Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Dollar i Toronto

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Toronto

Chaufførens alder: 26-65
fre. 31.5
fre. 7.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Dollar biludlejningstilbud i Toronto, Ontario

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

203 kr. - 456 kr.

Alle biltyper

285 kr. - 723 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Dollar i Toronto, Ontario er i december når priserne er 203 kr. per dag i gennemsnit. 203 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 341 kr. for en Dollar Lille udlejningsbil i Toronto. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Dollar i Toronto, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Dollar i Toronto, Ontario er i marts når priserne er 285 kr. per dag i gennemsnit. 285 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 396 kr. for en Dollar Mellemstor udlejningsbil i Toronto. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Dollar i Toronto, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Dollar i Toronto, Ontario er i maj når priserne er 230 kr. per dag i gennemsnit. 230 kr. per dag er 63% lavere end den gennemsnitlige årspris på 625 kr. for en Dollar Stor udlejningsbil i Toronto. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Dollar i Toronto, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Dollar i Toronto, Ontario er i maj når priserne er 285 kr. per dag i gennemsnit. 285 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 507 kr. for en Dollar SUV udlejningsbil i Toronto. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Dollar i Toronto, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Dollar

264 kr./dag

8 juli – 18 juli
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Dollar

270 kr./dag

8 juli – 18 juli
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Dollar

273 kr./dag

6 juli – 18 juli
Audi A3

Toronto Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Toronto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Dollar

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,9

Value

7,2

Information om Dollar udlejningsbiler i Toronto

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Dollar i Toronto koste i juni?

259 kr. per dag i Toronto er den billigste pris for en udlejningsbil fra Dollar i juni. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Dollar er tættere på 337 kr. per dag i juni, eller 2.359 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste juni, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Dollar en lokation i Toronto Pearson Intl Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Dollar har i Toronto Pearson Intl Lufthavn kan findes på 6301 Silver Dart Drive.

Tilbyder Dollar gratis afbestilling af lejebiler i Toronto?

Ja, Dollar i Toronto tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Dollar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Dollar.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Dollar når man er i Toronto i juni?

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Dollar i Toronto i juni måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Dollar 460 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 298 kr. per dag i juni.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Dollar i Toronto?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Dollar, så burde du overveje at leje en Stor, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Toronto. At leje en Stor fra Dollar koster i gennemsnit 416 kr. per dag, hvilket er 43% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 16% af vores brugere valgt at leje en Stor fra Dollar for at spare penge på deres rejse til Toronto.

Hvor mange Dollar biludlejningslokationer er der i Toronto?

Der er 8 Dollar biludlejningslokationer i Toronto. Ifølge vores brugere er den mest populære Dollar lokation i Toronto beliggende på 6301 Silver Dart Drive. 76% af vores brugere som har lejet bil fra Dollar i Toronto lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Toronto?

Priser for biler i Toronto opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Toronto?

Fra maj 2024 er der 179 udbydere at vælge mellem for biler i Toronto.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Toronto?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Toronto. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Toronto?

For at leje en bil i Toronto, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Toronto på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 31.5
Middag
fre. 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Toronto

Populære typer af udlejningsbiler i Toronto