Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Thrifty i Calgary

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Calgary

Chaufførens alder: 26-65
Fri 31.5
Fri 7.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Thrifty biludlejningstilbud i Calgary, Alberta

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

244 kr. - 569 kr.

Alle biltyper

284 kr. - 767 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Thrifty i Calgary, Alberta er i januar når priserne er 244 kr. per dag i gennemsnit. 244 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 417 kr. for en Thrifty Lille udlejningsbil i Calgary. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Thrifty i Calgary, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Thrifty i Calgary, Alberta er i november når priserne er 300 kr. per dag i gennemsnit. 300 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 482 kr. for en Thrifty Mellemstor udlejningsbil i Calgary. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Thrifty i Calgary, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Thrifty i Calgary, Alberta er i februar når priserne er 305 kr. per dag i gennemsnit. 305 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 540 kr. for en Thrifty Stor udlejningsbil i Calgary. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Thrifty i Calgary, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Thrifty i Calgary, Alberta er i november når priserne er 292 kr. per dag i gennemsnit. 292 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 495 kr. for en Thrifty SUV udlejningsbil i Calgary. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Thrifty i Calgary, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

204 kr./dag

10 Jun – 28 Jun
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

209 kr./dag

10 Jun – 28 Jun
Chevrolet Sonic Sedan

Calgary Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Calgary, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,4

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,3

Value

7,8

Information om Thrifty udlejningsbiler i Calgary

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Thrifty i Calgary koste i juni?

I juni, kan du forvente at betale 427 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Thrifty i Calgary. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Calgary fra Thrifty var 219 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Thrifty billeje i Calgary i gennemsnit 2.990 kr. i juni. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Thrifty en lokation i Calgary Intl Lufthavn?

Ja, Thrifty har 1 lokation i Calgary Intl Lufthavn som som er beliggende på 2000 Airport Road Ne.

Tilbyder Thrifty gratis afbestilling af lejebiler i Calgary?

Thrifty tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Calgary. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Thrifty for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Thrifty i Calgary her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Thrifty når man er i Calgary i juni?

Overvej SUV udlejningsbiler fra Thrifty hvis du har brug for en udlejningsbil i Calgary i juni. Når du lejer SUV biler i juni, kan du forvente gennemsnitspriser på 426 kr. per dag og helt ned til 304 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraThrifty—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Thrifty i Calgary?

Den billigste type udlejningsbil fra Thrifty i Calgary er Lille mellemklasse (436 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 21% af vores brugere, som lejede en bil fra Thrifty, valgt en Lille mellemklasse grundet besparelsen. En Lille mellemklasse er desuden 28% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Thrifty i Calgary.

Hvor mange Thrifty biludlejningslokationer er der i Calgary?

Der er 4 Thrifty biludlejningslokationer i Calgary. Ifølge vores brugere er den mest populære Thrifty lokation i Calgary beliggende på 2000 Airport Road Ne. 82% af vores brugere som har lejet bil fra Thrifty i Calgary lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Calgary?

Priser for biler i Calgary opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Calgary?

Der er 79 udbydere for biler i Calgary fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Calgary?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Calgary. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Calgary?

Alle førere, der lejer en bil i Calgary, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Calgary på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 31.5
Middag
Fri 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Calgary

Populære typer af udlejningsbiler i Calgary