Lej en bil i Podgorica, Montenegro

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Podgorica, Montenegro

Podgorica, Montenegro
26. okt. — 2. nov.
Samme aflevering
Podgorica, Montenegro
tir. 26.10
Middag
tir. 2.11
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Podgorica, Montenegro

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

25 kr. - 1.697 kr.

Alle biltyper

31 kr. - 1.064 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Podgorica, Montenegro, er 222 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Podgorica, Montenegro, er i marts. Prisen er 89% lavere end resten af året og ligger på kun 25 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Podgorica. I Podgorica kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Podgorica.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Podgorica, Montenegro, er 195 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Podgorica, Montenegro, er i juni. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 132 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Podgorica. I Podgorica kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Podgorica.


Biludlejningsfirmaer i Podgorica

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Podgorica, Montenegro
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

5,3

Valuta for pengerne

7,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

7,3

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

3,3

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

3,7

Comfort

3,3

Samlet

2,4

Afhentning/aflevering

2,4

Valuta for pengerne

2,4
7 kontorer
5 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Podgorica, Montenegro til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Podgorica Golubovcis biludlejningsdisk

Biludlejning i Podgorica

Indtil videre har der i oktober været 4 søgninger på biludlejning i Podgorica på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Podgorica for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Podgorica udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Europcar, Hertz og Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Podgorica har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Podgorica er billigst gennem SURPRICE CAR RENTAL på et af deres 7 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 104 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 232 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Podgorica, Montenegro biludlejning?

Udlejningsbiler i Podgorica fra populære udlejningssteder såsom Europcar, Hertz og Avis tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Podgorica, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Podgorica i november måned?

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Podgorica i november måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I november måned i Podgorica ligger temperaturen i gennemsnit på 7 °C med 180 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Podgorica koster 120 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Podgorica har flest biludlejningssteder?

Avis er meget populært i Podgorica, Montenegro, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 2 biludlejningssteder i Podgorica, Montenegro by, og du kan forvente at betale omkring 334 kr./dag for din udlejningsbil i Podgorica, Montenegro.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Podgorica, Montenegro?

Rejsende, som lejer en bil i Podgorica, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Podgorica ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 80 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Podgorica, Montenegro i oktober?

Normalt er vejret i Podgorica i oktober måned 16 °C og den forventede nedbør er 130 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Podgorica i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Podgorica.

Minder vejret i Podgorica om vejret i resten af Podgorica?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Podgorica og rundt i Podgorica eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 130 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Montenegro


Biludlejning i lufthavne i Podgorica

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Podgorica

Kom i gang med at planlægge din rejse til Podgorica