Billeje i Alberta

Leder du efter billig biludlejning i Alberta? Så søg her!

Calgary, AB, Canada
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Calgary, AB, Canada
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Alberta

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Alberta
Toyota Camry
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

341 kr./dag

17 juli - 5 aug.
Toyota Camry
Toyota LiteAce
eller lignende Lille varevogn
Op til 5 passagerer

576 kr./dag

10 juli - 30 juli
Toyota LiteAce
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

113 kr./dag

10 juli - 30 juli
Renault Duster

Find billig billeje i Alberta

Find den lejebil i Alberta, der passer til dine behov

Biler i Lille

121 kr. - 3.623 kr.

Alle biltyper

121 kr. - 2.182 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Alberta er 738 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Alberta er i november. Prisen er 84% lavere end resten af året og ligger på kun 121 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alberta. I Alberta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Alberta er 465 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Alberta er i januar. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 245 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alberta. I Alberta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Alberta.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Alberta er 577 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Alberta er i december. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 349 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alberta. I Alberta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Alberta er 661 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Alberta er i januar. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 247 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alberta. I Alberta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Alberta

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Alberta
9 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,6
21 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,9

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,2
43 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,5

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,1
15 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,6

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,0
28 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,5
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,9
8 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

7,2

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,5
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,3

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Alberta

Herunder vises de mest populære hoteller i Alberta

Billeje i Alberta

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Alberta, så du er klar til næste rejse.

Du kan forvente at bruge omkring 1.398 kr. om dagen i gennemsnit på en lejebil i Alberta. Afhængigt af den by, du har planer om at besøge, kan du finde udlejningspriser på ned til omkring 253 kr. om dagen eller op til omkring 2.130 kr. om dagen, hvilket er en forskel på 88%.

De billigste biludlejningsfirmaer i Alberta er Discount Car & Truck Rentals med priser fra 253 kr. pr. dag, Budget fra helt ned til 469 kr. pr. dag og Major Agency med tilbud på ned til 508 kr. pr. dag. Husk, at disse priser er blevet fundet i løbet af de seneste 72 timer og kan variere afhængigt af det tidspunkt, du booker billeje på, den by, du planlægger at besøge, og den biltype, du ønsker at leje.

Med en gennemsnitlig anmeldelsesscore på 8,7/10 fra 241 anmeldere vurderes Alamo som det bedste biludlejningsfirma i Alberta af vores brugere. Alamo har 4 udlejningssteder i Alberta, bl.a. i den populære by Leduc.

Hvis du gerne vil rejse til Alberta og spare penge på en udlejningsbil, kan du overveje at tage til Edmonton eller Calgary. Du vil opleve, at Discount Car & Truck Rentals har de billigste udlejningsbiler i Edmonton fra omkring 257 kr./dag. Major Agency har de billigste udlejningsbiler i Calgary, som normalt ligger fra omkring 516 kr./dag.

Det mest populære antal dage at leje bil i i Alberta er 7 dage, hvilket har en gennemsnitspris på omkring 342 kr.. Skal du kun bruge en lejebil i en weekend? De gennemsnitlige weekendpriser ligger på 655 kr. i alt. Hvis du skal på et ugelangt roadtrip i Alberta, kan du finde priser, der i gennemsnit ligger på omkring 2.393 kr. samlet set, eller du kan leje for en hel måned for omkring 12.586 kr..


Biludlejning i populære byer i Alberta

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Alberta

Biludlejning i populære lufthavne i Alberta

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Alberta

Kom i gang med at planlægge din rejse til Alberta


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Alberta, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Alberta ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Alberta, der tilbyder gratis afbestilling.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Alberta.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Alberta med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Alberta på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.