Udlejningsbiler fra Thrifty i Winnipeg

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Winnipeg

Winnipeg, MB, Canada
12. dec. — 19. dec.
Winnipeg, MB, Canada
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Winnipeg Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Winnipeg, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,6

Comfort

9,6

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Value

9,0

Information om Thrifty udlejningsbiler i Winnipeg

Har Thrifty en lokation i Winnipeg Lufthavn?

Ja, der er 2 biludlejningslokationer for Thrifty i Winnipeg Lufthavn (2000 Wellington Avenue og 10 Hangar Line Road).

Tilbyder Thrifty gratis afbestilling af lejebiler i Winnipeg?

Ja, Thrifty i Winnipeg tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Thrifty, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Thrifty.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Thrifty når man er i Winnipeg i januar?

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Thrifty mens de besøgte Winnipeg i januar. Baseret på Thrifty biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 514 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 514 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Thrifty biludlejningslokationer er der i Winnipeg?

Thrifty opererer på nuværende tidspunkt fra 10 lokationer i Winnipeg. Den mest populære biludlejningslokation Thrifty har i Winnipeg er placeret på 2000 Wellington Avenue.I løbet af de sidste 12 måneder har 51% af vores brugere, der søgte efter Thrifty udlejningsbiler i Winnipeg endt med at leje deres bil fra 2000 Wellington Avenue lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Winnipeg?

Priser for biler i Winnipeg blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Winnipeg?

Antallet af udbydere for biler i Winnipeg er 52 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Winnipeg?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Winnipeg. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Winnipeg?

For at leje en bil i Winnipeg, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Winnipeg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.