Udlejningsbiler fra Budget i Toronto

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Toronto

Toronto, ON, Canada
27. sep. — 4. okt.
Samme aflevering
Toronto, ON, Canada
man. 27.9
Middag
man. 4.10
Middag
Chaufførens alder:

Toronto Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Toronto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
13 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,2

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,1

Information om Budget udlejningsbiler i Toronto

 • Er det sikkert at leje en bil fra Budget i Toronto under COVID-19?

  Alle Budget biludlejningslokationer i Toronto tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Toronto koste i oktober?

  702 kr. per dag (eller 4.916 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Budget udlejningsbil i Toronto i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en Budget udlejningsbil var 248 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Budget på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

 • Har Budget en lokation i Lufthavn: Toronto Pearson Intl?

  Ja, Budget har 1 lokation i Lufthavn: Toronto Pearson Intl som som er beliggende på 5990 Airport Road.

 • Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Toronto?

  Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Toronto. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Toronto i oktober?

  Ifølge vores data er Stor biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Toronto i oktober. Baseret på Budget biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor på 484 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 377 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Toronto?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Budget, så burde du overveje at leje en Lille mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Toronto. At leje en Lille mellemklasse fra Budget koster i gennemsnit 257 kr. per dag, hvilket er 33% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 9% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse fra Budget for at spare penge på deres rejse til Toronto.

 • Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Toronto?

  I Toronto har Budget 13 lokationer. 9300 Airport Rd er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 18% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Toronto fra Budget, 9300 Airport Rd lokationen.


Budget udlejningsbiler i Ontario

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem Ontario som Ottawa og Mississauga

Budget biler i andre byer i Canada

Find Budget tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Canada, som Calgary og Quebec