Udlejningsbiler fra Dollar i Toronto

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Toronto

Toronto, ON, Canada
27. sep. — 4. okt.
Samme aflevering
Toronto, ON, Canada
man. 27.9
Middag
man. 4.10
Middag
Chaufførens alder:

Toronto Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Toronto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,1

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,8

Valuta for pengerne

7,9

Information om Dollar udlejningsbiler i Toronto

 • Er det sikkert at leje en bil fra Dollar i Toronto under COVID-19?

  For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Dollar i Toronto under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Dollar har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
  • Forbedret rengøring af shuttlebusser

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Dollar i Toronto koste i oktober?

  158 kr. per dag i Toronto er den billigste pris for en udlejningsbil fra Dollar i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Dollar er tættere på 340 kr. per dag i oktober, eller 2.381 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har Dollar en lokation i Lufthavn: Toronto Pearson Intl?

  Ja. De 1 lokation som Dollar har i Lufthavn: Toronto Pearson Intl kan findes på 6301 Silver Dart Drive.

 • Tilbyder Dollar gratis afbestilling af lejebiler i Toronto?

  Ja, Dollar i Toronto tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Dollar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Dollar.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Dollar når man er i Toronto i oktober?

  Stor udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Dollar i Toronto i oktober måned. I gennemsnit koster Stor udlejningsbiler fra Dollar 411 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 280 kr. per dag i oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Dollar i Toronto?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Dollar, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Toronto. At leje en Economy fra Dollar koster i gennemsnit 255 kr. per dag, hvilket er 39% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 7% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Dollar for at spare penge på deres rejse til Toronto.

 • Hvor mange Dollar biludlejningslokationer er der i Toronto?

  Der er 7 Dollar biludlejningslokationer i Toronto. Ifølge vores brugere er den mest populære Dollar lokation i Toronto beliggende på 6301 Silver Dart Drive. 85% af vores brugere som har lejet bil fra Dollar i Toronto lejede fra denne lokation det seneste år.


Dollar biler i andre byer i Canada