Udlejningsbiler fra Europcar i Toronto

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Toronto

Toronto, ON, Canada
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Toronto, ON, Canada
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Toronto Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Toronto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

4,6

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,5

Value

4,8

Information om Europcar udlejningsbiler i Toronto

Europcar har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Torontofpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Europcar har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Der er 1 lokation i Lufthavn: Toronto Pearson Intl. De adresser for dette Europcar biludlejningscenter er Shuttle Link To Viscount Station.

Europcar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Toronto. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Europcar for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Europcar i Toronto her.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Europcar i Toronto, Stor mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 152 kr./dag i gennemsnit og 113 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Europcar, så burde du overveje at leje en Stor mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Toronto. At leje en Stor mellemklasse fra Europcar koster i gennemsnit 152 kr. per dag, hvilket er 16% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 54% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse fra Europcar for at spare penge på deres rejse til Toronto.


Europcar udlejningsbiler i Ontario

Lej en bil fra Europcar i en anden by i Ontario

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Toronto

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Europcar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Toronto biludlejningsfirmaer