Udlejningsbiler fra Dollar i Toronto

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Toronto

Toronto, ON, Canada
2. feb. — 9. feb.
Samme aflevering
Toronto, ON, Canada
tor. 2.2
Middag
tor. 9.2
Middag
Chaufførens alder:

Dollar biludlejningstilbud i Toronto, Ontario

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

209 kr. - 1.273 kr.

Alle biltyper

256 kr. - 752 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Dollar i Toronto, Ontario er i juni når priserne er 209 kr. per dag i gennemsnit. 209 kr. per dag er 67% lavere end den gennemsnitlige årspris på 638 kr. for en Dollar Lille udlejningsbil i Toronto. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Dollar i Toronto, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Dollar i Toronto, Ontario er i oktober når priserne er 388 kr. per dag i gennemsnit. 388 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 567 kr. for en Dollar Mellemstor udlejningsbil i Toronto. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Dollar i Toronto, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Dollar i Toronto, Ontario er i december når priserne er 317 kr. per dag i gennemsnit. 317 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 443 kr. for en Dollar Stor udlejningsbil i Toronto. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Dollar i Toronto, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.


Toronto Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Toronto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Dollar

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,7

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,5

Information om Dollar udlejningsbiler i Toronto

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Dollar i Toronto under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Dollar har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Ja. De 1 lokation som Dollar har i Lufthavn: Toronto Pearson Intl kan findes på 6301 Silver Dart Drive.

Ja, Dollar i Toronto tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Dollar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Dollar.

Premium udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Dollar i Toronto i februar måned. I gennemsnit koster Premium udlejningsbiler fra Dollar 351 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 285 kr. per dag i februar.

Der er 7 Dollar biludlejningslokationer i Toronto. Ifølge vores brugere er den mest populære Dollar lokation i Toronto beliggende på 6301 Silver Dart Drive. 80% af vores brugere som har lejet bil fra Dollar i Toronto lejede fra denne lokation det seneste år.


Dollar biler i andre byer i Canada


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Toronto

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Dollar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Toronto biludlejningsfirmaer