Udlejningsbiler fra Budget i Nanaimo

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Nanaimo

Nanaimo, BC, Canada
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Nanaimo, BC, Canada
tir. 3.10
Middag
tir. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Nanaimo Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Nanaimo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,9

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,8

Value

8,7

Information om Budget udlejningsbiler i Nanaimo

Har Budget en lokation i Nanaimo Harbour Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Budget har i Nanaimo Harbour Lufthavn kan findes på 90 Front Street.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Nanaimo?

Budget tilbyder gratis afbestilling af billeje i Nanaimo (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Budget, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Budget.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Nanaimo i oktober?

Ifølge vores data er Stor mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Nanaimo i oktober. Baseret på Budget biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor mellemklasse på 654 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 654 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Nanaimo?

Der er 4 Budget biludlejningslokationer i Nanaimo. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Nanaimo beliggende på 33 Terminal Avenue. 68% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Nanaimo lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Nanaimo?

Priser for biler i Nanaimo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Nanaimo?

Antallet af udbydere for biler i Nanaimo er 10 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Nanaimo?

Blandt forskellige lande, herunder Nanaimo, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Nanaimo?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Nanaimo. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Budget udlejningsbiler i British Columbia

Lej en bil fra Budget i en anden by i British Columbia

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Nanaimo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.