Udlejningsbiler fra Budget i Montreal

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Montreal

Montreal, QC, Canada
6. dec. — 13. dec.
Montreal, QC, Canada
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Montreal, Quebec

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

363 kr. - 1.369 kr.

Alle biltyper

220 kr. - 1.369 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Montreal, Quebec er i juni når priserne er 363 kr. per dag i gennemsnit. 363 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 722 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Montreal. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Montreal, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Montreal, Quebec er i maj når priserne er 449 kr. per dag i gennemsnit. 449 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 892 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Montreal. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Montreal, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Montreal Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Montreal, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

16 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,9

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,1

Information om Budget udlejningsbiler i Montreal

Har Budget en lokation i Montreal P Trudeau Intl Lufthavn?

Budget har 1 lokation i Montreal P Trudeau Intl Lufthavn. Du vil finde Budget beliggende på 975 Romeo Vachon Po Box 104.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Montreal?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Budget i Montreal. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Budget.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Montreal i december?

Den mest populære type af bil at leje fra Budget i Montreal i december er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 1.166 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 614 kr. per dag.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Montreal?

I Montreal har Budget 16 lokationer. 895 De La Gauchetiere Ouest er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 38% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Montreal fra Budget, 895 De La Gauchetiere Ouest lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Montreal?

Priser for biler i Montreal opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Montreal?

Fra november 2023 er der 149 udbydere at vælge mellem for biler i Montreal.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Montreal?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Montreal. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Montreal?

For at leje en bil i Montreal, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Montreal på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.