Udlejningsbiler fra Dollar i Calgary

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Calgary

Calgary, AB, Canada
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Calgary, AB, Canada
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Dollar biludlejningstilbud i Calgary, Alberta

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

308 kr. - 1.121 kr.

Alle biltyper

308 kr. - 1.298 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Dollar i Calgary, Alberta er i februar når priserne er 308 kr. per dag i gennemsnit. 308 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 752 kr. for en Dollar Mellemstor udlejningsbil i Calgary. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Dollar i Calgary, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Dollar i Calgary, Alberta er i oktober når priserne er 389 kr. per dag i gennemsnit. 389 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 851 kr. for en Dollar Stor udlejningsbil i Calgary. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Dollar i Calgary, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Dollar i Calgary, Alberta er i september når priserne er 303 kr. per dag i gennemsnit. 303 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 735 kr. for en Dollar SUV udlejningsbil i Calgary. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Dollar i Calgary, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.


Calgary Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Calgary, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,9

Information om Dollar udlejningsbiler i Calgary

Dollar udlejningslokationer i Calgary er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Dollar er engageret i at bremse smitten i Calgary:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

I august, kan du forvente at betale 915 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Dollar i Calgary. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Calgary fra Dollar var 634 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Dollar billeje i Calgary i gennemsnit 6.402 kr. i august. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Dollar i Lufthavn: Calgary Intl (2000 Airport Road Ne).

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Dollar i Calgary. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Dollar for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

I august, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Dollar i Calgary, SUV udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres SUV udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 978 kr./dag i gennemsnit og 945 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

For 658 kr./dag i gennemsnit, er en Stor mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra Dollar i Calgary (9% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Dollar). I det seneste år har 23% af momondo-brugere som vælger at leje fra Dollar mens de er i Calgary lejet en Stor mellemklasse for at spare penge.Husk, at Dollar også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

I Calgary har Dollar 4 lokationer. 2000 Airport Road Ne er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 82% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Calgary fra Dollar, 2000 Airport Road Ne lokationen.


Dollar biler i andre byer i Canada


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Calgary

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Dollar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Calgary biludlejningsfirmaer