Udlejningsbiler fra Hertz i Toronto

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Toronto

Toronto, ON, Canada
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Toronto, ON, Canada
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Toronto Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Toronto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,1

Comfort

8,0

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,4

Valuta for pengerne

7,4

Information om Hertz udlejningsbiler i Toronto

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Toronto under COVID-19?

  Hver Hertz udlejningslokation i Toronto er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Toronto koste i oktober?

  239 kr. per dag i Toronto er den billigste pris for en udlejningsbil fra Hertz i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Hertz er tættere på 443 kr. per dag i oktober, eller 3.100 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Toronto Pearson Intl?

  I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Toronto Pearson Intl:
  6301 Silver Dart Dr #3.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Toronto?

  Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Toronto (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Toronto i oktober?

  Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Toronto i oktober er Standard udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 360 kr. per dag for Standard udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 237 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Toronto?

  Til en gennemsnitspris på 360 kr. per dag, er en Standard udlejningsbil fra Hertz i Toronto det billigste valg. 24% af vores brugere som lejede en bil i Toronto fra Hertz valgte at reservere en Standard i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 360 kr. per dag for en Standard er nemlig også 42% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Hertz har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Toronto?

  Der er 7 Hertz biludlejningslokationer i Toronto. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Toronto beliggende på 6301 Silver Dart Dr #3. 32% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Toronto lejede fra denne lokation det seneste år.


Hertz udlejningsbiler i Ontario

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Ontario

Hertz biler i andre byer i Canada

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Canada, som Vancouver, Calgary, og Edmonton