Billeje i Lufthavn: Calgary Intl

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Calgary Intl? Søg her!

Calgary, AB, Canada - Calgary Intl (YYC)
6. apr. — 9. apr.
Samme aflevering
Calgary, AB, Canada - Calgary Intl (YYC)
tor. 6.4
Middag
søn. 9.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Bedste tilbud på lejebiler i Lufthavn: Calgary Intl

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Lufthavn: Calgary Intl herunder
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

610 kr./dag

17 juni - 27 juni
Nissan Qashqai
Audi A5 Sportback
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer

459 kr./dag

14 maj - 7 juni
Audi A5 Sportback
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

441 kr./dag

14 maj - 7 juni
Mazda CX-3
BMW 3 Series
eller lignende Stor
Op til 5 passagerer

422 kr./dag

14 maj - 7 juni
BMW 3 Series

Oplysninger om billeje i Lufthavn: Calgary Intl

For at leje bil i Calgary Lufthavn skal du kunne fremvise dokumentation, der beviser din alder og identitet. Det inkluderer et gyldigt kørekort og betalingskort. Hvis du ikke er er borger i Canada, skal du også kunne fremvise et internationalt kørekort sammen med dit nationale kørekort. I Canada er der en minimumsgrænse for biludlejning. Du skal være over 21 år for at kunne leje bil. De fleste biludlejningsfirmaer har dog en aldersgrænse, der hedder 25 år. Hvis du er yngre, kan du risikere kun at kunne vælge en udlejningsbil fra et begrænset udvalg. Der vil også altid forekomme et dagligt ekstragebyr på biludlejning til alle under de 25 år. Der er sjældent nogen øvre aldersbegrænsning, men du bør altid tjekke reglerne for dit biludlejningsfirma, da alle restriktioner og gebyrer varierer afhængig af firma og udlejningssted.

Normalt har biludlejningsfirmaerne i Calgary Lufthavn åbent fra tidlig morgen til sen aften alle ugens dage. Tiderne varierer afhængigt af udlejningsselskabet. Det er dog altid nemt at finde yderligere information eller at kontakte kundeservice da, der i Calgary Lufthavn altid er ubegrænset og gratis wi-fi. Lufthavnen har gjort meget for at gøre det nemt for alle med nedsat mobilitet eller et handicap at komme rundt i terminalerne. Informationstavler, transportassistance samt medarbejdere, der er parat til at hjælpe, hvis det skulle være nødvendigt, er blot nogle af de tjenester, der tilbydes.


Find billig billeje i Lufthavn: Calgary Intl

Find den lejebil i Lufthavn: Calgary Intl, der passer til dine behov

Biler i Lille

249 kr. - 803 kr.

Alle biltyper

249 kr. - 839 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lufthavn: Calgary Intl er 408 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lufthavn: Calgary Intl er i november. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 249 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Calgary Intl. I Lufthavn: Calgary Intl kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lufthavn: Calgary Intl er 505 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lufthavn: Calgary Intl er i februar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 304 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Calgary Intl. I Lufthavn: Calgary Intl kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Lufthavn: Calgary Intl er 530 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Lufthavn: Calgary Intl er i januar. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 419 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Calgary Intl. I Lufthavn: Calgary Intl kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Lufthavn: Calgary Intl.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Lufthavn: Calgary Intl er 483 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Lufthavn: Calgary Intl er i september. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 294 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Calgary Intl. I Lufthavn: Calgary Intl kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Lufthavn: Calgary Intl.


Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Calgary Intl

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Calgary Intl

Enterprise

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,1

Comfort

9,1

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,9

Value

8,4

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,1

Comfort

8,9

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,7

Value

8,3

Europcar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,9

Value

3,9

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,4

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,3

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

7,9

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,0

Hertz

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,1

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Driving Force

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,4

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,4

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,1

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,1

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Calgary

Herunder vises de mest populære hoteller i Calgary

Billeje i Lufthavn: Calgary Intl

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Calgary Intl, så du er klar til næste rejse

Den billigste lejebil i Lufthavn: Calgary er Toyota Corolla fra Thrifty, som i gennemsnit koster 676 kr./dag. I den forgangne år har brugerne dog fundet leje af Toyota Corolla for helt ned til 664 kr./dag fra Thrifty. Sørg for at booke din lejebil på forhånd, så du kan udnytte de billigste priser.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Calgary Intl


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Lufthavn: Calgary Intl. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Lufthavn: Calgary Intl. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.