Udlejningsbiler fra Budget i Calgary

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Calgary

Calgary, AB, Canada
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Calgary, AB, Canada
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Calgary Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Calgary, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,3

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

5,8

Value

6,7

Information om Budget udlejningsbiler i Calgary

Hver Budget udlejningslokation i Calgary er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Budget har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Calgary fra Budget i september vil i gennemsnit koste 641 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste september helt ned til 316 kr. per dag fra Budget, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Calgary i en uge, er den gennemsnitlige pris 4.489 kr. for en udlejningsbil fra Budget.

I øjeblikket Budget har 1 lokation i Lufthavn: Calgary Intl:
2000 Airport Road Northeast.

Budget tilbyder gratis afbestilling af billeje i Calgary (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Budget, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Budget.

Den mest populære type af bil at leje fra Budget i Calgary i september er Stor udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 324 kr. per dag for Stor udlejningsbiler i september, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 316 kr. per dag.

Den billigste type bil Budget tilbyder i Calgary er Stor til 324 kr. i gennemsnit per dag. 324 kr. per dag er 2% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Budget, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 67% af momondo-brugere som har lejet en bil i Calgary fra Budget valgte Stor, ofte grundet besparelsen.

Budget opererer på nuværende tidspunkt fra 10 lokationer i Calgary. Den mest populære biludlejningslokation Budget har i Calgary er placeret på 2000 Airport Road Northeast.I løbet af de sidste 12 måneder har 69% af vores brugere, der søgte efter Budget udlejningsbiler i Calgary endt med at leje deres bil fra 2000 Airport Road Northeast lokationen.


Budget udlejningsbiler i Alberta

Lej en bil fra Budget i en anden by i Alberta

Budget biler i andre byer i Canada

Find Budget tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Canada, som Toronto og Quebec

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Calgary

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Calgary biludlejningsfirmaer