Udlejningsbiler fra Thrifty i Calgary

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Calgary

Calgary, AB, Canada
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Calgary, AB, Canada
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Thrifty biludlejningstilbud i Calgary, Alberta

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

475 kr. - 1.572 kr.

Alle biltyper

302 kr. - 988 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Thrifty i Calgary, Alberta er i januar når priserne er 475 kr. per dag i gennemsnit. 475 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 875 kr. for en Thrifty Lille udlejningsbil i Calgary. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Thrifty i Calgary, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Thrifty i Calgary, Alberta er i januar når priserne er 250 kr. per dag i gennemsnit. 250 kr. per dag er 67% lavere end den gennemsnitlige årspris på 750 kr. for en Thrifty Mellemstor udlejningsbil i Calgary. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Thrifty i Calgary, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Thrifty i Calgary, Alberta er i januar når priserne er 318 kr. per dag i gennemsnit. 318 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 643 kr. for en Thrifty Stor udlejningsbil i Calgary. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Thrifty i Calgary, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Stor udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Thrifty i Calgary, Alberta er i januar når priserne er 250 kr. per dag i gennemsnit. 250 kr. per dag er 64% lavere end den gennemsnitlige årspris på 698 kr. for en Thrifty SUV udlejningsbil i Calgary. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Thrifty i Calgary, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.


Calgary Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Calgary, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,2

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,7

Information om Thrifty udlejningsbiler i Calgary

Thrifty har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Calgaryfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Thrifty har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Ja, Thrifty har 1 lokation i Lufthavn: Calgary Intl som som er beliggende på 2000 Airport Road Ne.

Thrifty tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Calgary. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Thrifty for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Thrifty i Calgary her.

Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Thrifty hvis du har brug for en udlejningsbil i Calgary i december. Når du lejer Stor mellemklasse biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 704 kr. per dag og helt ned til 669 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraThrifty—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Der er 4 Thrifty biludlejningslokationer i Calgary. Ifølge vores brugere er den mest populære Thrifty lokation i Calgary beliggende på 2000 Airport Road Ne. 81% af vores brugere som har lejet bil fra Thrifty i Calgary lejede fra denne lokation det seneste år.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Calgary

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Thrifty? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Calgary biludlejningsfirmaer