Udlejningsbiler fra Budget i Toronto

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Toronto

Toronto, ON, Canada
3. dec. — 10. dec.
Samme aflevering
Toronto, ON, Canada
lør. 3.12
Middag
lør. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Toronto, Ontario

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

238 kr. - 1.578 kr.

Alle biltyper

284 kr. - 984 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Toronto, Ontario er i juli når priserne er 238 kr. per dag i gennemsnit. 238 kr. per dag er 68% lavere end den gennemsnitlige årspris på 734 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Toronto. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Toronto, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Toronto Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Toronto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,1

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,2

Information om Budget udlejningsbiler i Toronto

Alle Budget biludlejningslokationer i Toronto tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Budget har 1 lokation i Lufthavn: Toronto Pearson Intl som som er beliggende på 5990 Airport Road.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Toronto. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Ifølge vores data er Cabriolet biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Toronto i december. Baseret på Budget biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Cabriolet på 752 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 661 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

I Toronto har Budget 12 lokationer. 161 Bay Street er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 17% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Toronto fra Budget, 161 Bay Street lokationen.


Budget udlejningsbiler i Ontario

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem Ontario som Ottawa og Mississauga

Budget biler i andre byer i Canada

Find Budget tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Canada, som Calgary og Quebec

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Toronto

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Toronto biludlejningsfirmaer