Udlejningsbiler fra Thrifty i Winnipeg

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Winnipeg

Winnipeg, MB, Canada
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Winnipeg, MB, Canada
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Winnipeg Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Winnipeg, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
10 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Thrifty udlejningsbiler i Winnipeg

Thrifty har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Winnipegfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Thrifty har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Ja, der er 2 biludlejningslokationer for Thrifty i Lufthavn: Winnipeg (2000 Wellington Avenue og 10 Hangar Line Road).

Ja, Thrifty i Winnipeg tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Thrifty, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Thrifty.

Thrifty opererer på nuværende tidspunkt fra 10 lokationer i Winnipeg. Den mest populære biludlejningslokation Thrifty har i Winnipeg er placeret på 2000 Wellington Avenue.I løbet af de sidste 12 måneder har 56% af vores brugere, der søgte efter Thrifty udlejningsbiler i Winnipeg endt med at leje deres bil fra 2000 Wellington Avenue lokationen.


Thrifty biler i andre byer i Canada

Find Thrifty tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Canada, som Toronto og Calgary