Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Thrifty i Toronto

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Toronto

Toronto, ON, Canada
7. mar. — 14. mar.
Toronto, ON, Canada
tor. 7.3
Middag
tor. 14.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Thrifty biludlejningstilbud i Toronto, Ontario

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

204 kr. - 550 kr.

Alle biltyper

279 kr. - 775 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Thrifty i Toronto, Ontario er i december når priserne er 204 kr. per dag i gennemsnit. 204 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 348 kr. for en Thrifty Lille udlejningsbil i Toronto. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Thrifty i Toronto, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Thrifty i Toronto, Ontario er i oktober når priserne er 270 kr. per dag i gennemsnit. 270 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 370 kr. for en Thrifty Mellemstor udlejningsbil i Toronto. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Thrifty i Toronto, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Thrifty i Toronto, Ontario er i april når priserne er 263 kr. per dag i gennemsnit. 263 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 515 kr. for en Thrifty Stor udlejningsbil i Toronto. Mens april nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Thrifty i Toronto, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Thrifty i Toronto, Ontario er i marts når priserne er 279 kr. per dag i gennemsnit. 279 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 444 kr. for en Thrifty SUV udlejningsbil i Toronto. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Thrifty i Toronto, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.


Toronto Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Toronto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,6

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,4

Information om Thrifty udlejningsbiler i Toronto

Har Thrifty en lokation i Toronto Pearson Intl Lufthavn?

Ja, Thrifty har 1 lokation i Toronto Pearson Intl Lufthavn som som er beliggende på 6301 Silver Dart Drive.

Tilbyder Thrifty gratis afbestilling af lejebiler i Toronto?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Thrifty i Toronto. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Thrifty for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Thrifty når man er i Toronto i marts?

Den mest populære type af bil at leje fra Thrifty i Toronto i marts er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 400 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i marts, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 335 kr. per dag.

Hvor mange Thrifty biludlejningslokationer er der i Toronto?

Thrifty har 10 biludlejningslokationer i Toronto. Deres 6301 Silver Dart Drive lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 72% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Thrifty i Toronto, valgt at leje deres bil fra Thrifty lokationen på 6301 Silver Dart Drive.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Toronto?

Priser for biler i Toronto opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Toronto?

Fra februar 2024 er der 174 udbydere at vælge mellem for biler i Toronto.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Toronto?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Toronto. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Toronto?

For at leje en bil i Toronto, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Toronto på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Toronto

Populære typer af udlejningsbiler i Toronto


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Toronto
tor. 7.3
Middag
tor. 14.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo