Udlejningsbiler fra Hertz i Toronto

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Toronto

Toronto, ON, Canada
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Toronto, ON, Canada
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Toronto, Ontario

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

354 kr. - 830 kr.

Alle biltyper

364 kr. - 1.502 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Toronto, Ontario er i oktober når priserne er 354 kr. per dag i gennemsnit. 354 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 616 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Toronto. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Toronto, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Toronto, Ontario er i januar når priserne er 364 kr. per dag i gennemsnit. 364 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 663 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Toronto. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Toronto, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Toronto, Ontario er i juli når priserne er 396 kr. per dag i gennemsnit. 396 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 582 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Toronto. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Toronto, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Toronto, Ontario er i september når priserne er 367 kr. per dag i gennemsnit. 367 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 697 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Toronto. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Toronto, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Toronto Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Toronto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,9

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,2

Information om Hertz udlejningsbiler i Toronto

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Toronto koste i oktober?

320 kr. per dag i Toronto er den billigste pris for en udlejningsbil fra Hertz i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Hertz er tættere på 387 kr. per dag i oktober, eller 2.708 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Hertz en lokation i Toronto Pearson Intl Lufthavn?

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Toronto Pearson Intl Lufthavn:
6301 Silver Dart Dr #3.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Toronto?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Toronto (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Toronto i oktober?

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Toronto i oktober er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 382 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 306 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Toronto?

Til en gennemsnitspris på 382 kr. per dag, er en SUV udlejningsbil fra Hertz i Toronto det billigste valg. 42% af vores brugere som lejede en bil i Toronto fra Hertz valgte at reservere en SUV i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 382 kr. per dag for en SUV er nemlig også 25% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Hertz har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Toronto?

Der er 7 Hertz biludlejningslokationer i Toronto. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Toronto beliggende på 2 Eireann Quay. 60% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Toronto lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Toronto?

Priser for biler i Toronto opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Toronto?

Fra september 2023 er der 172 udbydere at vælge mellem for biler i Toronto.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Toronto?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Toronto. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Toronto?

For at leje en bil i Toronto, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hertz udlejningsbiler i Ontario

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Ontario

Hertz biler i andre byer i Canada

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Canada, som HERTZ I, HERTZ I, og HERTZ I

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Toronto

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Toronto biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Toronto på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.