. 482 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 908 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Toronto. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Toronto, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Toronto, Ontario er i juli når priserne er 416 kr. per dag i gennemsnit. 416 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 898 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Toronto. Mens juli nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Toronto, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Toronto Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Toronto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,9

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,3

Information om Hertz udlejningsbiler i Toronto

Hver Hertz udlejningslokation i Toronto er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Toronto Pearson Intl:
6301 Silver Dart Dr #3.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Toronto (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Toronto i december er Standard udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 246 kr. per dag for Standard udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 246 kr. per dag.

Der er 8 Hertz biludlejningslokationer i Toronto. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Toronto beliggende på 6301 Silver Dart Dr #3. 59% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Toronto lejede fra denne lokation det seneste år.


Hertz udlejningsbiler i Ontario

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Ontario

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Toronto

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Toronto biludlejningsfirmaer