Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Podgorica

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Podgorica

Podgorica, Montenegro
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Podgorica, Montenegro
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Podgorica, Podgorica

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

58 kr. - 415 kr.

Alle biltyper

58 kr. - 645 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Podgorica, Podgorica er i november når priserne er 58 kr. per dag i gennemsnit. 58 kr. per dag er 72% lavere end den gennemsnitlige årspris på 209 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Podgorica. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Podgorica, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.


Podgorica GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Podgorica, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

GREEN MOTION

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

4,0

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Podgorica

GREEN MOTION ønsker at deres kunder og personale i Podgorica skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har GREEN MOTION indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Podgorica. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, GREEN MOTION har 1 lokation i Lufthavn: Podgorica Golubovci som som er beliggende på Studentska Bb - Shuttle.

Varevogn til passagerer udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra GREEN MOTION i Podgorica i december måned. I gennemsnit koster Varevogn til passagerer udlejningsbiler fra GREEN MOTION 312 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 312 kr. per dag i december.

Der er 6 GREEN MOTION biludlejningslokationer i Podgorica. Ifølge vores brugere er den mest populære GREEN MOTION lokation i Podgorica beliggende på Studentska Bb - Shuttle. 83% af vores brugere som har lejet bil fra GREEN MOTION i Podgorica lejede fra denne lokation det seneste år.