Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Podgorica

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Podgorica

Podgorica, Montenegro
5. dec. — 12. dec.
Podgorica, Montenegro
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Podgorica, Podgorica

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

40 kr. - 393 kr.

Alle biltyper

40 kr. - 589 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Podgorica, Podgorica er i januar når priserne er 40 kr. per dag i gennemsnit. 40 kr. per dag er 80% lavere end den gennemsnitlige årspris på 201 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Podgorica. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Podgorica, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra GREEN MOTION i Podgorica, Podgorica er i februar når priserne er 199 kr. per dag i gennemsnit. 199 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 472 kr. for en GREEN MOTION Mellemstor udlejningsbil i Podgorica. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra GREEN MOTION i Podgorica, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.


Podgorica GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Podgorica, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

GREEN MOTION

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Podgorica

Hvor meget vil en udlejningsbil fra GREEN MOTION i Podgorica koste i december?

Billeje i Podgorica i december fra GREEN MOTION vil koste 98 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 87 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra GREEN MOTION i en uge i Podgorica, kan du forvente priser omkring 685 kr. i december måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har GREEN MOTION en lokation i Podgorica Golubovci Lufthavn?

Ja, GREEN MOTION har 1 lokation i Podgorica Golubovci Lufthavn som som er beliggende på Studentska Bb - Shuttle.

Hvad er den mest populære bil at leje fra GREEN MOTION når man er i Podgorica i december?

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra GREEN MOTION i Podgorica i december måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra GREEN MOTION 115 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 90 kr. per dag i december.

Hvor mange GREEN MOTION biludlejningslokationer er der i Podgorica?

Der er 7 GREEN MOTION biludlejningslokationer i Podgorica. Ifølge vores brugere er den mest populære GREEN MOTION lokation i Podgorica beliggende på Studentska Bb - Shuttle. 86% af vores brugere som har lejet bil fra GREEN MOTION i Podgorica lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Podgorica?

Priser for biler i Podgorica opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Podgorica?

Fra november 2023 er der 74 udbydere at vælge mellem for biler i Podgorica.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Podgorica?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Podgorica. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Podgorica?

Alle førere, der lejer en bil i Podgorica, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Podgorica på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.