Udlejningsbiler fra Avis i Edmonton

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Edmonton

Edmonton, AB, Canada
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Edmonton, AB, Canada
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Edmonton, Alberta

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

394 kr. - 924 kr.

Alle biltyper

394 kr. - 895 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Edmonton, Alberta er i november når priserne er 394 kr. per dag i gennemsnit. 394 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 579 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Edmonton. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Edmonton, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Edmonton Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Edmonton, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

9,4

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,9

Information om Avis udlejningsbiler i Edmonton

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Avis udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Edmonton kunder og personale føler sig sikre, har Avis også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Lufthavn: Edmonton Intl (1000 Airport Road).

Ja, Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Edmonton. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Avis på et af deres udlejningssteder i Edmonton. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Ifølge vores data er Stor biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Avis mens de besøgte Edmonton i september. Baseret på Avis biludlejningspriser i september sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor på 517 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 515 kr./dag sidste september, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Avis har 7 biludlejningslokationer i Edmonton. Deres 1000 Airport Road lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 47% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Avis i Edmonton, valgt at leje deres bil fra Avis lokationen på 1000 Airport Road.


Avis udlejningsbiler i Alberta

Lej en bil fra Avis i en anden by i Alberta

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Edmonton

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Edmonton biludlejningsfirmaer