Billeje i Podgorica

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Podgorica

Podgorica, Montenegro
4. feb. — 11. feb.
Samme aflevering
Podgorica, Montenegro
lør. 4.2
Middag
lør. 11.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Podgorica

Find den lejebil i Podgorica, der passer til dine behov

Biler i Lille

40 kr. - 361 kr.

Alle biltyper

40 kr. - 747 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Podgorica, Montenegro er 168 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Podgorica, Montenegro er i januar. Prisen er 77% lavere end resten af året og ligger på kun 40 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Podgorica. I Podgorica kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Podgorica, Montenegro er 334 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Podgorica, Montenegro er i december. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 217 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Podgorica. I Podgorica kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Podgorica, Montenegro er 375 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Podgorica, Montenegro er i december. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 392 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Podgorica. I Podgorica kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Podgorica, Montenegro er 328 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Podgorica, Montenegro er i november. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 235 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Podgorica. I Podgorica kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Podgorica, Montenegro er 287 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Podgorica, Montenegro er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 294 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Podgorica. I Podgorica kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Podgorica

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Podgorica

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

8,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,3

Value

5,3

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

6,0

Enterprise

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

4,0

GREEN MOTION

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

4,0

SURPRICE CAR RENTAL

7 kontorer

Sunnycars

5 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Podgorica

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Podgorica

Det mest populære bureau

GREEN MOTION

Populære biltyper

Economy, Mini, Intermediate

Billigste lejebil

90 kr.

Den mest populære model

Ford Kuga
Det mest populære biludlejningsbureau i Podgorica, der er fundet på momondo i denne måned, er GREEN MOTION . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Global Rent A Car og INTERRENT
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Podgorica i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Podgorica er 90 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 117 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Podgorica i de seneste 7 dage er Ford Kuga. Vores brugere foretrækker også Hyundai i10 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Podgorica

Herunder vises de mest populære hoteller i Podgorica

Kørsel i lejebil i Podgorica – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Podgorica, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Podgorica kan normalt findes gennem GREEN MOTION . Når du booker hos GREEN MOTION , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 4,66/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Podgorica er 5,45/dag.

Udlejningsbiler i Podgorica fra populære udlejningssteder så som Europcar, Hertz og Avis tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Podgorica, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Podgorica i februar måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I februar måned i Podgorica ligger temperaturen i gennemsnit på 10 °C med 110 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Podgorica koster 183 kr./dag i gennemsnit.

Rejsende, som lejer en bil i Podgorica, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Podgorica ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 80 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Normalt er vejret i Podgorica i januar måned 5 °C og den forventede nedbør er 80 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Podgorica og rundt i Podgorica eller til de omkringliggende områder i januar måned, kan forvente temperaturer på omkring 5 °C og ca. 80 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Podgorica

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Podgorica

Lejebiler der er populære i Podgorica

Lej en af disse populære biltyper i Podgorica

Se flere lejebiler i Montenegro

Find billige udlejningsbiler i Montenegro

Kom i gang med at planlægge din rejse til Podgorica


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Podgorica via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Podgorica på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Podgorica.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Podgorica.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Podgorica.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Podgorica med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.