Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Dollar i Calgary

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Calgary

Calgary, AB, Canada
1. mar. — 8. mar.
Calgary, AB, Canada
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Dollar biludlejningstilbud i Calgary, Alberta

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

242 kr. - 729 kr.

Alle biltyper

251 kr. - 784 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Dollar i Calgary, Alberta er i januar når priserne er 242 kr. per dag i gennemsnit. 242 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 475 kr. for en Dollar Lille udlejningsbil i Calgary. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Dollar i Calgary, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Dollar i Calgary, Alberta er i januar når priserne er 255 kr. per dag i gennemsnit. 255 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 564 kr. for en Dollar Mellemstor udlejningsbil i Calgary. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Dollar i Calgary, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Dollar i Calgary, Alberta er i februar når priserne er 298 kr. per dag i gennemsnit. 298 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 551 kr. for en Dollar Stor udlejningsbil i Calgary. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Dollar i Calgary, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Dollar i Calgary, Alberta er i maj når priserne er 481 kr. per dag i gennemsnit. 481 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 698 kr. for en Dollar SUV udlejningsbil i Calgary. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Dollar i Calgary, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.


Calgary Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Calgary, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Dollar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,8

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,4

Value

6,7

Information om Dollar udlejningsbiler i Calgary

Har Dollar en lokation i Calgary Intl Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Dollar i Calgary Intl Lufthavn (2000 Airport Road Ne).

Tilbyder Dollar gratis afbestilling af lejebiler i Calgary?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Dollar i Calgary. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Dollar for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Dollar når man er i Calgary i marts?

I marts, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Dollar i Calgary, Luksus udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Luksus udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 621 kr./dag i gennemsnit og 621 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Dollar biludlejningslokationer er der i Calgary?

I Calgary har Dollar 4 lokationer. 2000 Airport Road Ne er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 90% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Calgary fra Dollar, 2000 Airport Road Ne lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Calgary?

Priser for biler i Calgary opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Calgary?

Der er 78 udbydere for biler i Calgary fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Calgary?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Calgary. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Calgary?

Alle førere, der lejer en bil i Calgary, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Calgary på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Calgary

Udforsk andre populære biludlejningsfirmaer i Calgary


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Calgary
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo