Udlejningsbiler fra Budget i Toronto

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Toronto

Toronto, ON, Canada
12. dec. — 19. dec.
Toronto, ON, Canada
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Toronto, Ontario

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

273 kr. - 1.176 kr.

Alle biltyper

303 kr. - 1.267 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Toronto, Ontario er i maj når priserne er 273 kr. per dag i gennemsnit. 273 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 565 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Toronto. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Toronto, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Toronto, Ontario er i maj når priserne er 381 kr. per dag i gennemsnit. 381 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 849 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Toronto. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Toronto, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Toronto, Ontario er i april når priserne er 303 kr. per dag i gennemsnit. 303 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 688 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Toronto. Mens april nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Toronto, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Toronto, Ontario er i maj når priserne er 381 kr. per dag i gennemsnit. 381 kr. per dag er 64% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.059 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Toronto. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Toronto, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Toronto Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Toronto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,7

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,9

Value

7,0

Information om Budget udlejningsbiler i Toronto

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Toronto koste i januar?

254 kr. per dag (eller 1.779 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Budget udlejningsbil i Toronto i januar, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i januar for en Budget udlejningsbil var 228 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Budget på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Budget en lokation i Toronto Pearson Intl Lufthavn?

Ja, Budget har 1 lokation i Toronto Pearson Intl Lufthavn som som er beliggende på 5990 Airport Road.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Toronto?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Toronto. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Toronto i januar?

Ifølge vores data er Stor mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Toronto i januar. Baseret på Budget biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor mellemklasse på 255 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 240 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Toronto?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Budget, så burde du overveje at leje en Lille mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Toronto. At leje en Lille mellemklasse fra Budget koster i gennemsnit 236 kr. per dag, hvilket er 3% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 12% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse fra Budget for at spare penge på deres rejse til Toronto.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Toronto?

I Toronto har Budget 12 lokationer. 161a Bay Street er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 18% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Toronto fra Budget, 161a Bay Street lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Toronto?

Priser for biler i Toronto opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Toronto?

Fra december 2023 er der 173 udbydere at vælge mellem for biler i Toronto.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Toronto?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Toronto. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Toronto?

For at leje en bil i Toronto, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Toronto på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.