Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Calgary

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Calgary

Calgary, AB, Canada
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Calgary, AB, Canada
tir. 3.10
Middag
tir. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Calgary Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Calgary, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

17 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,6

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,1

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Calgary

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Calgary Intl Lufthavn?

Enterprise Rent-A-Car har 1 lokation i Calgary Intl Lufthavn. Du vil finde Enterprise Rent-A-Car beliggende på 2000 Airport Rd Ne.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Calgary?

Enterprise Rent-A-Car tilbyder gratis afbestilling af billeje i Calgary (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Enterprise Rent-A-Car, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Enterprise Rent-A-Car.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Calgary?

I Calgary har Enterprise Rent-A-Car 17 lokationer. 2000 Airport Rd Ne er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 47% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Calgary fra Enterprise Rent-A-Car, 2000 Airport Rd Ne lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Calgary?

Priser for biler i Calgary opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Calgary?

Der er 77 udbydere for biler i Calgary fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Calgary?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Calgary. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Calgary?

Alle førere, der lejer en bil i Calgary, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Alberta

Lej en bil fra Enterprise Rent-A-Car i en anden by i Alberta

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Calgary på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.