Udlejningsbiler fra Budget i Calgary

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Calgary

Calgary, AB, Canada
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Calgary, AB, Canada
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Calgary, Alberta

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

284 kr. - 1.235 kr.

Alle biltyper

284 kr. - 1.219 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Calgary, Alberta er i januar når priserne er 284 kr. per dag i gennemsnit. 284 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 677 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Calgary. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Calgary, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Calgary, Alberta er i januar når priserne er 284 kr. per dag i gennemsnit. 284 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 677 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Calgary. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Calgary, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

347 kr./dag

12 okt. – 20 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Calgary Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Calgary, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,8

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,0

Information om Budget udlejningsbiler i Calgary

Har Budget en lokation i Calgary Intl Lufthavn?

I øjeblikket Budget har 1 lokation i Calgary Intl Lufthavn:
2000 Airport Road Northeast.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Calgary?

Budget tilbyder gratis afbestilling af billeje i Calgary (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Budget, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Budget.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Calgary i oktober?

Den mest populære type af bil at leje fra Budget i Calgary i oktober er Stor udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 568 kr. per dag for Stor udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 550 kr. per dag.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Calgary?

Budget opererer på nuværende tidspunkt fra 10 lokationer i Calgary. Den mest populære biludlejningslokation Budget har i Calgary er placeret på 2000 Airport Road Northeast.I løbet af de sidste 12 måneder har 73% af vores brugere, der søgte efter Budget udlejningsbiler i Calgary endt med at leje deres bil fra 2000 Airport Road Northeast lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Calgary?

Priser for biler i Calgary opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Calgary?

Der er 77 udbydere for biler i Calgary fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Calgary?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Calgary. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Calgary?

Alle førere, der lejer en bil i Calgary, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Budget udlejningsbiler i Alberta

Lej en bil fra Budget i en anden by i Alberta

Budget biler i andre byer i Canada


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Calgary på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.