Udlejningsbiler fra Thrifty i Toronto

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Toronto

Toronto, ON, Canada
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Toronto, ON, Canada
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Thrifty biludlejningstilbud i Toronto, Ontario

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

260 kr. - 845 kr.

Alle biltyper

373 kr. - 805 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Thrifty i Toronto, Ontario er i december når priserne er 260 kr. per dag i gennemsnit. 260 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 494 kr. for en Thrifty Lille udlejningsbil i Toronto. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Thrifty i Toronto, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.


Toronto Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Toronto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,7

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,4

Information om Thrifty udlejningsbiler i Toronto

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Thrifty udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Toronto kunder og personale føler sig sikre, har Thrifty også vedtaget disse ekstra politikker:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Ja, Thrifty har 1 lokation i Lufthavn: Toronto Pearson Intl som som er beliggende på 6301 Silver Dart Drive.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Thrifty i Toronto. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Thrifty for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Den mest populære type af bil at leje fra Thrifty i Toronto i december er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 588 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 581 kr. per dag.

Den billigste type udlejningsbil fra Thrifty i Toronto er Premium (344 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 17% af vores brugere, som lejede en bil fra Thrifty, valgt en Premium grundet besparelsen. En Premium er desuden 11% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Thrifty i Toronto.

Thrifty har 8 biludlejningslokationer i Toronto. Deres 6301 Silver Dart Drive lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 77% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Thrifty i Toronto, valgt at leje deres bil fra Thrifty lokationen på 6301 Silver Dart Drive.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Toronto

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Thrifty? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Toronto biludlejningsfirmaer